Şimdi Ara

Erdoğan: Kaftancıoğlu DHKP-C Militanıdır (Esas Konu Gerekçesiz Silindi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kadını forumda da koruyan birileri var... Cumhurbaşkanının söylediği bir lafın konusu silinmiş. Tekrar açıyorum. Öne çıkarın lütfen. Nasıl kural ihlali oluyor anlamadım. Forumda yorumsuz olarak bu kadının Tweetlerini paylaştığım için konum silinip ceza almıştım. Herhalde Kaftancıoğlu'nun Suriye'de Mehmetçiğimize silah sıkan terör örgütü MLKP'nin lideri Hasan Ocak için "Komutana bin selam" tweetinin çok beğenilmesi birilerinin zoruna gitti.

    Erdoğan: Kaftancıoğlu DHKP-C Militanıdır (Esas Konu Gerekçesiz Silindi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 11 Ocak 2021; 2:30:2 >







  • Oha konu silinmiş mi ?

    Y-Chp li modların zoruna gitmiş anlaşılan.

    Türk düşmanı her türlü terör örgütü yöneticisine yağlama çeken c.kaftancı. terörist sempatizanıdır.

    Bu insan Atatürk'ün partisinde. İroniye bak.

    Atatürk yaşasa kılıçdarla kaftancığlunu önüne kayar odunla döve döve kovalardı.
  • AKP'liler Canan'a sallamasınlar bir zahmet. (Zaten Canan'dan gerçekten rahatsızlık duyan biri Arınç'lı AKP'yi de desteklemez)


    Onlar Canan'a salladıkça hem Canan'ın (maalesef) popülaritesi yükseliyor hem de ben Canan'a sallayınca ben de AKP'li damgası yiyorum onlar yüzünden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 11 Ocak 2021; 1:53:29 >
  • Oha konu silinmiş mi ?

    Y-Chp li modların zoruna gitmiş anlaşılan.

    Türk düşmanı her türlü terör örgütü yöneticisine yağlama çeken c.kaftancı. terörist sempatizanıdır.

    Bu insan Atatürk'ün partisinde. İroniye bak.

    Atatürk yaşasa kılıçdarla kaftancığlunu önüne kayar odunla döve döve kovalardı.
  • Cananı koruyan var mi yok mu bilmem ama tartışmasını beceremeyen, fikri olmadiği için etrafa kufurler saçan uyeler var.bu yuzden konular raydan cikinca siliniyor.kac senedir foruma uye olup tartisma becerisi sifir uyeler var.foruma en cok zarari bunlar veriyor.
  • Şaşırmadım niyeyse. Normalde küfürlü mesajların silinip üyeye ceza verilmesi gerekir. Ama konuyu komple silmek birilerinin keyfine kalmış anlaşılan !

  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt

    Her raydan çıkan konuda konumu silinir yoksa o raydan çıkarılan mesajlar mı? Belli ki biri talimat ile temizlik yapmış :)

  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt

    1 tane konu dışı mesaj, beraberinde 10 tanesini getiriyor.bu yüzden tek tek mesaj silmek yerine bazen konuyu komple siliyorlar.yani benim açtığım konularda da çok oluyordu eskiden.bu yüzden pek konu açasım gelmiyor artık.özellikle seçim zamanları çok oluyordu.sebebi malum.

  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt

    O zaman popiler konuların hepsinin silinmesi gerekiyor konu dışı bir sürü mesaj var. Yani sizin dediğiniz gibi konular konun yanlışlığından değilde yazılan mesajlardan dolayı siliniyorsa kişiler o konunun silinmesi için saçma sapan mesajlar yazabilirler burada olması gereken o mesajların temizlenmesi gereken yaptırımların yapılması olmalı konunun silinmesi değil.

  • Olaya ticari mantıkla bakamıyorsunuz! Konular silinsin ki sirkülasyon olsun.

    Konu silmek yerine, şikayet edilen mesaj içeriği silinse ve o kişiye ciddi yaptırım uygulansa hem forumun düzeyi yükselecek. Hem zaman harcayıp düşüncelerini yazanların emekleri hiç edilmeyecek.

  • Bu süreçlerin uzaması artık sıkıntı veriyor.Ama AKP'nin elinde neredeyse tek koz bu kaldı.O yüzden sadece sözde kalıyor hep.Arkadaş bir suç varsa tutukla işte.Ama yok yapamaz çünkü o zaman elinde siyaset ,seçmenini canlı tutacak bir şey kalmaz.CHP ise zaten bunlara ortam sağlıyor.
  • Birilerini koruma amacımız olsa konuyu açıldığı gibi kaldırır gerekirse daha yayına girmeden imha etmesinide bilirdik.


