Şimdi Ara

Next Minix Hd Black Plus Ses Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ihtiyacı olan bir aileye elimdeki bu modeli vereyim dedim. TV lerinde Hdmi yok sadece dvi vardı. Dönüştürücü ile bu alıcı yi bağladım. Görüntü çok kaliteli bir şekilde geldi. Ancak doğal olarak dvi ses iletmediginden ses gelmedi.


    Ancak TVde dvi girişi yanında ses girişi de var. Ben de oraya iki ucu da 3.5mm olan kablo ile next star alıcısındaki 3.5mm av girişine bağlantı yaptım ancak tek gelen şey cızırtı.

    Sonra rca kablolariyla deneme falan yaptım ancak görüntü bile geliyor ses yine cızırtı sadece.


    Ayar mı var bilmediğim bir şey mi var. Ne yaparsam yapayım beceremedim. Av çıkışından sadece cızırtı geliyor oysa ki auido video olması gerek. Ne yapabilirim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gelecekte biri bu konuyu görürse eğer çözüm;


    A/V girişine tam değil 1 tık geride bırakarak çift taraf uçlu 3.5mm jak ile tv ye sesi aktardım.

    Sanki ince ayar yapıyor gibi yapmak gerek. Tam takıp çekerken cızırtı gidip yerini orjinal sese bırakıyor. tam o milimlik arada bırakmak gerek.

    Tabii ki bu yöntem ile sadece tek kanaldan ses geliyor bende ancak kabloları soyup iki kanalı birleştirdim ve stereo olmasa bile hiç fark aratmayacak kadar kaliteli berrak net bir sesim oldu :) ne kadar tv izlemesem de hallettiğime sevindim.

    Neden uğraşıyorsun diyenler olacaktır. Yapmış olduğum tv devasa boyutta bir plazma tv. görüntü aşırı kaliteli. Atmak istemedik...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.