Şimdi Ara

WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
17.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Facebook gibi bir şirket olamaz, instagram ve whatsappı satın alıp onları facebook'a çevirdi...

  • Zaten pek inanmiyordum simdi hic inanmiyorum ☺️ Guvenilirliklerini yitirdiler
  • Signal kullanalım, kullandıralım. ✅
  • Alıştıra alıştıra veriyorlar
  • Eee bip uygulamasında açık yokmu sanki?Açığın daniskası var hemde .Resmi bip guruplarına link üzerinden katılabiliyorsunuz.Bir resmi gurubun linkini 100 kişiye dağıtsanız girip ana avrat küfür etseler rahatlıkla edebilirler.Ondan sonra uğraşsın dursunlar kim küfür etti diye.

  • Olayın ne iş yapacağını anlatayım whatsapp grup linklerini öğrenen bir kişi sadece o gruptaki kişilerin telefon numaralarına ulaşa bilir örnek


    Alıntı

    metni:
    https://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowserhttps://www.facebook.com/unsupportedbrowser
  • Fislenmek istemiyosaniz whatsapta kalın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüh amcaoğlunun basur olduğunu herkes öğrenecek.

  • Google , twitter , facebook , instgram kullanmayın. Özel hayatınıza saygı göstermeyen fişleyenleri hayatınızdan def edin.

  • Bipe geçelim diyenler için bipin gizlilik politikası :) herşeyinizi alır kullanırız diyor. Birde turkcell devletin artık onu da hesaba katın WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı
  • Signal var??

  • Yandaş medyada ciddi bir algı operasyonu var. Hepsi Bip'in güvenli olduğunu bip'e geçmek gerektiğini falan söylüyor. Bip ne kardeşim ya bip ne? Pazarlama üstüne kurulmuş beş para etmez MİLLİ cCc mesajlşama uygulaması... Allahım şu ülkeye signal nasip et ya rabbim.

  • aman tanrım, yani şimdi feyzbukta herkese açık yaptığım bilgiler gogılda herkese açık mı olmuş?


    iyi de ben onların herkese açık olmasını istesem herkese açık yapardım.

    herkese açık bilgilerimi herkesin görebilmesi korkunç bir şey! WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı 


    algı operasyonu tam gaz devam ediyor beyler. WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı 

  • egehan531 kullanıcısına yanıt

    Abd malı ise uygundur.

    Bi ara fetoculer yakalandı signal uzerinden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare Telegram.

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

    Telegram mı? WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı 

    WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı
  • djoz kullanıcısına yanıt
    Haberi arkanızla okumayın lütfen, ne diyor kullanıcı profilleri ve gruplar diyor. Gruplar davet edilen kişiler arasında paylaşılan sohbetlerden oluşur umuma açık değildir. Bu durumda siz istemeden grup sohbet ve bilgileri herkes tarafından görünüyor oluyor. Haberde yetişkin gruplar dediğine göre kişisel ve özel hayat barındıran özel gruplar bunlar. Yani google açık şeyler değil, algı derken kendin ne tür bir algı çalışması içindesin facebook adına konuş bakalım :))

  • Daha doğrusu işinize geldiği gibi kullanın demek daha doğru. Özel hayatınızı koymayın, işinize yarayacak, reklam, bildiri, arayış veya iş için kullanın. O sizi değil siz onu kullanın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Haberi arkanızla okumayın lütfen, ne diyor kullanıcı profilleri ve gruplar diyor. Gruplar davet edilen kişiler arasında paylaşılan sohbetlerden oluşur umuma açık değildir. Bu durumda siz istemeden grup sohbet ve bilgileri herkes tarafından görünüyor oluyor. Haberde yetişkin gruplar dediğine göre kişisel ve özel hayat barındıran özel gruplar bunlar. Yani google açık şeyler değil, algı derken kendin ne tür bir algı çalışması içindesin facebook adına konuş bakalım :))

    "Ne var ki özellikle profil bilgilerini herkese açan kullanıcıların bu listelemelerde yer aldığı ifade ediliyor."


    Bu kısma yorum yapmış olma ihtimalim hiç o aklının köşesinden geçmedi di mi?


    Ayrıca yetişkin grubu ne yahu?WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı  Mahremini dijital ortamda birilerine iletecek kadar mal olan kişi de ifşa olunca zırlamasın bir zahmet.

    Google'a açıkmış kapalıymış geç bunları. Telefona yüklediğin herhangi bir uygulama da seni ifşa edebilir, hangi uygulamanın yaptığından haberin bile olmaz.


    Mal olmamak lazım. Ona buna çıplak fotonu gönderirken on kere düşünmek lazım.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.