Şimdi Ara

3 haftadır ödf3'ün(yeni basım) kargoya verilmemesi. Sitem! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DonaLdChampzZ D kullanıcısına yanıt
    Nasıl tavsiye ediyormusun reis birde Konuların %30-40 ına hakimim yabancılık çekermiyim sence
  • Genelde cevap veriyordu hocam. Mikail hocanın yaptığı gerçekten doğru değil bu hafta salı günü kargolanmaya başlıcak diye instada paylaşmıştı. iptal edin behzattan dinleyin  

  • Yokkikardeş Y kullanıcısına yanıt
    Güzel genel olarak geçen senede kullandım faydasını görmüştüm. Pkob harici güzeldi ben farklılık olsun diye alacaktım ancak Mikail hocayı bekleyecek zamanım yok
    Yabancılık çekeceğini düşünmüyorum ben de çok iyi değildim
  • DonaLdChampzZ D kullanıcısına yanıt
    Sağol reis pkob dinlemeyeceğim zaten
  • aqnbaba kullanıcısına yanıt

    Her şeyi anladım da üç ay da olsa bekleyin demek nasıl bir mantık? Beklemeyin arkadaşlar tonla kaynak var bunlarla vakit kaybederseniz bir senenize mâl olur. Hiç gereği yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • behzat alın geçin, ya da eyüp b + tunç kurt dinleyin ve açığı kapatmak için daha fazla soru bankası bitirin. mikailmiş, israfilmiş zaman kaybetmeyin bunlarla. maykıl konuları tamamlayacak da, izleyeceksiniz de... ölme eşeğim ölme.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepinize el salladım -- 1 Ocak 2021; 7:9:36 >
  • Bu arkadaş başka hocadan gidecek olsaydı zaten çoktan giderdi demek ki mikail hocadaki kaliteyi gördü kendinizi kandırmayın karalayayım derken reklamını yapıyorsunuz tunçla eyüple normal sıralamaları yaparsınız ama sağlam hedef için mikail gibi sağlam hocalar lazım adam oturmuş efsane kitaplar yazmış aksini iddaa eden ya bu isten anlamıyor yada laf olsun diye konuşuyordur yada mikaile başka bir kini vardır bazı karakterler için kalite kabulü zordur osuruktan nem kapıp lokum diyecekken b*kum der 😂
    Not:artık cevaplara kapalıyım 😁 reflesif hareketlere karşı 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda fazla takilanlarda hocalara baglanma saplantısı gozlemledim. Sevdalı oldukları belli başlı hocalar var, onlar için kursun atar kursun yerler, paragraflar dolusu savunma yazarlar biliyorum. Zannedersem bu durum sizde de birazcık baş göstermekte. Gelin size bilale anlatır gibi anlatayım.


    Öncelikle; kimseyi karalamıyorum, ya hayatınızda karalama gormemissiniz ya da kutsaliniza yapilan elestiriye tahammul edemediniz. Bana ne maykıldan, vanlı komandodan.. aldıkları para benim cebime girmiyor. Ben edindiğim bilgiye bakarım. Adam öğrencisini 4 hafta oyalarsa, üstüne fanboyları "bekleyin hocam maykıl mis mis ooh" derse ben de istediğim gibi yererim. Göndermiyorsa göndermiyorum desin, siz kendiniz bu konuları halledin üzerine benden tekrar edin desin, yahut başka şeyler soylesin. Belli ki bu problemle yeterince ilgilenmiyor ki sitem ediyor bu arkadaşımız. Bu durumda yapılacak en mantikli şey maykılı kendiyle başbaşa bırakıp akan zamanı boşa harcamamaktır. Ben de bu yüzden nacizane önerilerimi yazdım.


    Ikinci olarak; dereceyi maykıl yapmaz, behzat yapmaz, ertan yapmaz siz yaparsınız. Maykıl yokken de ilk bine giriyolardi, behzat kullanmadan da fulleyen cok adam var, esş dün çıktı zaten, bu işin sefiri umut onculdu eskiden. Şu an yks ogrencilerinin onemli bir kisminin haberi yok bu adamdan. Onsuz olmaz diye bir sey yok yani. Maykil genelde sadece bu forumda yalanı- pardon tanınıyor. Maykilsiz derece olmaz cümlesini okuduğumda size cevap veresim gelmedi ama en azından diğerlerinin gözünü acayim dedim.


    Hocalar babanız değildir, hepsinden faydalanmaya çalışın. Kaynaklar kutsal kitap değildir, olabildiğince çeşitli kaynaklardan gidin. Cok soru görün. Onsuz bunsuz olmaz demeyin olur, oluyor, görüyoruz.


    Bu arada boklu, lokumlu mesajlarınızı bekliyorum. Yakışmış ağzınıza.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ÖDF 3 ün 2. baskısını bilerek bekleyenlerdenim. Ben ÖDF 3 ün ilk baskısını alabilirdim ama almama nedenim ÖDF 1 in ilk baskısında bariz baskı hataları vardı. Bu da beni çalışırken demoralize ediyordu. Bu sebeple ÖDF 3 ün 2. baskısını bilerek bekledim. Bu arada kendimi diğer konularda tamamlamaya çalıştım. ÖDF 3 ü yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü sipariş ettim. Salı günü Mikail hocamız beni aradı. Kitapların helezonu kısmında matbaanın tedariği nedeniyle gecikme olacağını bunu kendisinden değil matbaadan kaynaklandığını belirtti. Bir de araya sokak kısıtlaması da işin içine girince bir hafta daha gecikeceği söyleyip isterse siparişi iptal edebileceğini söyledi. Bakın biz diğer matematik dersinde online ders veren hocalarımızın ilk zamanlarını görmedik. Evet bariz bir gecikme var ama saygı çerçevesinde eleştirimiz yapıp kararımızı verebiliriz. Bizden büyük biri hakkında böyle konuşmamız hele de bu bir öğretmen ise bize yakışmayacağını düşünüyorum. Eğer bekleme sıkıntısı olan arkadaşlarımız var ise siparişlerini iptal edebilirler. Olay bu kadar basit.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.