Şimdi Ara

Penis Boyu ve Mastürbasyon Arasındaki İlişki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
2
Favori
30.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapmış olduğum araştırmalara göre ergenlik döneminde (12-17 yaş arası) penis boyu gelişimini tamamlıyor ve bu yaş aralığından sonra ağzınla kuş da tutsan penis boyu doğal yollarla reel anlamda uzamıyor. Bu yaş aralığındaki penis boyu uzamasının, kimde ne kadar uzayacağının etnik, genetik vb. birçok faktörü olmakla birlikte ana faktör DHT hormonunun salınım oranıdır. DHT hormonu erkekte sesin kalınlaşmasına, akciğer ve kalbin gelişimine, kemiklerin kalınlaşmasına ve hatta boyun uzamasına fayda sağladığı gibi en temel faydasını penis uzunluğu ve kalınlığında meydana getirdiği artış ile sağlıyor.


    Peki, DHT kimlerde daha fazla salgılanır? Cevap: En fazla oranda (sınırı aşmadan) mastürbasyon yapan erkekte DHT salınımı en hat safhaya çıkmaktadır. Evet, doğru duydunuz. Konuyla ilgili birçok bilimsel makale mevcuttur. Mastürbasyon kandaki serbest testosteronu ve DHT hormonunu önemli ölçüde arttırmaktadır. Bu da dolaylı olarak penis gelişimini (boyunu ve hacmini) etkilemektedir. Ergenlik döneminde düzenli (sürekli) ve sık yapılan mastürbasyon geleceğe bir yatırımdır adeta. Penis kısalığının asıl nedeni ergenlik döneminde (özellikle de 12-16 yaş arası dönemde) cinsel yönden aktif olmamaktan (mastürbasyon yapmamaktan) kaynaklanır. Genetik, kalıtım filan bir yere kadar etkilidir sadece, asıl önemli olan ergenlik dönemini verimli geçirmektir. Nerede it, kopuk, serseri varsa orada iri bir penis vardır. Çünkü onlar kendilerini dini ve ahlaki sınırlamalara tabi kılmamış, sürekli her fırsatta mastürbasyon yapmıştır. Nerede cenabet gezmekten korkan, mastürbasyon yapmanın günah olduğunu düşünen ve bu nedenle mastürbasyon perhizi yapan, en iyi ihtimalle iki haftada bir mastürbasyon yapan bir genç görseniz bilin ki orada ortalamanın altında boyutta bir penis vardır. Çünkü doğanın kanunu budur, KULLANILMAYAN ORGAN KÖRELİR.


    Mastürbasyon kandaki serbest testosteronu ve DHT'yi yükseltir. Bu da penis gelişimi için birincil faktördür. Bakın fakat bir detay var: 12-17 yaş arası çekilen mastürbasyon böyledir. Yoksa 20 yaşında günde 3 kez de mastürbasyon yapsanız bir etkisi olmaz. (Tıpkı büyümesi duran parmaklarınızı uzatamadığınız gibi) Anlayacağınız dinler, ahlaki dogmalar hiçbir sınıra ve dayatmaya bağlı kalmayan insanları efendi-akıllı diye tabir ettiğimiz insanlardan üstün kıldı.


    Sonuç olarak ergenlik dönemindeyseniz penis gelişiminiz için bol bol mastürbasyon yapın. Bırakın martavalları dinlemeyin bile. Bu dönemleriniz bir daha geri gelmeyecek. İleride pişman olmamak için bol bol boşalın, çünkü tüm olay DHT hormonunda ve bu hormon da boşalma ile ciddi artış gösteriyor.

  • Ergenlik döneminde 2 günde 1 yapardım bazende hergün, demek ki büyük va kalınlığı buna borçluyum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 6 Ocak 2021; 19:46:27 >
  • Technotronic kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle buna borçlusun. Kimse çıkıp diyemez ki ben ergenlik döneminde aylarca cinsel perhiz uyguladım ama penis gelişimim çok iyiydi, devasa bir penisim var...

  • Teşekkürler bilgi için
  • 17ye gireli 4 ay oldu geç mi kaldık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheSilentGhost-T

    17ye gireli 4 ay oldu geç mi kaldık

    Ergenliğe ne zaman girdiğine bağlı biraz da 12-13 yaşlarında girdiysen bu saatten sonra 20 yaşına kadar belki biraz zor da olsa büyür. Ergenliğe daha geç girdiysen 19-20 yaşına kadar rahat büyür. Yani denemeye değer, mastürbasyona devam...

    Not: Ama büyüme ergenliğe girdiğin ilk iki senede olan büyüme kadar olmaz. Muhtemelen bu şansı kaçırdın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 7 Ocak 2021; 8:15:7 >
  • x_abner X kullanıcısına yanıt
    Gene yaptım ilk girdiğim zamanlarda da haftada en az 2 nadiren 1 yapıyordum. Genelde 2 yi geçebiliyordu. Yani gene şuan ki gibi bir programım vardı.
  • TheSilentGhost-T kullanıcısına yanıt

    Kötü değil gayet iyi. Önemli olan aylarca ara vermemek. Nofab saçmalığını uygulayan gençler ileride fena kaybedecek. Batılı insanların ortalama penis boyunun bizden daha fazla olmasının sebebi dini ve ahlaki dayatmalara, mastürbasyon öcüdür söylemlerine pek maruz kalmamalarıdır. Bakmayın Japonların penisi küçük dediklerine, adamların zaten her şeyi küçük. 1.50 boyunda adamlar; elleri, ayakları, kafaları küçük bir kere, neden penisleri büyük olsun. Dünyada en küçük penis ortalaması genelde mastürbasyonu öcü, günah, suç olarak gören ülkelerdedir. (Vücut büyüklüğü, boy uzunluğu, penis boyutu ile oran kurulunca)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 7 Ocak 2021; 13:19:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x_abner

