Şimdi Ara

2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
2
Favori
15.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mendieta58

    Felicia nın üstüne bu kadar düşmeyin, yarın felicia yıpranmasın diye bi hacı murat ararken bulursunuz kendinizi

    Hacı Murat'larda 15 bin oldu hocam maalesef 10 bin altına Serçe bile kalmadı.2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: unforgiven1127

    Hocam merhabalar. Bu araclar en yuksek fiyatli olanlardir diye umuyorum yoksa 2001 model arabaya 155 bin istemek ve vermek bana anlamsiz geliyor o parya 0 arac satmiyorlar mi?



    Alıntıları Göster

    Hocam bunlar Passat'tan örnek, 2010 Accent'e 130 bin yazan var.



    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-eymen-den-2010model-hyundai-era-sunrooflu-otomatik-vites-boyasiz-887655846/detay



    Bu en pahalısı değil mesela.


    2 tane sıfır Egea parasına 295 binde taksi çıkması Passat satıldı geçenlerde,millet araba temiz olsun istemiyor şekli güzel olsun donanımı güzel olsun popüler olsun istiyor o yüzden sıfır araçlarda çok gösterge değil. 130'a sıfır Egea varken 130 olmasa da 100 bine 2006 Polo satılıyor.


    Bu konuda VAG grubun ikinci eli iyi, Felicia'da da hızlı bir piyasa var ben aldığımda sahibi bana senle konuştuktan sonra başka biri aradı kaporayı aldım dedim sen onun kaporasını geri ver ben bin lira fazla vereyim demiş aracın sahibi bana yamuk yapmadı o yüzden aracı bulmak bile yetmiyor sahibi yamuk yapsa belki 2-3 bin fazlaya bile satabilirdi. Nitekim ben 12-13 üste satabilirim araba bulunca da hemen alabilmek önemli 2-3 günde başka biri gelir alır.


    Sizin dediğiniz gibi bunlar en yüksek ilanlar sayılır ama 155'e 2001 model satılmıyor, 110-130'a 98-2000 model Passat satılıyor yani o rakamlarda çok abartı değil. Eski arabanın masrafı var ama MTV'si sigortası yok gibi bir şey. Ben Felicia'ya 54 (elli dört) lira MTV yatırdım. 2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) O konuda eski arabanın da al-satçılar için artısı çok o yüzden fiyatları yüksek.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acil Stop

    Çok uzundu okumadım yine en iyi araba bunun aldığı mı çıkmış?

    Ben Youtube kanalı açacağım amatör olarak ikisine de video çektim yakında Full HD olarak beni görebileceksin o yüzden merak etme artık okumak zorunda kalmayacaksın.


    Şimdi sorumuzu alalım:


    '' yine en iyi araba bunun aldığı mı çıkmış?''


    Sprinter'ın yanında cevabın yazıyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN

    tiguanın kmsi artmasın diye araç mı aldın hahahahahaha

    O araba senin bilgisayarından 10 tane alacak kadar prim yaptı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: milesbroke

    Ne diyeyim ki hocam, piyasa kafayı yemiş. Öyle ya da böyle 20 yaşında B sınıfı araba, en az km yapmışı 200000'i devirmiş neredeyse ama 50'ler 60'lar havada uçuşuyor.

    Hocam 50 bin TL 200 bindeki araba için tamam küçük bir para değil ama 2010 model arabalarda 10-20 bin km de değil ki 110-120 bin liralara çıkmadan orijinal 100 bin km altı araba yok gibi, Yani 10 bine de çıksanız gene 200 binde temiz arabalar var 2008-2009 Octavia baktım düzgün arabalar 150 bin km civarı 80-90 bin km yazan arabalar hiç güven veren türden değiller.


    en azından yılda 10 bin km yapmış orijinal araba almak daha mantıklı benim arabada ben Allah'a şükür hiç büyük arıza yaşamadım. Atmosferik manuel zaten sorunsuz oluyor ve sorun çıkaracak bir klima bile yok.


