Şimdi Ara

3 haftadır ödf3'ün(yeni basım) kargoya verilmemesi. Sitem!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tam 3 hatta belki 4 haftada olabilir ödf3 ün yeni basımının çıkması, kargoya verilmesini bekliyorum. En son mh'nin telegrama attığı sesli mesajda kitabın pazartesi çıkacağını salı günü kargoya verileceğini bilemedin en geç çarşamba kargoya verileceğini söylüyordu aha perşembe oldu ne ses var ne seda.
    3 haftada 3 konu biterdi sürekli haftaya haftaya çıkar diye oyalaması tam 3 4 hafta boyunca ayt ye geç başlamama sebep oldu. Araya yılbaşının girmesiyle birlikte 4 gün sokağa çıkma yasağı olursa bu kitap elime ki biliyorum gene ulaşmaz. Mh'nin anlatımına diyecek sözüm yok ama bu şekilde kandırması işte Ne bileyim...



  • Bu forumda fazla takilanlarda hocalara baglanma saplantısı gozlemledim. Sevdalı oldukları belli başlı hocalar var, onlar için kursun atar kursun yerler, paragraflar dolusu savunma yazarlar biliyorum. Zannedersem bu durum sizde de birazcık baş göstermekte. Gelin size bilale anlatır gibi anlatayım.


    Öncelikle; kimseyi karalamıyorum, ya hayatınızda karalama gormemissiniz ya da kutsaliniza yapilan elestiriye tahammul edemediniz. Bana ne maykıldan, vanlı komandodan.. aldıkları para benim cebime girmiyor. Ben edindiğim bilgiye bakarım. Adam öğrencisini 4 hafta oyalarsa, üstüne fanboyları "bekleyin hocam maykıl mis mis ooh" derse ben de istediğim gibi yererim. Göndermiyorsa göndermiyorum desin, siz kendiniz bu konuları halledin üzerine benden tekrar edin desin, yahut başka şeyler soylesin. Belli ki bu problemle yeterince ilgilenmiyor ki sitem ediyor bu arkadaşımız. Bu durumda yapılacak en mantikli şey maykılı kendiyle başbaşa bırakıp akan zamanı boşa harcamamaktır. Ben de bu yüzden nacizane önerilerimi yazdım.


    Ikinci olarak; dereceyi maykıl yapmaz, behzat yapmaz, ertan yapmaz siz yaparsınız. Maykıl yokken de ilk bine giriyolardi, behzat kullanmadan da fulleyen cok adam var, esş dün çıktı zaten, bu işin sefiri umut onculdu eskiden. Şu an yks ogrencilerinin onemli bir kisminin haberi yok bu adamdan. Onsuz olmaz diye bir sey yok yani. Maykil genelde sadece bu forumda yalanı- pardon tanınıyor. Maykilsiz derece olmaz cümlesini okuduğumda size cevap veresim gelmedi ama en azından diğerlerinin gözünü acayim dedim.


    Hocalar babanız değildir, hepsinden faydalanmaya çalışın. Kaynaklar kutsal kitap değildir, olabildiğince çeşitli kaynaklardan gidin. Cok soru görün. Onsuz bunsuz olmaz demeyin olur, oluyor, görüyoruz.


    Bu arada boklu, lokumlu mesajlarınızı bekliyorum. Yakışmış ağzınıza.

