Şimdi Ara

HUAWEİ MATEPAD 10.4 KULLANANLAR ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
5.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cihazı alacaktım

    Samsung Tab A7 ve Tab S6 lite Dan daha iyi

    Pil işlemci performansı ile tek eksiği kalem..

    2000-2300-2500 arası 4gb ram 7250 batarya efsane

    Fakat; ekran açıklığı sorunu duydum

    Huawei sordum cevap ekte varmı başına gelen

    Boşluk

    Yada ışık süzmesi


    HUAWEİ MATEPAD 10.4 KULLANANLAR ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca;
    Farklı sıcaklıklarda malzemelerin boyutunun bir miktar değişmesi sebebiyle arka yüz/dokunmatik ekran ile orta çerçeve arasında küçük bir boşluk olabilir.

    Bu durum normaldir ve cihazın işlevlerini etkilememektedir.

    Huawei cihazlar sektörün kalite standartlarını karşılaması için fabrikadan çıkmadan önce sıkı kozmetik testlerden geçmektedir.

    Işık sızıntısı ya da orta çerçeve ile kasa/ekran arasında boşluk olması gibi cihazın görünümüyle ilgili ednişelerin oluşursa verilerini yedekleyerek satın alma belgesiyle birlikte cihazını yetkili teknik servislerimize götürebilir ya da gönderebilirsin.

    Diyor Huawei başına gelen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar.
    Bu cihaz ülkemizde hala Harmony Os geçmedi mi?
    Yaklaşık 6,3gb güncelleme ile yurtdışı forum sitelerde gördüm Huawei Matepad 10.4-Harmony os2
    Herkeste Emui 10-Android 10 mu var?
    Bir şekilde manuel dosyayi indirip karttan güncelleme yapan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese.


    Almaz olaydım, bir matepad t10s almış blundum. Aslında cihaz Google'a ihtiyacınız yoksa çok iyi. Tam bir f/p ürünü. Ama nalet olsun ki benim native google servislerine ihtiyacım var. 2 haftadır onlarca video izledim. Bir sürü farklı yöntem denedim. Googlerfier, VMOS_Pro vs vs. bir türlü Google Play Services'i yükleyemiyorum. Zaten anlatılanlar hep 2019, 2020 yıllarından kalma. Güncel bir anlatım yok hiç. Her yöntemde ayrı ayrı onlarca sorun çıkıyor. Şimdilik gspace ile idare ediyorum ama, o da aslının yerini tutmuyor doğrusu.


    Sırf bu yüzden satabilirim aleti. Hatta öyle çok fazla zarar etmeden bir Lenovo vs bulursam direk vereceğim takasa. Bileydim bu işin bu kadr sıkıntılı olduğunu, hiç girmezdim bu topa.


    Var mı bu Google servislerini kurabilecek güncel bir yöntem. EMUI versiyonu 10.1.0.120


    EDİT: Stabil bir çözüm bulamadığım için Huawei'yi satıp Lenovo aldım. Malzeme kalitesi, ekran, hoparlör vs her açıdan HUawei, Lenovoya göre daha iyi. Ama malesef google olmadan yarım bir alet. İlerde bu mesajı okuyaaklar için yazıyorum: google olmadan da hayatımı sürdürebilirim diyorsanız Huawei iyi bir tecih. Yok eğer google olmazsa olmaz diyorsanız uak durun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 7 Mayıs 2022; 15:35:28 >




  • Yaklaşık 5 dakika evvel Huawei Matepad 10.4'üme HarmonyOS 2.0 güncellemesi geldi. Bir süre kurmayı düşünmüyorum ama sonrasında kurarım illaki.


    HUAWEİ MATEPAD 10.4 KULLANANLAR ANA KONU

    HUAWEİ MATEPAD 10.4 KULLANANLAR ANA KONU

    HUAWEİ MATEPAD 10.4 KULLANANLAR ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün Matepad 10.4 sipariş ettim aynı fiyat bandında olqn cihazlardan daha iyi ekran ve ses kalitesi olduğu için aldım.
    Kalem tavsiyeniz var mıdır ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HarmonyOS otomatik yüklenmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, bu tabletin sim kart girişi var mı? Varsa sim kartlı versiyonu kullananlar tecrübelerini aktarabilirler mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dreamspolizei D kullanıcısına yanıt
    Yeni cıkan 2022 modelin sim kartlı versiyonu Türkiye'de satılmamaktadır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyenler için
    Yeni çıkan model
    4gb/64gb ve 4gb/128gb versiyonları var.
    Işlemcisi daha zayıf krin 800 vs 710
    Ama arka kamera daha yüksek no
    Ekran batarya aynı kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DM'den bir arkadaş "memnun musunuz?" diye sormuş. Ben de konuya da ekleyeyim dedim. Ben çok memnundum. Ancak çalındı. Ben de 12.6 modelini aldım.

    f/p olarak 10.4 çok iyiydi. 2 yıl önce almışım ama bugün o bütçelere tablet bakıyor olsam 10.4'ü gönül rahatlığı ile alırım.

    Özellikle ses sistemi mükemmel.