    2017 Polo var sahibindende, yeni kasa TSi motor araba 206 bin km'de. 3 Senede benim Felicia'nın 19 yılda yaptığı km'den fazla yol yapmış yani 19 yaşında araba içinde 180-190 bin km normal her yıl on bin km yaptı dersek daha sağlıklı düşünebiliriz.


    Eski arabada ekspertiz de hikaye, araba blok çatlatmış piston başları aşınmış yağ üfürüyor 3-5 aya motor yapılacak ekspertizde bunları hiç kimse söyleyemez ellerine bir makine almışlar sanki zamanda yolculuk yapıyorlar bir galerici bana bu araba komple boyalı dedi bu renk VW rengi o zamanda Skoda VW'de değildi diyor adamlar 1994'ten beri VW'in elinde bizimkiler 2001 araba VW değil diyor.2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

    Siz buradaki ergenlerin sözüne bakmayın hocam. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Buradaki ergenlerin çoğu araba almayı bırak ehliyetleri dahi yok babalarından kaçak alıp köşe bakkala gidip geliyorlar sonra Schumacher sanıyorlar kendilerini. Bende Captiva varken bende işletme masrafları ucuz olsun işe gidip geleyim diye Mercedes 190E kullanıyordum pişman da değilim.

    Sağ olun hocam teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diktatör58

    Sisleri kapayın

    Sisler karşıdan gelenin gözünü alıyor ama önümü aydınlatmıyor arabada aydınlanmıyor tam hayalimdeki sis.


    Night Rider.2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsn_33

    Abarttığının farkındasın değil mi? Bindiğin altı üstü C-SUV  



    Alıntıları Göster

    Adamlık, her gün aynı kadına aşık olmaktır demişler. Sen yarın bir gün eşine de altı üstü bir kadın mı diyeceksin?



    Bu ekmek teknesi de altı üstü bir Sprinter mı?






  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Araçla uğraşmanızı anladım da Tiguan eskimesin diye eski araca alıp binmeyi anlamadım hala ne biliyim en azından toprak yollu bir köyde filan yaşasanız bir nebze anlıyacağım ama bu aracı almanızda mantığı çözemedim.

    Hocam şehrin dışında villalar ve birkaç konut projesi olan bir yerde oturuyorum yolların %80'i stabilize, yani otoyola kadar Felicia'yla toz toprak çamur pislik içinde gidiyorum bu konuda yazmadım ama sizin dediğiniz gibi bir durum da var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarGoS

    Bu tip eski arabalarda avrupa arabaları çok sorun çıkarıyor yaştan dolayı. Ben olsam japon bakardım , he yaptığınız bence saçma ama sizin kendi düşünceniz birşey diyemem. Ayrıca tigun a ölen biten bi kızda görmedim duymadım.

    Japon'dan hiç anlamıyorum hocam, bu araba kısmen Doğu blokuna ait bir araçta denebilir.


    Arabada elektrik tesisatı az ama İmmobilzier, beyin vs. çokta mekanik bir araba değil. Alüminyum yatak ve enjeksiyon olduğu için yakıt tüketimi az o paralara hoşuma giden 1990 civarı Accord ve Justy olarak karbüratörlü Japon var.


    Boxer motordan dolayı da Justy'yi elemiştim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

    Konunun kendisi cok guzel, yani 183 bin km'de bir Felicia'nin alinma hikayesi. sonrasinda arabaya yapilan bakimlar, hepsi takdir edilecek cok guzel forum konulari.


    Tiguan km yapmasin, eskimesin, kapida dursun vs. diye, gayet eski ikinci bir araba alma kafasi, farkli bir konuda cok genis kapsamli olarak ele alinmali  

    Tiguan eskimesin demedim ki, delinin biri kuyuya taş attı hiç kimse çıkaramadı.2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) 

    Ama Tiguan muhabbetinin yüzünden hiç kimse arabayı eleştirmedi Felicia arada kaynadı gayet memnunum. 2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: coderux

    @JNG90 güzel konu olmuş elinize sağlık.


