Şimdi Ara

Bim'in artık eski bim olmadığı gerçeği...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bim artık eski bim değil... Çok insanın oraya otomatikman gitmesi Bim'i çok popüler bir market yapmaz , sadece oraya gitmeye alıştığı için gidiyor.. Orası gerçekten ucuz mu bunu sorgulamıyor bile..


    Bim'in bir listesi vardı eskiden; şunları şunları yaptığımız için fiyatlarımız uygun, şunları yapmadığımız zaman fiyatlarımız artmıyor diye.


    Medyaya reklam vermemek de bu kuralların içindeydi... Reklam vermeyerek bu masrafı ürünlerin fiyatlarına yansıtmıyor, böylece en ekonomik fiyatları belirliyoruz diyorlardı..


    Artık o devirler geçti gitti... Hemen her kanalda hergün Bim'in reklamları dolaşıyor... O reklamların masrafları da senden benden çıkıyor..Şimdi anladınız mağazalardaki fiyatların neden zırt pırt değiştiğini...


    A101 i eleştirmiyorum çünkü o geçmişte böyle bir döneklik yapmadı, o yüzden o bu işin dışında


    Bime karşı bi nefret geldi bana artık...




  • Bim veya A101'in reklam yapmasına hiç gerek yok.


    Bim reklam yapmasa sanki tanınmıyordu. Her mahallede sağda solda bim var veya A101.

  • Hepsi kazikci


    En iyisi kuponla netten almak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni marka ayni urun eş gramajda urunler arasında afaki farklar olmuyor. Olsa bile 1 üründe ucuz olan obur üründe pahalı oldugu için totalde çok birsey farketmiyor. Bence isin büyük kısmı algı yaratmakta, biz ucuz mal satıyoruz imajını iyi oluşturmuşlar. Bimden çok birsey almam ama mesela şok daki sek süt ile migrostaki süt ayni para ama şokta mis süt alırsan sekin yarisindan ucuz
  • Bim çok rahat, hiiiiiç kasmıyor bile... Mesela insertleri hala aynı.. Çok mütevazi ürünler vs...a101deki gibi çok atraksiyonlu değil...online alışverişe dahi tenezzül etmiyor.. ama a101 ne yaptı.. site kurup ordan sipariş almaya başladı, uygulama çıkardı vs.


    Çünkü bimin sormayan ve sorgulamayan büyük bir kitlesi var.. ordaki herşeyin piyasada en ucuz fiyatlara sahip olduğunu düşünüyor.. bu kitle kafalarını kaldırıp da sağa sola internete vs bakmıyor.. ablalar teyzeler bu kitlenin bel kemiğini oluşturuyor..


    Ürünlerinde tağşiş vs çıktı, sattığı etlerle ilgili iddialar havada dolaştı ama hiç müşteri kaybetmedi..boykot eden de yok.


    Bu durum bana sorgusuz sualsiz ak partiye itaat eden seçmeleri hatırlattı; tam bir itaat sözkonusu ve hiçbirşey onları bimden vazgeçiremiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Ocak 2021; 16:22:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.