Şimdi Ara

Bu devirde Amazon tr ye bile güvenmeyeceksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25 aralık 2020 tarihinde pahalı bir ürünü amazon.com.tr üzerinden satın aldım. Diğer sitelere göre 200-300 TL daha pahalı olmasına karşın , satıcı ve gönderici amazondu ve ayrıca 60 gün iade garantisi vardı, üstüne üstelik 3 yıl garantiliydi. Bunlar varken neden 15 gün geri iade li diğer sitelerden alışveriş yapayım ki dedim, 300-500 fazla olsun en azından iade edersem sorun yaşamam diye düşündüm.


    Ürünün teslim tarihi 30 aralık-6 ocak yazıyordu ( standart teslimat). Prime ile alsam yine aynı gün teslimat yazdığı için gerek duymadım, standart kargoyu seçtim. Zaten yoğunluk olduğu biliyordum ve 28 inde kargoya verirler 31 aralıkta teslim alırım diye düşündüm ve siparişi verdim. 2 gün sonra ise yani 27 aralıkta bir başka sipariş daha verdim satıcı ve gönderici amazondu.


    30 aralıkta amazon a iki ürünün de aynı pakette gönderilmesini rica ettim fakat bana ilk siparişimin gönderildiğini söylediler, sistemden kontrol ettiğimde ise kargo takip no nun yanlış olduğunu kendilerine ilettim ( 6 ay önce gönderilip teslim edilmiş bir başkasına ait kargo vardı ) Kargo şirketinden kaynaklandığını, siparişimin gönderildiğini ve yolda olduğunu söylediler, belirtilen teslimat tarihinde teslim edileceğini dile getirdiler. 2 ocak ta ise diğer siparişim gönderilmişti ve onun kargo takip no da hata yoktu, buraya biraz işkillendim. Müşteri temsilcisinden tekrar kargo takip no istedim, sonuçta bu kargonun nerede olduğun bilmem lazım. Bana bir başka takip no verdi ve yarın kontrol etmemi söylediler. Kontrol ettiğimde ise böyle bir kargo yok diyordu, ben de 24 saat bekleyeyim dedim.


    Bugün 3 ocak , 25 aralık tarihinde verdiğim sipariş yeni takip no ile kontrol ettiğimde bir de ne göreyim Bu devirde Amazon tr ye bile güvenmeyeceksin  Benim kargoyu daha yeni paketlemişler, daha yola bile çıkmamış. Amazon deposunda kargolanmak üzere bekliyor , hani bu kargo 30 aralıkta yola çıkmıştı ? 25 aralıkta sipariş ettiğim ve özellikle ileterek söylediğim, bu kargoyu geç gönderecekseniz eğer iptal edeyim uğraştırmayın beni, başka bir yerden sipariş edeyim dediğim ürünü 10 gün sonra daha yeni paketlemişler. İnsanım ya ben , 30 unda kargoya verdik demek nedir ? Diyemiyor musunuz 10 gün sonra kargoya vereceğiz bilginiz olsun diye , ona göre iptal edip başka yerden sipariş ederdik, bu kadar zor mu ya ? işin tuhafı sonra verdiğim kargo muhtemelen yarın gelir Bu devirde Amazon tr ye bile güvenmeyeceksin  İlk verdiğim kargo da artık ne zaman yola çıkarsa


    Sırf bu yüzden kargo geldiğinde belirtilen teslim tarihinde teslim edilmediği için iade edeceğim ..








  • Bu devirde Amazon tr ye bile güvenmeyeceksin



    jeff bezos wefat




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 3 Ocak 2021; 15:51:47 >
  • Okumayın 6 ocak'a kadar teslim edilecek olan kargosu teslim edilmedi diye konu açmış.

  • Koskoca Amazon yahu bir sıkıntı olsa bile gönlünü alırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt

    bundan onu mu anladın sen ? 30 aralıkta gönderdik dedikleri kargoyu daha şimdi paketlediler ? Yalan söylemek normal yani diyorsun

  • Bunlar hep illuminati
  • Skandal puanım 10 üzerinden 9

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.