  • meydanoglubaran62 M kullanıcısına yanıt

    benim cihazımda da başıma gelmişti aynı sorun, ilk cihazımda sadece hayalet ekran sorunu vardı. Cihazı değiştirdiler bu kez hem hayalet ekran hem de ekranın kenarlarına basınca bariz belli olan beyazlıklar vardı. O cihaz da değişti onda da hayalet ekran çıkınca para iadesi almıştım.

  • Konu baya atıl kalmış ama son güncellemeyi yükleyen oldu mu olumsuz bir tecrübe var mı? Ocak 2023 harmony os 2.0.0.205

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihazda hayalet ekran sorunu yaşıyorum,hemde az değil abartılı derecede görüntüyü engelleyecek derecede...Huawei nin anlaşmalı olduğu Fixsmart denen ucube teknik servis firması bunu sorun olarak görmeyip cihazı tarafıma geri gönderiyor.İşin en çelişkili yanı ise bu sorunu huawei müşteri hizmetleri sorun olarak kabul edip,onlarda benimle birlikte servisin bu yaptığına şaşırıyor.Bana yüksek parlaklıkta kullanmayın,fişte kullanmayın gibi komik ve çocuk avutur gibi saçma sapan genel bilgiler veriyorlar.Şuan şikayet oluşturdum huaweinin tarafıma dönemsini bekliyorum bakalım.Birde kvk ya vermeyi deneyeceğim bakalım.

  • ibo83 kullanıcısına yanıt

    710 ile 810 arasında fark yüzde kaç hocam ?

  • Luke Cage kullanıcısına yanıt

    810 Ellerinde fazla olmadığı için 710 var.

    Tabiki 810 daha güçlü


    HUAWEİ MATEPAD 10.4 KULLANANLAR ANA KONU


    HUAWEİ MATEPAD 10.4 KULLANANLAR ANA KONU


    HUAWEİ MATEPAD 10.4 KULLANANLAR ANA KONU

    Biri 194,000 biri 369.000 küsur AnTuTu puan almış

    Oyun oynadığım için net cevap veremem

    Sattım zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Netflix 1080p meselesine hala bir çözüm yok dimi? Eski Netflix sürümü kurmak dışında, o versiyonda da kendimi 2016'da gibi hissediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak isteyen arkadaslar icin bende birseyler yazayim 4 aydir cihazi aktif kullaniyorum.. artilari batarya iyi gidiyor cunku play servisler yok yani enerji tuketimi play servisli cihazlara nazaran daha iyi.. bu cihaz her nekadar harmonyos olarak lanse edilsede aslinda bir android 10 , sadece harmonyos denmis ekstra bir ozelligi yok bildigin playservis ler olmadan bir surumu harmonyos takisiyla piyasaya surmusler.. harmonyos dedigin sey xda daki bir cok ozel android surumleri gibi baska bir espiri aramasin kimse.. ben playstore yi hic aramadim herseyi kurabildim.. yalniz aktif olarak kullandigim google fotolarin eksikligini cok aradim.. cihazin ses sistemi gayet iyi multimedya yetenekleri cok iyi film dizi izlemek muzik dinlemek cok keyif veriyor.. cok oyun oynamiyorum oynadigim tek oyun clash bana yetiyor... banka uygulamalarim vs sorunsuz.. hic hayalet ekran sorunu yasamadim belki kirin 810 lu modeller sorunluydu bilemeyecegim.. ekran gunes altinda cok zayif illa disarka kullanicam diyen var ise gunesli havalarda gozluk kullansinlar yoksa ekrani goremezler..ekran malzamesi cam degil eski nesil plastik yani toz parcasi bile ciziyor ustune dugme degse ciziliyor vs yani ekran koruyucu sart.. yaninda gelen klawye vasattan bir tik ilerisi . Oyle aman aman kalite beklemeyin. Klavyenin ekrani tutan kenarlari asiri sert tableti surekli takip cikarmayin benim tablet ic ekranini catlatti maalesef tamda koseden kenarin ordan klavyenin takildigi yer catladi .. internette ekran catlak sikayetlerinin gelme sebebi klawye dikkat edin.. guncelleme konusuna cok takilmayin harmonyos 3 te android 11 tabanli android 11 guvenlik guncellemeleri ile gelicek.. guncelleme takintiniz var ise huaweiye bulasmayin.. apple yada samsung ust modellere yonelin.. ama butce dusuk ise dedigim gibi idare eder fazlasiyla..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ben bu cihazı kızım için almıştım. Google servisleri olmadığı için Vmicro servisi ile youtube vanced yükledim ancak reklam yerlerinde takılıp kalmaya video devam etmemeye başladı.

    songa GSpace ile orijinal youtube yükledim. Güzel hızlı ancak o da belli bir saniyede takılıp devam etmiyor.


    Sıfırlayıp tekrar GSpace yükledim. Youtube yükledim yine takılıyor. Sanırım reklam aşamasına geldiğinde youtubetan reklam alamadığı için takılıyor.

    Google chrome dan izlerken takılmıyor..


    Problemi yaşayan ve çözebilen oldu mu?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.