Şimdi Ara

iPhone 11 Portre Modunda Zoom yada Ultra Geniş Açı Lens Kullanılabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ayarları da kurcaladım fakat bulamadım 2 tane sorum olacak:


    1- iPhone 11 (Pro değil) Portre modunda zoom yapma yada ultra geniş açı lense geçme ile ilgili bir buton bulamadım. Bu özellik sadece telephoto lens ile mi sağlanabiliyor? Pro sahipleri bunu yapabildiğinden bahsetmişler yabancı forumlarda fakat standart 11'de bunun konusuna denk gelemedim.


    2- Birçok ücretli/ücretsiz app denedim fakat f-stop'u yani diyafram aralığını da ayarlayabildiğim iso, shutter speed vs. kendim seçerek direkt DSLR gibi fotoğraf çekebileceğim bir uygulama var mıdır? F-Stop hariç hepsini yapabildiğim ProCam 8 var elimde fakat sis yada yağmur fotoğrafı çekerken diyafram aralığını elle ayarlamam gerekiyor. Öbür yandan bazen yakın çekim almam gereken şeylerde bokeh uygulatmıyor mesafe açmadığım için. Yarı saydam şeylerde ise mesafe açıldığında ve diyafram 2.0-1.4 aralığına indiğinde kenarlardaki kaliteden ödün veriyor. Tüm özellikleri tam manuel kullanabileceğim uygulama arıyorum aslında, köküne kadar manuel dahi olur yani yeter ki her şey olsun.


    Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.








  • Merhaba,


    1- Hayır, yapamıyorsunuz.


    2- Focos, Procam 8.

  • elmatadori kullanıcısına yanıt

    ProCam 8 zaten kullandığımı belirttim, onda aktif çekim esnasında portre modu dışında diyafram ayarlama mevcut değil. Portre modunda da ISO ve Shutter Speed ayarlanamıyor. Focos da normal çekimde diyaframı ayarlamasıan rağmen ISO ve Shutter Speed ayarlama özelliğine sahip değil. Bu iki program da zaten mevcut elimde. Sanırım aradığım statüde bir uygulama yok yada pek bilinmiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.