Şimdi Ara

Steam hesap adı değiştirme ve sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar steam hesabını çok uzun süre önce bu forumdan bir arkadaştan satın aldım, uzun süredir de kullanıyorum. Epey oyun almışlığım ve cüzdanda bakiyem var. Malum ilk girişteki kullanıcı adı değiştirilmiyor. Dün akşam giriş adımı değiştirmek için steam desteğe mesaj attım. Sabah cep telefonuma "Steam destek "****" (hesabın giriş adı) adlı hesaptan bu numarayı kaldırdı. Bu sizin talebiniz değilse bizimle iletişime geçin" diye bir mesaj geldi. Hesap şifresi değişmiş, kayıtlı mail adresi ve cep numaram hesaptan kaldırılmış. Hesabın sadece giriş adı var ve kayıtlı mail adresinde hesap görünmüyor. Destek talebine şifre değiştiği içinde giremiyorum. yani nasıl bir sarmala bulaştım anlamadım. Steam nasıl ulaşabilirim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 10 Ocak 2021; 14:57:30 >



  • Geçmiş olsun içim acıdı be, mail atarsan dönüt alabilirsin belki.
  • Kırk defa söylendi, başkasından steam hesabı alınmaz diye. Size hesabı satan kişi, istediği zaman hesabı geri alma hakkına sahiptir. Steam destek ile iletişime geçseniz dahi ‘ hesap alışverişi yasaktır’ tarzında bir cevap alacaksınız. Steam hesabı her zaman ilk sahibine aittir, bir maille hesabını geri alır.
  • Technopat'ta görmüştüm. Adam 2015'ten beridir erişemediği Steam hesabını geçen ay desteğe ulaşarak almış. Hesapta en son CS GO varken şimdi yüzlerce oyun var ve içerisinde Cyberpunk da varmış.


    Steam hesap olarak satın almak ve bu hesaba yatırım yapmak akıl işi değil. 10 yıl geçse dahi asıl kullanıcı, aldığı herhangi bir ürünün faturasını gösterse o hesabını geri alabiliyor.


    Geçmiş olsun. Hesabı aldığınız kişi insaflı ise tekrar görüşmeni öneririm.

  • @avei21 hocam size özel mesaj atamıyorum. hesabı sizden almıştım yardımcı olursanız sevinirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kortor

    Kırk defa söylendi, başkasından steam hesabı alınmaz diye. Size hesabı satan kişi, istediği zaman hesabı geri alma hakkına sahiptir. Steam destek ile iletişime geçseniz dahi ‘ hesap alışverişi yasaktır’ tarzında bir cevap alacaksınız. Steam hesabı her zaman ilk sahibine aittir, bir maille hesabını geri alır.

    hesap 5 yıl kadar önce alındı. ozaman böyle birşey olduğu bilseydim emin olun almazdım. steam çok çirkef bir firma hayatımda bu kadar karaktersiz firma görmedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xdian

    hesap 5 yıl kadar önce alındı. ozaman böyle birşey olduğu bilseydim emin olun almazdım. steam çok çirkef bir firma hayatımda bu kadar karaktersiz firma görmedim.



    Alıntıları Göster

    merhaba hocam. o dönem ki nickiniz neydi referanslar bölümüden baktım ama bulamadım nickinizi. özel mesajı açtım bu arada. foruma artık pek girmediğimden kapalıydı


    hesabı hatırlayabilirsem , mailini ve şifresini hatırlarsam yardımcı olayım size. en azından ilk maile erişim sağlarsak oradan kurtarabilme şansınız olabilir hesabı


    edit: telefonumu buradan sildiğimden özel mesaja girmeme izin vermiyor site. siz buradan yazarsınız bana alıntı yaparak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 26 Ocak 2021; 14:9:40 >




  • @Xdian hocam ben kaydettim telefonunuzu. siz mesajınızı editleyin başkası kullanmasın telefonunuzu başka yerde. 4008 olan hattım kullanımda değil. tek çare hesabı açarkenki kullandığım mail olacak sanırım eğer o şekilde hesabı geri veriyorlarsa. akşam eve geçince 1892 ile biten telefonumdan mesaj atarım size whatsapptan. umarım hangi hesap olduğunu, hesabı açarken kullandığım maili ve şifresini hatırlarım. detayları konuşuruz zaten whatsapptan

  • Başkasından steam hesabı almak hatadır.


    İlk mail olan kişi istediği zaman geri alabilir hesabı.

  • Haber bekliyorum hocam sizden.

  • Hocam siz bana WhatsApp mesaj atın şimdi gerekli bilgileri vereyim ona göre mesaj atarsınız steame.

  • bilgilendirme amaçlı yazayım. arkadaşımızla whatsapptan yazıştık. ben de çalınma durumu sandım en başta ama olay şöyle. arkadaşımız isim değişikliği talebinde bulunuyor steam e. steam de nasıl tespit ettiyse diyor ki bu hesap senin değil ve kitliyor hesabı. 2 mail seçeneği var hatırladığım. biri ile denedim şu an. bakalım cevap bekliyorum steamden. umarım ilk mail ile direkt açarlar hesabı. başına böyle bir olay gelen var mı ? ilk maile link atıp şifre belirletip açıyorlar mı acaba hesabı ?

  • aga b
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.