Şimdi Ara

Ahmet Kaya tekrar terörist ilan edildi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son günlerde Boğaziçi'nde gerçekleşen rektör protestolarında, halay çekenlerin söyledikleri, Ruhi Su türküsünden uyarlanmış Ellerinde Pankartlar'ın "Ellerinde sapanlar/vuruyor bu çocuklar/kalkın ayağa kalkın/biz şehirden siz köyden" versiyonunun terör propagandası sayıldığını okudum.


    Peki şimdi 2013 yılında hükümet tarafından iade-i itibar yapılan, hatta ödül falan verilen Ahmet Kaya da tekrar terörist mi ilan edilmiş oluyor, çünkü biliyorsunuz kendisinin de aynı minvalde değerlendirilebilecek türküleri var; birkaç tanesini de aşağıda paylaşıyorum. (Diyarbakır etrafında tanklar var, tanklar var/Kuşatmışlar dört bir yandan kenti ordular.... diye devam ediyor)


    Tamamen merakımdan soruyorum, son durum nedir bilgisi olan var mı; ona göre dinleyeceğim.


    Son duruma göre şimdi kim terörist kim değil ortalık iyice birbirine girdi, Kültür Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığından ortak bir çalışma bekliyorum, lütfen bir liste yapılıp sunulsun biz de ona göre dinleyelim.


    Hayır bir de liste o kadar hızlı değişiyor ki, hızlarına yetişemiyoruz; güncel takip edebileceğimiz bir platform olması lazım.










  • pkk lideri terörist başı için bir konserinde "vallahi apo'yu özledik." diyen kişi hakkında, ne olup olmadığını tartışmaya gerek yok; her şey açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.