Şimdi Ara

Eski hothatchlerden hangisini önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim düldülü satmayı düşünüyorum biraz borcum var onu kapatıcam kalan paranında bir kısmıyla eski hothatchlerden birini almayı düşünüyorum 106gti , 306gti , biraz piyasası şişik ama belki bulabilirsem ucuza 1.6vti honda felan ne önerirsiniz 75 80k ya kadar bütçem var ama aynı arabadan 80 hatta 100 binede var 50 binede var yani paranın tamamıyla gidipde araba almayı düşünmüyorum nekadar ucuza düzgün bir araç bulabilirsem o kadar iyi olur.


    yada bilindikhothatchler dışında bildiğiniz turbolu yüklenmiş güçlü ve sürüşü keyifli araçlar varsa onlarıda önerebilirsiniz.Yeter ki hantal ve ağır bir araç olmasın hızlı ve sürüşü keyifli olsun.Ayrıca motorunun orjinal olması önemli.Mesela kimisi bmwleri swaplıyor ruhsata işli değil ruhsat başka motor başka o tarz şeyler bana gelmez.Daha önce bulaşmıştım öyle v8 bir e30'a zaten başım ağrımıştı o yüzden orjinal olması önemli.Zaten haftada hatta iki haftada bir araç kullanan birisiyim.Aslında borcum olmasaydı arabayı satıp megane rs felan almayı düşünüyordum ama malesef durum bu.Önerilerinizi bekliyorum.


    Böyle keyifli ufak ufak oynayabileceğim modifiye felan edebileceğim bir araç keyif için bineceğim bir araç olsun istiyorum.Birde unutmadan, eğer kliması olursa iyi olur yazın yanmayız.Klimasızda olur ama düşündürür biraz.Siz önere durun bende biraz şu gtiları felan araştırayım teknik verilere ve özelliklerine hakim olayım, karar vermek zor olacak.Çünkü o dönemin araçları birbirinden güzel.








  • Varsa temizi bu bütçeye uygun Megane 2 2.0T yoksa C4 VTS

  • bu araçların facebook gruplarına gir bak ama dikkat et yamyam dolu ortalık sende farkedersin zaten bir kaç zaman sonra

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Varsa temizi bu bütçeye uygun Megane 2 2.0T yoksa C4 VTS

    o paralara yok ki hocam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vincent54

    bu araçların facebook gruplarına gir bak ama dikkat et yamyam dolu ortalık sende farkedersin zaten bir kaç zaman sonra

    ne gibi yamyam hocam ? anlamadım

  • Hepsi masraf kapısı. Ucuzunu alırsan çok masraf edersin, pahalısını alırsan az masraf edersin. Çile çekmek için güzel araçlar.

  • S70 t5 manuel 225 hp temizi bulunursa efsane arabadır hatchback lerden 306 gti olabilir sorunlu bir araç olsada tasarımı çok güzel konforu fena değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • War Rock W kullanıcısına yanıt

    al - satçı çoğu. bide alttan yarım kalmış motor bitik makinaları alıp güzelcene toplayıp satanlar da var. ama araçların %85 nin motorlarının hepsi revize görmüş halde. %95 komple boyalı. bende istiyodum bitane vts alayım ama hem fiyatlar fırladı hemde kmler . o yüzden eldekini kaybetmemek için gözümden iyi bakmaya çalışıyorum motoruna. kaporta bi şekilde halloluyor da motor ile elektrik elektronik aksamında en ufak bir orjinal dışına çıkmada araba sapıtmaya başlıyor biyerde. bu dediğim citroen / peugeot lar için geçerli. sahibi olduğum araçlar onlar çünkü 25 senedir.

  • Palio 1.6 sporting olabilir. 120 hp olmasina ragmen hafiftir. Ve diger araclara nazaran yurutme maliyetinin daha az olacagini tahmin ediyorum.
    Corsa 1.7 dti alinip bilindik buyuk turbo intercooler vs o da yapilabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih-8

    Palio 1.6 sporting olabilir. 120 hp olmasina ragmen hafiftir. Ve diger araclara nazaran yurutme maliyetinin daha az olacagini tahmin ediyorum.
    Corsa 1.7 dti alinip bilindik buyuk turbo intercooler vs o da yapilabilir.

    duman atıyor dti lar zehir saçıyor arkamdan küfür ettirmek istemem trafikte, birde dizelin enjektörleri dünya para 4 tanesi 6 7 bin lira yapıyor.

  • Kıza etek erkeğe vtec yakışır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206 GTI olabilir en güzel kasalardan birisi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • War Rock W kullanıcısına yanıt

    orjianli duman atmıyor.


    yazılım+katalizör iptali+düz boru sebebiyle duman atıyor.


    clio 2 Rs de ekleyebilirsiniz listeye. Hatta clio 1 rs bunların hepsinden ucuzdur tahminim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 hgt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 uno

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.