  • Hoş bir durum olmamış. Kendisinin rakibi 1-2 gün içinde ulaştırıyor kitabı. Hocanın anlatımı iyidir ama böyle şeylerde de rekabet etmesi lazım. Rekabet iyidir piyasaya can verir. Tekelleşmenin önüne geçer. Mikail hocamızı destekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 31 Aralık 2020; 10:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun bence iptal edip başka çözümler bakmalısın.
  • Bence buraya yazmak yerine kendisine yazmalısın sana ne varsa söyler zaten buradakilerin gazına gelme mikail hoca öğrenciye en hızlı dönüş yapan adamdır mutlaka sebebi vardır ve eminim kendisi ile ilgili bir sıkıntı değildir normalde onun kitaplarda iki güne geliyor zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen 3 hafta önce sipariş verdimde kargoya verilmedi gibi bir algı oluşmuş ÖDF 3 takip ettiğime göre daha yeni 2. Basıma girdi mikail hoca bu hafta bana ulaşacak ve kargolayacagm dedi bende telegram grubundayim olayı çok çarpıtıyor ve hocaya ayıp ediyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emsalsizol E kullanıcısına yanıt
    Olayı çarpıtmıyorum tam 4 hafta önce yazdığımda hocaya bu hafta çıkacak dedi ve 4 hafta boyunca bu hafta çıkaracağız çıkaracağız deyip geçiştirdi. Bu arada Mikail hocaya yazdığım hiç bir mesaja anında cevap almadım hatta bazen hiç cevap vermediği oluyordu sadece çıkartacağız deyip geçiştiriyordu. Mikail hocanın artık sözüne güvenebilseydim zaten buraya yazmaz ve beklerdim zaten bekleyeceğimiz kadar bekledik daha ne yapmamı bekliyorsun sınavdan 2 gün sonramı ödf3 elime geçsin?
  • Yokkikardeş Y kullanıcısına yanıt

    Eğer kitabı sipariş verdiysen hocam ben sipariş verdim kitabım ne zaman kargolanir die kendine sor kitabın çıkması ayrı birşey senin kargonun geç verilmesi ayrı birşey başlığın yanlış başlıkta diyorki kitabın 3 haftadır kargoya verilmemesi

    Bu farklı bir olay benim söylemek istediğim bu. Bu hafta etmiştir ama başka bir puruz çıkmıştır bilemiyoruz ve bununda kolay olmadığını düşünüyorum zaten eğer seviyorsan hocayı begeniyorsan azcik katlan sonuçta sınav günü gönderecek hali yok. Yok bana uymuyor diyorsan başka seçeneklerde var vazgeçilmez degilki bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki ilk baskı bitmeden 2.baskıyımı satışa sunsun.Çok aciliyeti varsa ilk baskıyı alırdın.Bencede çok çarpıtmışsın olayı.

  • emsalsizol E kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim kitabın çıkması 4 hafta sürdü ve o 4 hafta içerisinde bu hafta Kargolanır şu hafta Kargolanır bugün Kargolanır dendi anlatabiliyormuyum
  • 09kezman09 0 kullanıcısına yanıt
    Ben illah 2. Baskı diye diretmiyorum ki adamda kitap kalmamış olabilir. SORUN ŞU 4 HAFTADIR BU HAFTA ÇIKAR BU HAFTA KARGOLANIR KARGOLANIR DİYR DİYR 4.HAFTAYA GİRMEMİZ ANLADINMI?
  • 3 haftadır ödf3'ün(yeni basım) kargoya verilmemesi. Sitem!
    Mikail hoca okumuş herhalde SHHSSNNSMSKS
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DonaLdChampzZ


    Mikail hoca okumuş herhalde SHHSSNNSMSKS

    SJNSDNSDJNDSJ

  • DonaLdChampzZ D kullanıcısına yanıt
    Hahahhauaha reis önce sen sözünü tutta bizim gibiler olsun nankör olsun 😂
  • DonaLdChampzZ D kullanıcısına yanıt
    Sanki babasının hayrına iş yapıyor Miko’ya bak. Kitap+video’ya 200 TL almayı biliyorsunuz. Gören de belediye dağıtıyor sanacak
  • Dostum telegramdan kendisine ulaşsaydın yada instadan yazsaydın dönüt alırdın emin ol

  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Ne kadar haklısınız hocam ama öyle söylemekte istemiyor insan, bildiğin muhtaç duruma biz düşüyoruz.
  • Edward.Snowden kullanıcısına yanıt
    Keşke yazıyı anlayarak okusaydın
  • Edward.Snowden kullanıcısına yanıt
    3 haftadır ödf3'ün(yeni basım) kargoya verilmemesi. Sitem!

    ??
  • Yokkikardeş Y kullanıcısına yanıt
    Kaf 3 kullanıyorum kafam rahat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.