Şimdi Ara

E-Ticaret Alışverişlerinize 40 TL MaxiPuan ! Yeni 31 Aralık - 4 Ocak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
3.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E-Ticaret Alışverişlerinize 40 TL MaxiPuan ! Yeni 31 Aralık - 4 Ocak

    https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=e-ticaret-alisverislerinize-40-tl-maxipuan&IdCampaign=NDU5OQ==-ISB


    Kampanya Ayrıntıları

    ​Maximum Mobil’e özel, seçili e-ticaret sitelerinden 31 Aralık 2020-4 Ocak 2021 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ikinci alışverişinize 40 TL MaxiPuan!

    Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

    Uygulamayı telefonunuza indirin: https://www.maximum.com.tr/indir/index.aspx

    Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), Bankamatik Kartları, Maximum Genç Kartlar ve MaxiPara Kart kullanılarak yapılan alışverişler.

    Kampanyaya dâhil işyeri listesi için tıklayınız.

    Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

    Ödül kullanımı: MaxiPuanlarınız 20 Ocak 2021 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Ocak 2021’dir. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. 

    Ek Koşullar: Kampanya seçili firmaların e-ticaret sitelerinden tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri alışverişleri kapsamakta olup, firmaların fiziki mağazalarından yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Alışverişlerin online ödeme ile yapılması gerekmekte olup kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_dj_omar -- 31 Aralık 2020; 15:28:0 >







  • trendyol yok  

  • maxi para karttaki puanlarla uygulamadaki gördüm aldım bölümünden imam cağdaştan alışveriş yapmaya çalıştığımda hata veriyor. var mı bunla ilgili deneyim sahibi? puan değil de nakit olsa cart diye çekerdi namussuzE-Ticaret Alışverişlerinize 40 TL MaxiPuan ! Yeni 31 Aralık - 4 Ocak 

  • Baktılar ki puan kazanımlarının %99’u Trendyol’dan. Ee haliyle şimdi görmek istediler kimin gerçek alışveriş yapacağını 😂
  • 800e 40 puan. yüzde 5. yeni yıla gireken nasıl da düştü hemen. yıl sonu cazip kampanyalarda görüşelim.

  • artık soramazsınız bi zahmet alfabeyi veya bi halt etmiş gibi gunde üç beş defa alfabe işlem başarılı vs vs
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

    Abi çok çok çok saçma trenyol bir e ticaret firması değil mi ? bitti sayması gerekir lükse bak

  • İş bankası bir daha Trendyol'u listeye almaz. Sanırım bu maceranın da sonuna geldik. Emeği geçenlere teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-753FA63CF -- 31 Aralık 2020; 16:0:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-753FA63CF

    İş bankası bir daha Trendyol'u listeye almaz. Sanırım bu maceranın da sonuna geldik. Emeği geçenlere teşekkürler.

    alır eylüle doğru

  • 800 40 veriyor çöp. Tosla alayına gider devamkeee
  • Trendyolu cikarmak yerine cuzdanda iade duruma el atsalardi ya!. Bizim gibi siparis verenlere etki etti bu durum. Aslinda basit karta iade etme sureci getirsin Trendyol 3 gun cuzdanda duran para iade edilemesin bu is cozulur eminim Trendyol bir adim atar bu gibi dislamalara.. Suan kafami cok yoramadim ama cikis yolu vardir. Zamaninda Amazonda liste disi kalirdi bankalarda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 31 Aralık 2020; 16:25:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stereo Palma

    Trendyolu cikarmak yerine cuzdanda iade duruma el atsalardi ya!. Bizim gibi siparis verenlere etki etti bu durum. Aslinda basit karta iade etme sureci getirsin Trendyol 3 gun cuzdanda duran para iade edilemesin bu is cozulur eminim Trendyol bir adim atar bu gibi dislamalara.. Suan kafami cok yoramadim ama cikis yolu vardir. Zamaninda Amazonda liste disi kalirdi bankalarda.

    iade alınca puan yüklenmez zaten

  • Sen seçme biz seçelim
  • Kimse harcama yapmazsa yine koyarlar trendyolu.
  • Trendyolun olmadığı iyi olmuş. İki de bir cüzdana iade etsem puan gelir mi diye soramazlar artık.


    Altın yumurtlayan tavuktan sürekli yumurta almak varken, tavuğun karnındaki yumurtaları almak için tavuğu kesenlerin kafası belki dank eder ama hiiiç ümitli değilim.

  • Pek bir anlamı olmayan kampanya

  • Trendyol olmaması kötü
  • Garanti kredi kartlarıda Trendyol da param yazıyor saymıyor
  • Bu defa kampanya olmamış.
  • Trendyol olsaydi da zaten 800/40 harcama yapmazdim

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.