Şimdi Ara

Yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese.


    2,5-3 ay abone oldum bu firmaya. Elim kırılsaydı abone olmasaydım diyorum. Ömrümden çaldıkları zaman ve kaynak kaybının yanında verdikleri kötü hizmet ile bir de 100 tl teknik servis haracı aldılar benden. Asla geri vermiyorlar. Müşteri hizmetlerimiz var diye övündükleri kişiler sadece ve sadece yalan, dolan, ilgizilik akıtıyor size. Verdikleri her bilgi, söyledikleri her şey yalan.


    1- Kurtulmanın en temiz ve kesin yolu nedir?

    2- Bu ay 5 günlük kullanımım var ve iptal ettiğimde tüm ayın faturasını mı bana kesecekler? Yoksa mobilde olduğu gibi kullandğımız gün kadar mı?


    O kadar sorunlu olduki asla ve asla güvenemiyorum. Kurulum ücreti vs gibi bir şey çıkarırlar mı? Komple ayın faturasını isterler mi? Kısacası acilen kurtulmak ve daha fazla bir kuruş kazandırmak istemiyorum. Bundan sonra ciddi br zamanımı buradaki konularda tecrübemi paylaşarak ve bu kötü hizmetten bir kişiyi daha uzak tutmaya çalışarak harcayacağım.


    Daha önce biptal ettirmiş olanlar tecrübelerini yazabilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 5 Ocak 2021; 18:56:40 >







  • Telefon>444 0 375>"Siz istiyor müşteri, yapmak abone beni. Ama olmak mevcutta hat">kurturuldu.


    Kullandığınız günden fazlasını çıkarmaları saçmalık olur, o durumda tüketici hakem heyetlerine başvurabilirsiniz.

  • Özelden yazarsan hallederim kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Hattı iptal etmeyin, geçmek istediğiniz sağlayıcıyı arayın ve hattımı size taşımak istiyorum deyin. Bu yöntemi izleyin, hattı iptal ederseniz port sorunu yaşama ihtimaliniz var.

  • Hangi yörenin çevirisi hocam bu :) Telekomu arayıp sordum ama 24 ay taahhütlü olanlarda transfer var 12 aylık tarifelerde iptal edip burdan yeni başvuru yapmanız lazım dediler. Sorun kapattıramamak ya da taşıtamamak değil benim için kapatırsak başıma bir şey gelirmi ek ücret, kurulum ücreti, tam ay fatura ödetmek gibi vs.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Telekom transfer için 24ay taahhüt şartı varmış. Ben o kadar veremem deyince 12 ay taahhütlü de var ama yeni başvuru yoluyla geçebilirsiniz dedi.


    Bu arada herkese bir sorum var. Binamızda TT fiber kutuları mevcut. Ben başta ekonomik olsun, taahhüt olmasın diyerek Millenicomdan hizmet aldım ama yine aynı paraya geldi neredeyse.


    Daha öcne hiç fiber kullanmadım ve denemedim 24mb tt fiber almış olsam vdsl ile aralarında ne kadar bir fark olur, hissedermiyim bunu. Su an cep telefonumda wifi nedir unuttum sürekli mobil interneti kullanıyorum.


    Son bir bilgi daha Millenicom arayıp iptal ettirmek istediğimde 2 fatura dönemi %50 ve ek ücret ödemeden bir üst pakete geçirdi. 50mb kadar limitsiz paket oldu fark ödemeden. Cep telefonumdan kontrol ettiğimde 42 mb civarı hız alıyorum. Simdilik kabul ettim taahhüt olmadığı için ama fiber konusunda hala tavsiyeye ihtiyacım var. 25lik fiber 50 lik vdsl den iyi midir?





  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Bu biraz Ukrayna yöresine ait çeviri

    Yeni bağlantı olmadan eskiyi iptal etmeyin (fiber değilse).

    Sitelerindeki bilgi bu;
    4 Fatura Dönemi Geçmeden Aboneliğimi İptal Ettirdiğimde Kurulum Ücreti Faturama Nasıl Yansır?

    Taahhütsüz Kampanyalarda aboneliğin 4 fatura dönemi dolmadan herhangi bir sebeple, müşteri tarafından yahut müşteriden kaynaklanan bir nedenle Millenicom tarafından feshedilmesi halinde kurulum ücretinin kalan taksitleri faturaya yansıtılır.

