Şimdi Ara

Türkçe underground kodlama forumu var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Background olması için biraz kendimden bahsetmek gerekirse, hayatımın çoğu Almanya'da geçti, çocukluğumdan beri programlamaya ilgim var ve yaklaşık 10 yıldır oyun binarylerini hackleme, uygulama crackleme ve oyunlara low level (network düzeyinde) botlar yazmaktayım, bu işlerden iyi gelir elde ettim. Şuanda Türkiye'de bilgisayar mühendisliği okumaktayım.

    Bu konuda beni üzen bir durum var, bu piyasanın genelde Alman ve Ruslara kalmış olması. Şuana kadar sadece bir Türk ile karşılaştım o da tesadüfen oldu. Türkiye'den bu işlerle ilgilenen var mı? Bulabildiğim tek platform turkhackteam ve orasıda cringe (daha iyi tarif edecek kelime aklıma gelmedi)




  • Cok eskinden trscene adında bi oluşum vardı ve underground kodlama alanında cok iyiydiler. Normal kodlama alanında da fazlamesai.net ve ceviz.net 'ti galiba, baya iyiydi. Artık pek öyle şeyler kalmadı. Fazla arama, wannabe undergroundçular haricinde pek birşey bulamazsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varlar ama artık internet ortamında bulamazsın. Şu açılan konulara baksana. Bir de aynı forumda 15 sene önce tartışılan konulara bak. Ben eskiden hergün girip bakardım buraya ne var ne yok diye. Artık ayda yılda bir. Yaşla alakası da var sanırım. Bizim gibi eski kafalar webmiş androidmiş pek ilgilenmiyor. E hayata gözlerini python ile açmış yeni nesilin de bu konular hakkında bilgi sahibi olmasını bekleyemeyiz.


    Yine de ubuntu forumda konu açıp sorabilirsin. Orada iki arkadaş var. Reverser ve 7hr33l3t73r nickli. Aşağıdaki konuda ilginç şeyler dönmüş.


    https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=45477.0

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.