Şimdi Ara

Superonline'dan Gelen Esracengiz E-Posta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resimde görüldüğü gibi aslında kimden geldiği belli değil.

    İlk bakışta "bu spam dır sil gitsin" desen yeridir.


    Superonline'dan Gelen Esracengiz E-Posta


    Zaten o amaçla böyle yapmışlar. Bir kaç yıl önce Aboneydik. 2 sefer dondurmak zorunda kaldık. Dondurunca abonelik taahhüt süresi uzadı. Bu uzama vaktinde taahhüt dışı görüldüğümüz için fatura 2 katına yakın çıkmıştı. ben bunun haksız olduğunu söyleyip mahkemeye başvuracaktım. Son faturayı ödemeyipğ onların mahkemeye başvurmasını bekledim. Avukata defalarca aratıp borcunuz var dedirtiyorlar icra ile tehdit ediyorlardı. Hatta başta garanti süresi içinde arıza yapmış modeme sahip çıkmadılar. Yani hem parasını aldılar hem de garantisi çöp..

    Huawei modemin wi-fi yi arızalanmıştı. ( o gün bu gün huawei kullanmıyorum. Almıyorum.)Abonelik bitince modemi de iade ettim. Edene kadar da canım çıktı. Nereye iade edeceğimiz güç bela buldum. telefonla aramasam yanlış adrese gidecekti. Sitedeki adresler hatalı.


    iade ettik ama 3 ay sonra ek fatura ve tehdit mesajları gelmeye başladı. Modem ücretini ödeyin diye.. Gönderdik diyoruz inandıramıyoruz. Yurtiçi kargodan aldığım gönderi takip nosu olmasaydı karambole gidecekti.


    Sonra bu maili açtım. mailde 4 ayrı mesajda 4 tane fazla ödeme iade bilgisi vardı. Yani Superonline ın bize borcu. Bunun için beni hiç telefonla aramadılar. para alacak olsalar veya abone yapmak için olsa zırt pırt arayan şirket..


    İçini açınca bunları gördüm..



    Superonline'dan Gelen Esracengiz E-Posta







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.