    Bunun haricinde, kullanmadığınız günlere fatura çıkarmamaları lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 6 Ocak 2021; 5:37:45 >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    Binanızda fiber var ise ve altyapı sorgulama sayfalarında bu fiber altyapı gözüküyor ise istediğiniz sağlayıcı ile hizmet alabilirsiniz. Fiber bağlantı elbette farklılık gösterecektir, VDSL ve ADSL e göre çok daha performanslı çalışıyor. Tabi bu işletmeciden işletmeciye, bölgeden bölgeye de değişen bir durum. Ancak yine de binanızda var ise fiber en iyisidir tabiki.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Binadaki fiber TT ye ait farklı bir firma nasıl kullanabilirki? Zaten internet bağlatmadan önce iss lerden kontrol ettirdiğimde sadece vdsl görünüyordu. Binamda TT fiber varken farklı bir iss kullanmam saçma mı sizce? 25lik fiber gerçekten 50-60 lık vdsl den daha iyi bir performans verir mi? Daha önce tecrübe etmedim bilemiyorum.


    Su anda 89tl ye 50mb'a kadar vdsl hizmeti alıyorum Millenicomdan. Son teklif ile hızı ek ücret almadan 50'ye çıkardılar ve 2 fatura %50 indirimi verdiler. TT ise 25mb fiber için 95+modem (14?) 12 ay taahhütlü olarak. 50mb fiber için ise 115 lira + modem ücreti istiyor. Siz hangisini seçerdiniz?

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    türk.net fiber 100 mbps 85 tl . 25 mbps ile 50 mbps arasında performans aşırı farkedilir.

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar.


    Binanızda TT fiber var ise, TT ile anlaşması olan işletmecilerden hizmet alabilirsiniz, demek istediğim bu idi. TT nin fiyatları daha yüksek olduğu için belirttim bunu. Ancak siz bilirsiniz tabiki.


    VDSL ile FİBER arasındaki farkı Fiber internet altyapı çalışması ana konusunun ilk mesajında çok detaylı şekilde bulabilirsiniz hocam.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Turknet ile daha önce konuştuğumda bana adsl sundular. Millenicom ise binanızda TT fiber kutuları var ancak iç tesisat bakır kablo diye bilgi verdi. TT ise Fiber alabilirsiniz diyor. Turknetin çağrı merkezini arıyorum ama bildiğimiz Turnet işte muhatap yok. Yeni başvuru için numara koymuşlar ama mevcut abone olmanız lazım çünkü sürekli telefon numarası, tc falan soruyor.

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    Binaya kadar fiber uygulaması var büyük ihtimalle.


    https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//


    Buradan ne sonuç çıkıyor?

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Santral/saha tahmini mesafe 14 mt

    Maksimum hız 85 mb

    Port var


    Fiber ile alakalı bir cümle geçmiyor.

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    Türk.net ten 95 tl ye 85 mbps civarı hız alabilirsiniz.

  • Eğer fiber ise alırım fakat siz Turknete nasıl ulaşıyorsunuz? Telepati yolu ile mi haberleşmemizi istiyorlar, adamların çağrı merkezi yok, yeni üye numaralarını arıyorum mevcut üye çağrı merkezine otomatik aktarıyor.

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    İsterseniz size mesaj atayım ordan yardım edeyim. Açıkça mesaj atmamı istermisiniz ?

  • Tabi memnun olurum.

  • Simdi kutuların resmini çektim. Fiber olmayabilir mi acaba? 2. resimdeki kablolar tüm bloklara dağılıyor ki zaten tüm blokların altına aynı kutulardan mevcut. Daha önce fiber görmediğim için bilemiyorum hep lüks gelirdi :)



    https://imgyukle.com/i/aFcDz6

    https://imgyukle.com/i/aFcGfp

  • Tahmin ettiğim üzere binaya kadar fiber uygulaması mevcut. VDSL üzerinden 100 megabite kadar alabilirsiniz. Modem arayüzünde 100 megabit değerini göremiyor iseniz bu durumu işletmecinize bildiriniz, problem kısa sürede giderilecektir.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.