Şimdi Ara

Klimaya Zarar Verilmiş mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Klimayı temizlik için servise vermiştik, garantisi bittiği ve içinde 5 yıllık toz olduğu için yerinde bakım yapalım dediler. Geldi, montaj yaparlarken şu şekilde hasar verdiklerini gördüm, bir sorun olur mu sizce, ne diyorsunuz?

    Klimaya Zarar Verilmiş mi?


    Klimaya Zarar Verilmiş mi?


    Klimaya Zarar Verilmiş mi?


    Klimaya Zarar Verilmiş mi?


    Klimaya Zarar Verilmiş mi?







  • Merhaba. Bu eğikliklerin klimaya hiçbir zararı olmaz. Ancak hizmet aldığınız servisi değiştirmenizi tavsiye ederim. Her bakımda böyle eğeceklerse bu işin sonu gelmez.


    İsterseniz kendiniz alıp veya başka bir bakım zamanı gelecek olan servisten rica edip "fin tarağı" ile finlerin taranıp düzeltilmesini isteyebilirsiniz veya yapabilirsiniz. Ancak performansa vb. o kadarlık eğilmenin hiçbir olumsuz etkisi olmaz.


    İnce finler,havanın daha fazla sürtünerek daha fazla ısı transferi sağlaması için bulunur. O finler olmayıp sadece borular olsaydı hava borular arasında boşluklardan geçerek boruya sürtünmeden,borudan ısı almadan geçerdi. Bunu önlemek,yüzey alanını artırmak amacıyla bu lamel finler kullanılır.


    Saygılarımla...

  • Detaylı açıklama icin çok teşekkür ederim, çok rahatladım inanın. Servis inanılmaz kötüydü, bir daha asla çalışmam zaten ama umarım düzgün bir servis bulurum da bunu fin tarağıyla duzelttirebilirim, yıllık bakımları yaptırabilirim.


    Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leblebi Dede

    Detaylı açıklama icin çok teşekkür ederim, çok rahatladım inanın. Servis inanılmaz kötüydü, bir daha asla çalışmam zaten ama umarım düzgün bir servis bulurum da bunu fin tarağıyla duzelttirebilirim, yıllık bakımları yaptırabilirim.


    Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

    Rica ederim,faydalı olabildiysem ne mutlu bana...


    Tekrardan söyleyebilirim ki,içiniz rahat olsun. Fotoğraftaki kadar oluşan eğiklik ancak görsel açıdan sorun oluşturur. O da ne kadar gözünüze batar,ona bağlıdır. Verim açısından etki oluşturmaz. Fin tarağı temin edilir de yapılırsa iyi olur,yoksa da ancak dediğim gibi görsel etkisi olacaktır.


    Saygılarımla...

  • servisin verdiği bir zarar değil bu. evapatör finlerinin üst kısımları fabrikasyon olarak bu şekilde eğik çıkar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.