Şimdi Ara

God of War ve Uncharted gibi PlayStation oyunlarının remake'leri yapılıyor olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tync2006

    Aynen hocam gelir önceden exc seri oyunları 2-3 yılda bir çıkıyordu şimdi örnek olarak last of us 2, 7 sene sonra çıktı god of war keza o da öyle niye ısıtıp ısıtıp eski oyunlar önümüze koyuluyor biz oyuncuların gazı alınıyor az daha grafik daha iyi diye bizde alıp oynuyoruz ama oyun aynı oyun. 2-3 tane remake oyun oldu demişsiniz sadece remake oyunları kastetmiyorum 10 larca remastered oyunlar var bıktık artık
    Bu nesilde daha fazla exc geliyor artık 2021 sonunda dolu oyun olacak . Oyunlar önceden duyurulup uzun süre çıkartılmayınca tepki görmüşlerdi onlar da farkındalar çıkmasına yakın duyuruyorlar
  • Yapsınlar yapsınlar aynı oyunu 850 kez oynayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of war çıkarsa enis ab bayram eder
  • Demon's Souls tadında yapacaklarsa buyursunlar yapsınlar ben her türlü God of War oynarım. GOW için PS3 aldım ve hala da onun için kenarda tutuyorum.
    Yalnız imkansız gibi geliyor ama 6 oyunun da remake'ini yaparlar umarım. Tamam para sağma, suyunun suyunu çıkarma hikayesi gibi olacak ama buna çok sevinecek büyük bir fan kitlesi var Kratos abimizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War'a değer.

  • Seneye de Shadow of the Colossus a yapın nede olsa 15 yıldır aynı oyunun grafiğini değiştirip ufak tefek bişeyler ekleyip ittiriyonuz
  • Remake dediğimiz hadise oyuncular için başlı başına bir nimettir.

    Açıklayayım: İlk Oyundan, atıyorum dördüncü oyuna kadar gelmiş bir seri düşünün. Oyuncuların isteği ve yapımcıların kazandığı tecrebübeyle oyundaki hatalar ve eksiklikler giderilir üstüne bir çok güzel özellik ekleyerek oyun son seriye kadar getirilir (Geneli öyle; istisnalar var, kabul).
    Şimdi çok sevilen, diğer serilere lokomotif olmuş 1. oyunu alıyorlar; kahramanlarını ve senayoyu koruyarak en iyi oynanışla, grafikle, arayüzle, loot sistemiyle vs. donatıp piyasaya sürüyorlar. Bu seriyi seven oyuncuya da zevkle oyunu alıp oynamak kalıyor. Çok akıllıca bir metod. Garip olan ise, bu güzel metodun bu kadar geç farkedilmesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 5 Ocak 2021; 20:34:13 >
  • God of war 1 ve 2 remakeleri güzel olabilir, olsa alır oynarım fakat hala çok güzel ve eğlenceli oyunlar şu an bile bence. Açıkçası zamansız olduklarını düşünüyorum, o yüzden bence olmasa da olur; o bütçe ile yeni bir oyun yapılmasını tercih ederim.

  • Gow olmaz arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki.
    Olmamasının sebeplerine gelince. Birincisi santa Monica nin remake icin zamanı yok. Başını kasimaya zamanı yoktur büyük ihtimalle o yüzden remakeyi büyük ihtimal yapılsa blue point e paslarlardi. Işte burda ortaya problem çıkıyor ki gow ün ilk 3 lemesi sabit kamera açısına sahip. Remakeyi bu şekilde yapamazsınız. Yani sabit kameralı 4k görünen bir remake olmaz. O yüzden mejaniklerini de bastan yapmanız gerekir. Yani yapacakları bir gow remake görüntü ve makanik olarak son çıkan gow a benzemelidir ki bunun altından kalkmak kalksa bile o emeği karşılamak çok zor. O emeğe bütçeye yeni oyun yapılır o derece yani. Mesela deamons soul remake grafiek upgrade animasyon iyilistirmesi ve veya menüler de küçük değişiklikler dışında eski oyunla yeni oyun mekanik anlamında aynı. Ancak gow da mecbur ( eski olduğu için) mekanigin 0 dan değişmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uncharted 1 2 çöp ya onlarla uğraşana kadar yeni bir seyler yapsalar daha iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted artık gelmesin mümkünse..
  • Özellikle Uncharted remake'leri Temmuz ayında çıkacak filmden önce çıkarsa çok iyi olur  

  • God Of War 1 'in yenilenmesini isterim fakat bu yeni oyunun çıkışını geciktirmeyecekse.


    Esasında gönlüm MGS ve SHill 1'den yana.

  • ya god of war a niye remastered yaparsın ki aklım almıyor şu sony nin remastered fulyasına


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi haber ancak şahsen bir kez daha GOW 1-2 veya Uncharted oynayacağımı sanmıyorum. PS şu Jak serisinin remake'i için bir el atsa güzel olurdu. Jak serisi de Naughty Dog'dan çıkma ama nedense üvey evlat muamelesi görüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remaster olayına bende sıcak bakmıyorum,Fakat remake farklı birşey.Mesela shadow of the colosus oyunu ps2 döneminin baş yapıtıydı.O dönemin şartlarında grafikleri inanılmazdı.Ama yıllar geçti ve o inanılmaz grafikler oyunun güzelliğini göze batar hale getirdi.Blue point firması oyunu remake olarak çıkarınca kötümü oldu o dönemin ve bu dönemin insanlarına böylesine güzel bir oyunu yeniden yaşattı.


    god of war da oyun dünyasına damgasını vurmuş bir seridir.böylesine büyük bir seri kesinlikle shadow of colosus kadar remake edilmeyi sonuna kadar hak ediyor.


    istemeyen arkadaşlarıda anlamıyorum hoşunuza gitmiyorsa almazsınız olur biter.istememe gerekçeside yeni oyunlar yapsınlarmış...santamonica şuan ne yapıyor diye sorarım...zaten yeni oyunuda yapılıyor.Biraz açık görüşlü olun her şeyi kendinize göre ölçüp biçmeyin sen istemiyorsun diye nefret etmene gerek yok isteyenler var.





  • uncharted remake gelecekse eger bence oyunun basi söyle olmali: nathan elena ve kizi oturmuslar bi köseye. nathan kizina yasadiklari hikayeyi anlatmaya basliyo. böylece 1. oyundan baslariz. arada bi arka planda nathanin sesi gelir surda böyle oldu söyle oldu. tabiki abartir olaylari biraz. elenada düzeltir nathani. espirili bisey olabilir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.