Şimdi Ara

Lenovo Garanti Rezaleti !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenovo Garanti Rezaleti !!!

    Merhaba Dostlar,bügün belki kafanızı ağıratacak bir şey daha inanın benimde içimde böyle öfke kusmak istiyorum fakat...Lenovo Garanti Rezaleti !!! 


    Öncelikle olaylar ilgiili birkaç önemli noktayı söyleyim Loptobum Lenovo Y540 legion model ve 8 ay önce almıştım çalışmasınada herhangi bir sıkıntı yoktu fakat bir gün uçlu kalemimi kullanırken kalemim ucu BACKSPACE tuşunun altına kaçı biraz uğraşınca almaya başardım fakat tuşu yerine takamadım muhtemlen bir şeyini yanlış yapıyorum veya çıkarırken yanlışlıkla bir parçası kırıldı bilmiyorum,dedim böyle olmayacak en iyisi garantiye yollayım alıtını çiziyorum Sadece"Backspace"tuşu bozuk ve klavye tüm klavye değil tek tek tuşları değişebilir her neyse.Desteğe başvurduğumda ise benden klavyenin tuş fark etmez tamamen üst kasanın değiştirlerceği ve ücret alıncağı söylendi ben halen şok şekilde bekliyorum.Nasıl olur ya



    Not-Garantisi halen devam ediyor.



    Sadece backspace tuşu yapmayın hiçmi yedekte aynı modelin backspace tuşu yokmu bozulan bir modelin direk çöpemi atıyorsunuz depo da tamir için lütfen kandırmayın ya.

    Lenovo Garanti Rezaleti !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgan -- 11 Ocak 2021; 15:46:17 >







  • Garantide problem yok, problem direk sizde. Orayı kurcalamak zaten başlı başına kullanıcı hatasına girer. Cihazın iç kısmında zarar olup dışarıda bir problem yaratacak problem yoksa kırılma ve açılma gibi garanti ücretsiz değişim yapıyor. Zaten senin durum dış problem kozmetiğe giriyor ve keyfi bir sorun. Boyası atsa bile garantisi olsa dahi ücretli değişim olur. Sen oraya giren kalem ucu probleminde direk garantiye gönderseydin belki kırılmadan servis daha hassas şekilde çıkarırdı veya kendileri kırarsa ücretsiz değişim yapardı. Lenovo direk karalamak olmamış.

  • Servislerde oem yedek parça olur. Üretim hatası ya da arıza varsa ücretsiz değiştirilir. sizinki kullanıcı hatası ve ücreti karşılığında değişim olacak. Haliyle de oem olarak komple klavye olduğu için baştan değiştirecekler orjinaliyle.


    Parça için normal tamircileri arayacaksınız mecburen. Büyük şehirdeyseniz eğer, bilgisayar tamir eden yerlere sorun. Ellerinde çıkma klavye falan vardır belki.

  • Ortada bir rezalet yok. Sizin hatanız. Sadece tuş satan yerler vardır.Bir araştırın derim.

  • Hatanın benden kaynaklandığını biliyorum, bunu inkar etmiyorum fakat bir tuş için klavye değişim olması beni şaşkınlığa itti fakat bir şekilde anlaşıp ücretsiz tamir yaptı garanti Lenovo.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.