    İnsanları gereksiz yere yaftalamaktan vazgeçmeniz gerekiyor. Bu tarz itham ve suçlamalar artık çok gereksiz ve tehlikeli bir hale bürünmeye başladı.


    Konunun silinme nedeni bitmek bilmeyen ve konuyla alakası olmayan gereksiz tartışmalarla dolmuş olması. Bir süre idare edip gerekli temizliği yapsanızda bazen önüne geçmek zor olduğu için konuyu kaldırmak zorunda kalıyoruz.


    Bu bölümün kalitesini üyeler belirler. Bu nedenle bölümle ilgili bir şikayetiniz varsa önce kendi yazdıklarınıza bakmanız gerekiyor. Siyasi görüşünüz bizi ilgilendirmiyor. Umrumuzda bile değil. Yeter ki hakkaniyetli, samimi ve dürüst olun.

  • powerstorm kullanıcısına yanıt

    Yine kötü üye ben olayım :)


    Düşünceniz ve sonrasında yapılan uygulama bana göre yanlış. Sizin bu açıklamanızdan şöyle bir sorun oluşuyor.


    Bir kişi bir konu açar ve o konunun açılmasını istemeyen kişiler peşpeşe tartılışacak mesajlar yazar ve sizde bununla baş edemeyip o konuyu kapatmak zorunda kalırsınız.


    Sizin yaptığınız açıklama böyle bir duruma yol açmasına cevaz verir.


    Yani konu kurallara uygun ve hiçbir sorun teşkil etmiyor ama konu içinde tartışmaların çokluğu ve sürekli mesaj silmek zorunda kalmanızdan dolayı kesin çözüm olarak konuyu silmeyi görüyorsunuz :)


    Ve bunun hakkaniyetli olduğunu düşünüyorsanız, ben daha ne diyeyim.


    Ayrıca Ülke gündeminde hele ki popüler olan konularda belkide silinen konulardan kat kat daha fazla sorunlu mesajlar olmuştur onları kaldırmazken bu ve buna benzer konuların kaldırılması da ilginç bir uygulama oluyor.





  • powerstorm kullanıcısına yanıt

    Ben yorumsuz bir şekilde ilgili hanımefendinin tweetlerini paylaştığımda dahi konular uçuruldu.


    Ben yaftalamıyorum. Zaten TÜRKİYE CUMHURİYET MAHKEMELERİ bu şahsa terör örgütünü övmek dahil 5 farklı suçtan 9 yıl 8 ay hapis cezası vermiş durumda. Ancak siz bunu saklamaya gayret ediyorsunuz. Ben sadece "Cumhurbaşkanı"nın söylediği bir şeyi, hanımefendinin birkaç tweetini ekleyerek paylaşıyorum.


    "Bu bölümün kalitesini üyeler belirler. Bu nedenle bölümle ilgili bir şikayetiniz varsa önce kendi yazdıklarınıza bakmanız gerekiyor." şu kısım ne kadar tarafsız olduğunuzun nişanesi gibi. Ben sizin o korumaya çalıştığınız parti için direklere bayrak astım yıllar boyu. "Terör suçundan hüküm giymiş" bir kişinin "Terör suçundan hükümlü olduğunun söylenmesinin engellenmesi için uğraşmak" sizin bu forumu yönetiş tarzınız ise zaten tarafınızı belirlemiş oluyorsunuz. Üzücü bir durum. Yaptığınız şey tam anlamıyla Twitter'ın Donald Trump'a yaptığı şeyin birebir aynısı.





  • Erdoğan: Kaftancıoğlu DHKP-C Militanıdır (Esas Konu Gerekçesiz Silindi)

    Muharrem İnce'nin arkasına sığınıp atanan rektöre "akp militanı" demeyi biliyorsun. Cumhurbaşkanı seçimle gelmedi mi? Kimi atayıp kimi atayamayacağını sana mı soracak?




    Erdoğan: Kaftancıoğlu DHKP-C Militanıdır (Esas Konu Gerekçesiz Silindi)

    Ak Partiye geçmişte ağzına geleni söylemişsin.




    Yönetim sana fazla iyi davranıyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.