Şimdi Ara

2. el PS4, PS5 ve Fiyatları !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Playstation 4 Pro ilk çıktığı yıl 2016'da alındı FIFA 16-17-18-19-20-21 oynandı deli gibi. Ortalama 100 kadar oyun oynayıp bitirdim.

    Hiç kapatmadım diyebilirim ama yorgun değildir cihaz yani sordum yorulmamış. Öyle yorgun cihazlarla falan karıştırayım demeyin sakın aman haa çok alınır!

    İçinde PSN'in beleşe verdiği oyunlarda var eh ben 2016'dan beri PSN'e para ödediğim için size de geçirmek zorundayım afedersiniz. Oyunları her ne kadar beleşe de alsam size satarken para vermişim gibi bir fiyat söylememde normal geldi bir satıcı olarak bana.

    Ben ilk çıktığı zaman 2 yıl garantili olarak 1699TL'ye de almış olsam istediğim rakam şuan 8000TL. E oyun aldım, oynadım, oyunları bitirdim falan masraf ettim sonuçta yani elektrik faturası falan. Bunları bi şekilde çıkartmam lazım.


    Pazarlık sünettir 7973TL yaparım. Oda 27TL kargo tutar herhalde malum korona var elden teslim etmem her ne kadar uyanık olsamda hastalık mastalık var yakalanmak istemiyom.


    He bide PS5 var yurtdışından 3700TL'ye aldım sıfır kutuyu açtım bi baktım kapattım hiç kurmadım yani. Baktım şöyle bi sadece, salonumun dekoruna uymadığı için satıyorum. Ben 3700TL'ye almış olabilirim ama istediğim fiyat 11000TL. E sonuçta gittim yurtdışına bu korona morona muhabbetlerinde aldım kutusunu taşıdım e bide sonuçta TR'de stok yok satış fiyatıda belli alamıyonuz da, o yüzden bunuda size kitlemeye karar verdim. Gezmeye gitmiş olabilirim tatilimin keyfini de çıkarmış olabilirim bu da sizi alakadar etmez. Tatilde para harcadım o kadar bunu çıkartmam için size yaslamam lazım afedersiniz. Lazım olan varsa irtibata geçebilir.








  • eee dolar yükseldi akabinde de fiyatlar arttı gayet normal değil mi?

  • Hoşuna gidiyorsa satıcısı çok hocam alabilirsin. Bence normal değil. Dolar arttı diye ben neden 5-6 sene kullanılmış ürüne verilen paradan fazla para vereyim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jollyjokerz -- 8 Ocak 2021; 20:51:21 >
  • 15-20 bine 10 yıl önce alınmış araçlar da şuanda ikinci elde 60-70 bin civarında. üstelik binlerce km yol da kat etmiş vaziyette. buna benzetebilirsin sıkıntını.

    ihtiyacın yoksa almayabilirsin, varsa da serbest piyasa. isteyen istediği fiyattan alıp-satma özgürlüğüne sahiptir malını -devlet kullanımı için kamu parasıyla almıyorsa- bahsettiğin şeylerin olma sebebi ise; bahsettiğin ürünlerin yerli ucuz bir alternatifinin olmaması, yüksek döviz kuru, düşük alım gücü, ülkedeki %35'i geçen enflasyonun etkisi, buna bir de şuanda hükümetin getirdiği eksta vergi öpücüğü de eklenince insanların bu şekilde satmasının normal olduğunu düşünüyorum.

    kısacası bir şeyden yana sıkıntı var ortada kabul ancak bunun sebebinin insandan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak zorunda değilsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Almak zorunda değilsin.

    Payoneer diye birşey duydun mu? Bak bu gençler zorunda olmadıkları şeyler üzerinden girişim yapıyor ihracat yapıyor payoneer denen aracı üzerinden ödeme alıyor yani bu itirazlar ekonomiye dönüşüyor.

  • Yillardir letgoda da sahibindende de olur olmadik seyler sattim bozuk oyuncak arabadan kullanilmis küvete kadar

    Suanki kadar berbat bir piyasa hic görmedim millet malina tapar oldu

    Adama diyorum ki şu magaza ilana 150den koymus oyunu sen niye 250 yazdin

    Kavas bana diyor ki son 200 olur

    Sifiri 3599tl olan samsung m51e 2.elde adam 3500 istiyor

    Demek ki alan saf tipler var abi baska aciklamasi yok satilmayan malda fiyat kirilir bu kadar basit suan akli olan hicbir 2.el mala bulasmaz uzerine azicik daha koyup sifir alir olur biter

    Ulan ipad 8. Nesil 2899tl adamlar utanmadan 2.el ipad 8e 3200 ipad 7ye 2800 ipad 6ya 2200 gibi rakamlar istiyor

    Tiksiniyorum artik ekonominin su halinden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur öyle. Yaslamak Türk halkının millî sporudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99'da 1 yaşındaki VW Bora'yı 5 bin liraya almıştık. 2018'te 200bin kilometredeyken 35bin liraya sattık arabayı. İşin komik yanı bugün aynı araba 60-70'e gidiyor. Daha da komik yanı aynı araba Almanya'da 600 euro. Hayır altı bin değil, altı yüz yüro. Bir hafta bir kafede komi olarak çalışıp alabilirsiniz.

  • Koydukları fiyata alan olmasa fiyatlar düşer, demek ki satılıyor.


    0 ürünlere ulaşım zorlaştıkça 2. el fiyatları da artar, bu gidişle artmaya da devam edecek.




    Bunlara sebep olanları arıyorsanız; ticaret yapan insanlara değil, TL'yi değersizleştiren ve fahiş vergiler getiren yeşil komünist iktidara bakın.

  • Fırsatçı vatandaşlar ve türkiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.