    Evine servis girmeyen, televizyondan bilgisayara, uydudan merkezi kablo tesisatına, telefondan tablete, boyadan koltuk tamirine kadar kendisi yapan biri olarak araba hakkındaki bilginizi taktir ettim.


    Araba anlamadığım, tamiri elimden gelmeyen birkaç konudan biridir, bu sebeple arabadan anlayanları çok taktir ederim. Her şeyi tamir ettiğimi bilen herkes arabadan da anladığımı sanar ama basit elektrik aksamı dışında hiç anlamam. Araba bozulunca servis çağırır ve servis ne derse onu yaparım, buji nerededir onu bile bilmem hiçte merakım yoktur, ihtiyaç dışında sürmekte hoşuma gitmez binmekte.


    Arabanın şurasında şu parça vardır şunu değişirim, yürüyeni şöyledir, boyası böyledir, bunu değişirsen şu olur gibi nokta tespit yapıp ardından tamirini de yapabilenlere saygı duyuyorum. Sizin konuda bilgi veren bir konu olmuş, konunun hikayesi çok güzel olmuş, elinize sağlık.

    Hocam teşekkür ederim.


    Bende ev işlerinde pek iyi değilim, sökme parçalama konusunda iyiyim ama geri toplayamadığım elektrik süpürgesi ve bilgisayar çok oldu. 2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) 


    Arabadan anlama konusunda ben sadece VW grubundan anlıyorum, yoksa bir Honda'ya karşı akü-sigorta ,radyatör suyu ve silecek suyu hariç bende sizin gibi hiçbir şeyinden anlamam bu konuda bildiğiniz aracı almak çok önemli, ben aynı boyaya sahip 2004 Polo almıştım o araba 60 bin km'deydi, boyasını, kapı içlerini vs. çok iyi hatırlıyorum bu aracı görünce macun var mı, işlem var mı hemen seçebildim zaten bu aracı lifte kaldırıp altına da baktım, şaseler ilk günkü gibiydi.


    Aynı şekilde çoğu oto galerici takasta bilmediği araba gelince almak istemez ve bu arada bende sizi çok takdir ettim.2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: caliskan4

    Baştan sona okudum. Emek vermişsin. En güzel iş severek yaptığın iştir. Güle güle kullanın.🌷 Bende Corsa 98 var. Eski arabalar daha diri duruyor.

    Sağ olun hocam bende bunu alırken Astra F buldum araba dik duruyordu aradım konuştum güven verdi, öylesine mesaj attım hasar var mı diye araba 8 kere kazaya karışmış onu eledim ama görünce temiz bulamadığıma üzülüyorum eski Opel'ler de çok sağlam çok güzel arabalardı sizde güle güle kullanın o kasa Corsa'lar efsane zaten.


    2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi)

    Bu arada bu 1995-2000 civarı arabalar iyi değerlendi, sizin Corsa'larda 70'i zorluyordur eminim. 2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) 





  • Varyemez olma insan kendinden sakınır mi ya anlam veremiyorum. İşte kimine at var meydan yok kiminde meydan var at yok.. Meydan=malın kölesi olmamak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Girme sakin kurumlararasi gecis sinavina hata edersin, geldigin yeri ararsin pisman olursun.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2001-model-180-bin-kilometre-skoda-felicia-891467149/detay


    Ucuz degil ki klimali modelleri bu fiyat nedir boyle  


    Ben klimali alirim mesela kuraklik var, yazin fena olacak hava sicakliklari. Hep 1.6 motorlu cikiyor klimali olanlar nasi arabaymis anlamadim 1.2 twingoda klima var buna koymamislar alanlar hep klimasiz mi almislar bayiden ?

