Şimdi Ara

bisikletin fiyatını uygun yazmama rağmen satamıyorum. sebebi ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bisikletimin ilanı:

     

    https://forum.donanimhaber.com/---145903104

     

    3 ay önce bisikletimi dh, letgo, sahibinden ve facebook market üzerinden ilana koydum. 3 aydan beri bir sürü kişi bisikleti sordu, ölücüler mesaj attı, 30-40 kişi favoriye ekledi ama 3 hafta önce sadece 1 kişi gelip inceledi bisikleti. o da 1 haftalığına bana rezerve et bisikleti,param yok, elimdeki bisikleti satıp alacağım dedi. 1 hafta sonra da özür dileyerek parayı hala ayarlamadığını ve almak isteyen olursa ona sat diye mesaj attı. 

     

    diğer bisikletlere de bakıyorum. benim bisikletimin muadilleri daha pahalıya ilana konulmuş, hatta benim bisikletimden daha alt seviye bisikletler de benim yazdığım fiyattan daha yüksek fiyattan satışta. ben fiyatı en kısa zamanda satılsın diye uygun tutuyorum. ona rağmen satamıyorum. sizce sebebi nedir? haftasonu karantinaları ve kış mevsimi olduğu için mi bu durumdayım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 6 Ocak 2021; 9:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 2.el bisiklet satışları iyi değil eskiden çok iyiydi artık herkes yenisini alıyor.

  • 2.el bisiklet satabilmek vakit ister, ilan açıp beklemelisiniz, fiyatı uygun tutmak yetmiyor alıcının ihtiyacı olması gerekir. Kış sezonunda satışlar yavaşlar, yaza doğru talep artar. Sadece fiyatı düşürmek yetmez o yüzden boşuna fiyatı çok düşürmeyin, almaya niyetli olan insan zaten siz hangi fiyatı koyarsanız koyun almak istediği zaman bir daha pazarlık yapacaktır. Bekleyeceksiniz.

  • Bu aylarda biraz zor müşteri çıkar. Fiyatı cok fazla kirmadan baharı bekleyin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 kişi favoriye alıp satılmıyorsa bunun ay yada yıl ile alakası yok. Fiyatı düşün yapacak bişey yok. En yüksek teklif ne geldiyse fiyatı o olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ameliyatımdan ötürü bisiklete baya ara vermiştim. böyle bi sıkıntım olmasaydı bu bisikleti senden 700-750 TL gibi bi fiyat teklif ederek alırdım. mtb nin yanına bi city lazım.

  • Genel bir bilgi vermek gerekirse 2014 model, giriş seviyesi bir bisikleti uygun fiyata satmaya çalıştığınızdan dolayı ölücülerin ağzını sulandırmışsınız. Fiyatı çok düşük tutmamakta fayda var. Kışın daha az talep olduğu da doğru. İlanda da daha çok bilgi vermelisiniz. Ne kadar kullandınız, ne sıklıkta ve nasıl bakım gördü, hangi parçalar değişti, yerlerine ne geldi, kondisyonları ne durumda vs... Bunlar yazılmadan, "bunu alayım, yıllarca bineyim" diye düşünen bir alıcıdan çok "ayağımı yerden kessin yeter" diyenlerin ilgisini çeker.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.