Şimdi Ara

God of War ve Uncharted gibi PlayStation oyunlarının remake'leri yapılıyor olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • God of War ve Uncharted gibi PlayStation oyunlarının remake'leri yapılıyor olabilir



    PlayStation'ın oyun dünyasında en çok tanınan markalardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. PlayStation'ın rakiplerine göre öne çıktığı yer ise elbette özel oyunları. PlayStation 1'den bu yana birçok özel oyun gördük ve çoğu tarihe geçen, birçok oyuncunun beğendiği başarılı yapımlar oldu. 



    Ayrıca Bkz.Kingdom Come geliştiricisi, Cyberpunk 2077'nin Skyrim'den daha iyi durumda olduğunu düşünüyor



    Eski oyunları seven, yenilenmiş grafiklerle tekrar oynamak isteyen ya da hiç oynamamış oyuncular için heyecanlandıran bir haber paylaşıldı. Sony San Diego Studio'nun eski başkanı Michael Mumbauer, Sony'den ayrılmadan önce bazı eski PlayStation oyunlarının remake'leri üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Hatta bu tarz oyunlar için özel ekipler bile kurulmuş. Ancak kendisi ayrıldıktan sonra bu fikirlere ne olduğu bilinmiyor. Kendisinin özellikle Uncharted ve God of War'un ilk oyunları üzerinde çalışmak gibi bir planı varmış.



    Sony San Diego Studio'nun eski başkanı Michael Mumbauer'in bu söylediklerinin birkaç yıl önce olduğunu hatırlatmakta fayda var, yani şu anda Sony'nin hala bu tarz projeleri olup olmadığı bilinmiyor.



    Aslında bu haberin çok da hayal olmadığını söylemek lazım. Sony zaten birkaç yıldır remaster ve remake oyunlar üzerinde çalışıyor. PlayStation 5'in çıkış oyunlarından Demon's Souls Remake de büyük övgüler aldı. Bu yüzden remaster'dan ziyade eski oyunların remake'ini görebiliriz. Remaster'ın sadece iyileştirilen oyunlara dendiğini, remake'in ise baştan yapılan oyunlara dendiğini hatırlatalım. Yani Demon's Souls gibi. Bu yüzden birçok oyuncu remake'lere karşı çıkmayacaktır.




    Kaynak:https://www.dualshockers.com/god-of-war-and-uncharted-remakes-explored-by-playstation/







  • Remake dediğimiz hadise oyuncular için başlı başına bir nimettir.

    Açıklayayım: İlk Oyundan, atıyorum dördüncü oyuna kadar gelmiş bir seri düşünün. Oyuncuların isteği ve yapımcıların kazandığı tecrebübeyle oyundaki hatalar ve eksiklikler giderilir üstüne bir çok güzel özellik ekleyerek oyun son seriye kadar getirilir (Geneli öyle; istisnalar var, kabul).
    Şimdi çok sevilen, diğer serilere lokomotif olmuş 1. oyunu alıyorlar; kahramanlarını ve senayoyu koruyarak en iyi oynanışla, grafikle, arayüzle, loot sistemiyle vs. donatıp piyasaya sürüyorlar. Bu seriyi seven oyuncuya da zevkle oyunu alıp oynamak kalıyor. Çok akıllıca bir metod. Garip olan ise, bu güzel metodun bu kadar geç farkedilmesi.
    Bence çok çok iyi olur. Sonuçta bu oyunlar kaliteli oynanışa sahip ama zamanın donanımsal eksiklikleri onları olması gerektiği kalitede sunamamış tekrar yenilenmiş grafikler ile sunmanın kötü bir yanı yok. Mafia 1 remake muhteşem iken Mafia 2 remastered 8 gb lik oyunu 45 gb yapan para tuzağından başka bir şey olamadı. Bedava dağıtılsa da itibar görmedi. Yapacak iseniz kimsenin dırdır etmeyeceği kalitede yapınız ki attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değsin.
  • God of War güzel olur, şöyle iyi aksiyonlu bir hack and slash oyununa hasret kaldık da Uncharted'a gerek yok bence. Uncharted 4 zaten o türde gayet güzel bir deneyim sunmuştu.
  • Sony de yeni fikirler kalmadı demek. Uncharted remake'ye ihtiyac var mı ? İlk oyun bile hala taş gibi
  • Bence çok çok iyi olur. Sonuçta bu oyunlar kaliteli oynanışa sahip ama zamanın donanımsal eksiklikleri onları olması gerektiği kalitede sunamamış tekrar yenilenmiş grafikler ile sunmanın kötü bir yanı yok. Mafia 1 remake muhteşem iken Mafia 2 remastered 8 gb lik oyunu 45 gb yapan para tuzağından başka bir şey olamadı. Bedava dağıtılsa da itibar görmedi. Yapacak iseniz kimsenin dırdır etmeyeceği kalitede yapınız ki attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değsin.
  • smalsrol S kullanıcısına yanıt

    Remasterad yapsalardı size katılacaktım ancak REmake yapılması işi değiştiriyor tekrar deneyimlemek lazım.......