    Hocam Sanayi Bakanlığına geçtim , geldiğim yerde de asaleten değildim sözleşmeliydim şimdi asaleten atandım maaşım düştü ama içim rahat çalıştığım yerde de rapor vs. yazıyoruz arada keşfe gönderiyorlar(Sefer görev emri) ben rahatım yani öyle stresli bir yer değil.


    Bu araba zaten sıcağı sevmiyor, sıcak bir yerdeysen bunu , Favorit-Forman ve Lada Samara-Vega alma.


    Sahil şeridinde dayanmaz, Samsun belki idare eder, Sakarya Zonguldak Ankara vs. İç Anadolu ayazı olan yerleri sever, Mersin-Antalya-Adana yazın çok zor 50'nin üstüne az da ekleyip 1998-2000 A4 Octavia bakabilirsin motoru kötü(1.6 75 BG) ama araba güzel.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razor Crest

    Şanzıman yağınızı atf 2 ile değiştirin rahatladığını göreceksiniz.

    Yeri zormuş hocam ustanın yapacağı iş, göstergeyi sökerim ama yağ keçesine ulaşamam gibi geldi.

  • DSG Tiguan her gördüğümde kahkahayı bastım. Sonuna kadar okuyamadım
    Tiguana dibi düşen kız he vay be
    O çevreyi acilen değiştirmelisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

    Adamlık, her gün aynı kadına aşık olmaktır demişler. Sen yarın bir gün eşine de altı üstü bir kadın mı diyeceksin?



    Bu ekmek teknesi de altı üstü bir Sprinter mı?




    Alıntıları Göster

    İş, aş, haydar baş.. Benim dediğimle senin dediğin ne alaka? Abartmaktan saçmalamaya gidiyorsun şuan. Bende sana şunu söyleyeyim o zaman arabanı karın gibi görüyorsun o zaman hatta belkide daha değerli. Yarın karını arabana da almazsın sen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

    Hocam teşekkür ederim.


    Bende ev işlerinde pek iyi değilim, sökme parçalama konusunda iyiyim ama geri toplayamadığım elektrik süpürgesi ve bilgisayar çok oldu.  


    Arabadan anlama konusunda ben sadece VW grubundan anlıyorum, yoksa bir Honda'ya karşı akü-sigorta ,radyatör suyu ve silecek suyu hariç bende sizin gibi hiçbir şeyinden anlamam bu konuda bildiğiniz aracı almak çok önemli, ben aynı boyaya sahip 2004 Polo almıştım o araba 60 bin km'deydi, boyasını, kapı içlerini vs. çok iyi hatırlıyorum bu aracı görünce macun var mı, işlem var mı hemen seçebildim zaten bu aracı lifte kaldırıp altına da baktım, şaseler ilk günkü gibiydi.


    Aynı şekilde çoğu oto galerici takasta bilmediği araba gelince almak istemez ve bu arada bende sizi çok takdir ettim. 



    Alıntıları Göster

    Rica ederim. Söktükten sonra geri toplanmıyorsa biraz sıkıntı yaşanabilir. 2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) Sökme takma işlerine çok küçük yaşta başladığım için elim fazlasıyla yatkın. 4-5 yaşlarında elime ne gelse söküp içine bakıyordum. 2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) 


    Yine siz bir marka bile olsa anlıyorsunuz ben hiç anlamıyorum. Akü, silecek suyu problem değil ama arabayla ilgili olan kısımlardan hiç anlamıyorum. Sadece bir kez aracın radyosu arızalanınca onu söküp tamir etmiş ve sonra geri takmıştım. Arabanın çalışmasına yönelik aksamlardan hiç anlamadığım için bozulduğu anda yol yardımı arıyorum.


    Galericinin bilmediği arabayı almak istememesi çok doğal, ondan para kazanacak. Taktiriniz için teşekkür ederim. 2001 ŠKODA FELİCİA İNCELEMESİ- (Felicia uğurlu geldi, satarken iyi ekmek yedirdi) 





  • nedense bana biraz fazla masrafli bi arac almissiniz gibi geldi ama hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.