Şimdi Ara

Yapay Zeka Olmayan Yamalar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rezilmiş  Boş yapmaya ne çok meraklısınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blazk0wicZ -- 13 Ocak 2021; 4:12:27 >
  • Boş yaptığını söylediğin adam oyun severler için yüzlerce oyunun ücretsiz Türkçe olmasına katkı sağladı. Birisi hakkında yorum yapmadan önce kim olduğundan emin ol.

  • sene 2000 ler belki bir kac sene öncesi, insanlar internet şarkı dinlemeye başlamış bu türküçüler, şarkıcılar toplandı hükümete çıktılar biz albüm satamıyoruz para kazanamıyoruz diye şikayet etmeye.


    gelişimi görüp ona ayak uydurmak yerine karşısın da durabileceklerini düşündüler o zamanlar 18 yaşlarındaydım gülmüştüm hallerine.

    bu da böyle bir anekdot yazayım dedim.

  • İsteyen istediği yamayla oynasın zorla mı oynatıyorlar. Ha şu da olabilir asosyalsinizdir sadece türkçe yamalar forumunda takılıyorsunuzdur o zaman buradaki translate yamalar zorunuza gidebilir. Ama yinede asıl sorun translate yamalar olmuyor sorun sizin bir hayatınızın olmaması oluyor :D Çıldırabilirsiniz çıldırmak serbest


    Edit: Hele bi tane west midir nedir ne zaman girsem forumda translate yama kötülüyor. Kardeşim gerçek hayatda var bak grafikleri daha güzel hem bi çık dışarı hava al. Spora başla biraz özgüvenin gelsin. Senin için diyorum yoksa sonsuza kadar burda kalmaya devam da edebilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞenapCenabettin -- 13 Ocak 2021; 12:10:17 >
  • ŞenapCenabettin Ş kullanıcısına yanıt

    Adam ne demiş sen ne diyorsun. Konuyu oku

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mükreminn5

    Adam ne demiş sen ne diyorsun. Konuyu oku

    Ne oldu üstüne mi alındın?   Kardeşim bi çıkın dışarı hava alın ya spor felan yapın. Hayat bilgisayardan ibaret değil. Bak gerçek hayatın grafikleri daha güzel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞenapCenabettin -- 13 Ocak 2021; 12:13:5 >
  • ŞenapCenabettin Ş kullanıcısına yanıt

    Ne içtin arkadaşım? Adam translate olmayan yamalar bölümü de açılsın demiş sadece. Sosyalliğe nereden bağladın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mükreminn5

    Ne içtin arkadaşım? Adam translate olmayan yamalar bölümü de açılsın demiş sadece. Sosyalliğe nereden bağladın

    Rezil çeviri demiş? Neyse bilader uğraşamam sizle zaten bu forumda sonsuz bir tartışma kısır döngüsü var size ayırdığım süre bu aylık bu kadardı. Akşama kadar forumda takılıp millete laf atmaya devam edin. Millette hayatını yaşasın.

  • ŞenapCenabettin Ş kullanıcısına yanıt

    kendi görüşünü savunmak da mı suç oldu? Bu arada Translate karşı değilim, isteyen istediği yamayla oynar, istersen gir bak profilime bir tane translate karşıtlığı yaptığım yazı bulamazsın.


    Aktroller gibi kim translate'i sevmediğini belirtirse bir şeyler giydiriyorsunuz. Hadi paralı çevirmen falan diyin de asosyal ne 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mükreminn5 -- 13 Ocak 2021; 11:21:48 >
  • Gelmiş yine translate yama karşıtları ve onların şakşakçıları. Nerdeyse bütün çeviri grupları yalan bahanelerle forumu bıraktı kendi sitelerini kanallarını açtı artık forumda yama yayınlamıyor kendi tezgahında satıyor. Bu gelmiş olmayan veya tek tük çıkan yamalara bölüm açın diyor.


    Ömer'i severdim o da beni bilir ama hep derim kimsenin tarafını tutmam. Ömer'de rüzgara kapılmış her devrin adamı olmuş. Ne denir yazık çok yazık.


    İsteyen yeterli kapasitedeyse ve burdaki kaliteli çeviriler sayı olarak translate veya makina çevirilerini yakalıyor hatta geçiyorsa o zaman haklısınız derdim ama ayda yılda bir tek tük forum içinde çıkan yamalar için ayrı bir bölüm açılmaz!


    Burda sürekli kışkırtıcı konular açıp milleti germeyin bir birine düşürmeyin.


    Birde bunu çeviri dünyasının değer verilen duayen olarak bilinen kişileri yapınca ne değeriniz kalıyor ne insanlara verdikleriniz.





  • Translate yamaların neyini beğenmiyonuz arkadaşlar Allah aşkına yapmayın. Gepete3 ile çevriliyor bi kerem. Ufak bir eksikliği var o kadar. Yani anlaşılmıyor. O yüzden türkçeden türkçeye çeviri yapan bi tane daha yapay zeka lazım. Onu da hallederler yakında o zaman bittiniz paracılar  

  • alex59 kullanıcısına yanıt

    Sen yanlış anlamışsın abicim benim mesajımı. Ben translate yamalar silinsin demedim ve mesajlarımda makine çevirilerini desteklediğimi her zaman belirttim. Üstüne üstlük bir de şöyle konu açtım.


    https://forum.donanimhaber.com/unity-oyunlari-otomatik-ceviri-programi--146380150


    Böyle bir ayrımın yapılması kullanıcılar için kolaylık olacaktır. Tüm konuyu ya da konu başlıklarını neden okumaya mecbur bırakılsın ki?

  • ŞenapCenabettin Ş kullanıcısına yanıt

    boş boş konuşma da hangi konuda translate kötülemişim göster bakalım. bulabilirsen çizdireceğim hesabı ama yok bulamazsan sen çizdireceksin, kabul mü?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 13 Ocak 2021; 14:5:7 >
  • zaten kendi bildiği ingilizce ile translate kullanmadan yapılan yama sayısı senede 2/3 nereye konu açıyorsun?

  • aha yeni bir civil war geliyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WesterLandX

    boş boş konuşma da hangi konuda translate kötülemişim göster bakalım. bulabilirsen çizdireceğim hesabı ama yok bulamazsan sen çizdireceksin, kabul mü?

    bırak bu işleri ananyomous a dahil degilmisin.ananyomous=ANTİ TRANSLATE

    yalan olurda bu kadar olmaz  

  • Yıllardır kaç kişinin başlayıp bitiremediği yamalar var stellaris bunun en büyük örneklerinden biri yapay zeka da olsa insan oynamak ister bence yıllarca çeviri yapan yok diye sızlanıyordu oyuncular şimdi öyle yada böyle bir çeviri çıkıyor ortaya bence pek sızlanmanın anlamı yok


    Stellaris'i yapay zeka yada normal çevirip paylaşacak olursa test grubuna yada çeviri gurubuna bile katılabilirim açıp iptal ettiğim bir konu var forumda

  • eskiden bikaç günde bir heyecanla girdiğim bölüm spam klasörü halini aldı gerçekten

  • connect455 C kullanıcısına yanıt

    erol sen çık aradan. seni hesaba alan yok.

  • Forum son 6 ayda tam bir çöplüğe döndü, sadece kaliteli yamaların bulanabildiği bir alt forum açılsın, sadece oraya bakalım. Forumda ki çöplüğün içinden kaliteli işleri ayırt edemiyoruz.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.