  • must33_35 kullanıcısına yanıt
    remastered daha kaç defa yapacaklar ? Remastered yapıldı zaten. Remake yaparlarsa da dediğim gibi sadece marka adını kullanarak ordan yemek yemenin önüne geçmez.
  • God of War 1 ve 2 remake yapılsa güzel olur gerçekten eskidi oyunlar
  • smalsrol S kullanıcısına yanıt

    ben satın alırım, yeter ki remake olsun demon souls gibi başarılı bir şey ortaya çıkacaktır....

  • God Of War iyi bir fikir olsa da Uncharted çok gereksiz olur. Chloe ve Nadine karakterleri ile yeni bir oyun yapsalar çok daha mantıklı olur. Ya da The Last Of Us remake de yapılabilir.
  • Şaka gibi ama evet geçen nesil değil ondan önceki nesile çıkan yani ps3 teki uncharted hala taş gibi. Şuan ki aaa diye tanıtılan çoğu oyundan daha kalitelidir. Hele bu nesile gelen series x teki halo dan, o neydi öyle kaplama modelleme yoktu canavarlarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 5 Ocak 2021; 14:28:40 >
  • GoW 1-2 hatta 3 remake tadından yenmez, Ascension çöpüne gerek yok. Bir de pcye de gelse tam efsane olur.God of War ve Uncharted gibi PlayStation oyunlarının remake'leri yapılıyor olabilir 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 5 Ocak 2021; 14:32:25 >
  • God of War remake olsa fena olmaz, güzelce oynariz ama nedir bu remake, remastered sevdası yahu? Aynı oyunları, aynı konuları ısıtıp ısıtıp önümüze koymanin gereği yok. Yeni şeyler denemek lazım. Oyun dünyasında son 4-5 yıldır remake ve remastered furyasıdır gidiyor. Görünen o ki kolay kolayda bitmeyecek bu iş. Umarım oyun dünyası şu remastered tembelliğinden bir an önce kurtulur, yenilikçi ve özgün içerikler çıkarmaya odaklanır.
  • God of war 1-2-3 remake gelsin diyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor zaten hepsinin var remastered versiyonu gow 3 60 fps oynanıyor ps4 şu haliyle ps5 teki performansına bakın karar verin remake a gerek varmı bıktık artık bizim için efsane olan oyunların ısıtılıp ısıtılıp önümüze koyulmasından en sevdiğim oyunlardan soğur oldum yapacaksınız yenisini çıkarın başka oyun çıkarın yetti her oyuna remake
  • must33_35 kullanıcısına yanıt
    Senin kafa yapındaki elemanlar yüzünden onlarca yıllık oyunu modlayıp satıyorlar yep yeni oyun parasına ondan sonra niye yeni oyun yok dersiniz adamlar mal mı milyonlarca euro harcayıp oyun yapsın ısıt eskilerden birini geç alırlar nasıl olsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tync2006 -- 5 Ocak 2021; 15:16:39 >
  • tync2006 T kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz oyunlar god of war ve uncharted bu oyunlar yüzünden konsol aldım zaten remake olursa yine alacağım siz tepkinizi almayarak gösterin belki bir şeyler değişir...

  • Remake olacaksa kabul, remastered ayağına milleti düdükleyeceklerse yok kalsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tync2006

    God of war 1-2-3 remake gelsin diyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor zaten hepsinin var remastered versiyonu gow 3 60 fps oynanıyor ps4 şu haliyle ps5 teki performansına bakın karar verin remake a gerek varmı bıktık artık bizim için efsane olan oyunların ısıtılıp ısıtılıp önümüze koyulmasından en sevdiğim oyunlardan soğur oldum yapacaksınız yenisini çıkarın başka oyun çıkarın yetti her oyuna remake
    2-3 tane remake oldu abartma. Medievil dışında da hepsi iyiydi. Sony her zaman AAA yeni oyun patlatıyor. Remakeleri Bluepoint ve Bend Studios'a gibi stüdyolarına verirler yeni serilerin yanında bunlar da gelir. Heyecan yapma
  • Aynen hocam gelir önceden exc seri oyunları 2-3 yılda bir çıkıyordu şimdi örnek olarak last of us 2, 7 sene sonra çıktı god of war keza o da öyle niye ısıtıp ısıtıp eski oyunlar önümüze koyuluyor biz oyuncuların gazı alınıyor az daha grafik daha iyi diye bizde alıp oynuyoruz ama oyun aynı oyun. 2-3 tane remake oyun oldu demişsiniz sadece remake oyunları kastetmiyorum 10 larca remastered oyunlar var bıktık artık
  • Bu nesil de remaster yerine remake üzerine dönecek herhalde.
  • Karaktere daha yakın çekim 360 derece kamera, yenilenmiş kaplamalar ve daha düzgün bir oynanışla gelecek god of war üçlemesine kimse hayır demez herhade. Üçüncü oyunun remake’e ihtiyacı yok dakat ilk iki oyun yeni üçüncü eski görünürse kötü tat bırakacağı için onu da kapsayacaktır görüşündeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.