    Kötü değil gayet iyi. Önemli olan aylarca ara vermemek. Nofab saçmalığını uygulayan gençler ileride fena kaybedecek. Batılı insanların ortalama penis boyunun bizden daha fazla olmasının sebebi dini ve ahlaki dayatmalara, mastürbasyon öcüdür söylemlerine pek maruz kalmamalarıdır. Bakmayın Japonların penisi küçük dediklerine, adamların zaten her şeyi küçük. 1.50 boyunda adamlar; elleri, ayakları, kafaları küçük bir kere, neden penisleri büyük olsun. Dünyada en küçük penis ortalaması genelde mastürbasyonu öcü, günah, suç olarak gören ülkelerdedir. (Vücut büyüklüğü, boy uzunluğu, penis boyutu ile oran kurulunca)

    sj

  • 16 yaşıma kadar 1 kere mast yaptım 16 sonrası başladım ve penisim ortalama üzeri değerde demekki senin teorine göre her gün yapsam 22-23 leri zorlayacaktim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pisikletçi

    16 yaşıma kadar 1 kere mast yaptım 16 sonrası başladım ve penisim ortalama üzeri değerde demekki senin teorine göre her gün yapsam 22-23 leri zorlayacaktim

    Burada bir önemli kriter var. Siz geç ergenlik yaşamış olabilirsiniz. Ergenliğinize 12-13 yaşında girip de o yaşa kadar sadece 1 mastürbasyon yaptıysanız gerçekten de o zaman mastürbasyon yapmış halinizle penisiniz şu anki boyundan 2.5-3 cm daha uzun olurdu.

  • x_abner X kullanıcısına yanıt
    Ergenliğim uzun sürdü liseden sonra bitti
  • Ben arattım bu konuyu alakalı bir şey çıkmadı. Kaynak atın.

  • işleyen demir pas tutmaz. :) şaka bir yana tamamen genetikle ilgili.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nature vs. Nurture

    Ben arattım bu konuyu alakalı bir şey çıkmadı. Kaynak atın.

    Kaynaklarda mastürbasyonun direkt olarak penis boyuna etkisiden bahsetmez. Mastürbasyonun serbest testesteron ve dht seviyelerine etkisinden bahseder ve biz de dolaylı yoldan bir çıkarım yaparız. Dht yi araştırırsanız penis boyuna direkt ve en önemli etken olduğunu görürsünüz. Hatta o kadar ki sadece testosteron bile bu etkiye sahip değildir. Genetik faktörü sadece bir yere kadar etkili. Ailesinde herkes büyük penise sahip olup kendisi küçük penise (veya tam tersine) sahip çok fazla vaka var. Mastürbasyon gelişim için sandığınızdan daha önemli, bugün araştırmalar hayvanların bile mastürbasyon yaptığını kanıtladı. Mastürbasyon gelişim için önemli olmasa içgüdüsel hareket eden hayvanlar yapmazdı. Aşağıda mastürbasyonun dht üzerindeki etkilerine değinen birkaç yazı linki attım. İnanın bunun gibi sayısız yazı daha atabilirim. Özellikle Oxford üniversitesinin bu konudaki bir araştırması vardı, mastürbasyonun dht seviyesini arttırdığına dair, onu bulamadım fakat bulursam atarım. Linklerden mastürbasyonun dht üzerindeki etkisini gördükten sonra dht ne işe yarıyor ve kaç yaşına kadar vücutta hangi işlemde kullanılıyor Wikipedia dan bir bakmanızı öneririm.


    https://drformulas.com/blogs/news/does-masturbation-cause-hair-loss


    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/135817//


    https://www.medicalnewstoday.com/articles/325418#masturbation-and-sex-drive


    http://www.sagliksifa.com/21-Asiri-Masturbasyon-Nedeniyle-Sac-Dokulmesi.html


    https://www.bodyforumtr.com/threads/masturbasyon-dht-ve-kellik.36828/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 6 Nisan 2021; 8:47:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Entel Maganda

    işleyen demir pas tutmaz. :) şaka bir yana tamamen genetikle ilgili.

    Doktorsitesi'ne gir bak. Birçok insan "penisim 9 cm psikolojim bozuldu" vb mesajlar atıyor. Sence penisi 9 cm olan bir adamın babasının, dedesinin, kardeşlerinin ve diğer tüm aynı geni taşıyan erkek akrabalarının penis boyu 9 cm aralığında mıdır ? Ya da tam tersi 9 değil 25 cm olsun, durum böyle midir sence gerçekten ?


    Senin dediğin gibi olsaydı bir ailenin tüm erkekleri penis boyundan şikayet ederdi sadece bir kişi değil. Şöyle düşün, aynı ailede tüm erkek kardeşlerin boyu bir mi, değil. Bir erkek çocuk küçük yaşlardan beri basketbol oynasın, spor yapsın diğer erkek çocuk ise (kardeşi) bilgisayar başında vakit geçirsin, sağlıklı beslenmesin. Bu iki kişinin vücut gelişimi, boyları, kas yapıları asla bir olmaz. O yüzden her şey genetik değildir, çevresel faktörler genetikten ağır basar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 5 Mart 2021; 10:54:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.