Şimdi Ara

Uyumaya devam edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aşı olmayana kız vermeyecek elemana da burdan selamlarımı iletiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne koronaymış be. 2015'te babam zatüreden vefat etti. Aynı koronalılar gibi oldu. Bu sene olmuş olsa korona der geçerlerdi. Sanki memlekette zatüreden, gripten ölenler yoktu.


    2010 yılıydı başladılar domuz gribi diye o zamanlar kimse takmadı. İstedikleri olmadı. Bu sefer ne amaçlıyorlarsa büyük oynuyorlar.


    Eğer bu korona hızlı bulaşıyorsa benim geçirmemiş olmam imkansız. Marttan beri her yer kapalıyken her gün sokak arasındaki çay ocağına giderim dip dibe otururuz. Dışarıdan gelen giden çok. Ne ben 50-60 yaşındaki diğer müşterilerin hiçbirine mi bulaşmadı? Kutu kadar dükkan hatta hastanenin kovid servisine bile sürekli tost gidiyor. Yasak günleri ekmek alır arkadaşımın evine giderdim. Aylardır evde kalanları da gördük psikolojileri bozuldu. Annemin bile evde oturmasını istemiyorum çıksın yürüsün.

    Benim 30'lu yaşlardaki arkadaşlarıma da birşey olmadı biz efsunlandık mı?

  • Aşı diyince aklıma geldi, Harbihaber'in youtube'daki videosu silinmiş, onlar da kısım kısım twitter'a yüklemişler. İzlemenizi tavsiye ederim.


  • Video telif yemiş, sanki ticari bir içerik vardı. Evet ulusal ve uluslararası aşı lobisi iş başında. Artık kesinlikle eminim bu korona tamamen martaval.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni link ?

  • TTnetlover T kullanıcısına yanıt
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Haber denilen şeylerin coğu beyin yıkama programı. Yıllardır böyle. Ancak Cem Karaca nın şarkısındaki gibi
    "ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında" :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil MRNA aşılarına ben de güvenmiyorum. Ama geleneksel yöntemlerle elde edilen Çin ve Oxford Üniversitesinin ürettiği aşılardan duruma göre olabilirim.


    Ayrıca, Korona virüs abartılıyor mu kısmından sonra izlemedim. Gasilhaneler, mezarlıklar dolu, neresi abartılıyor? Üstelik Mehmet Ceyhan, domuz gribini geçirdiği için aşı olmayacağım demiş. Ek olarak D vitaminin fazlasının vücuda zarar verdiği doğru, C vitamini gibi fazlası atılmıyor.

  • BJK kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım, son 150 yılın en büyük ölümü olduğu söylenen İsveç'teki son 10 yıllık ölüm sayıları ve 11 aralık itibari ile İsveç'teki toplam ölüm aşağıdaki gibi.



    Meymet Ceyhan, DSÖ'nün sözcülerinden biri. Sağlığından olmak istiyorsan bu adamı dinle tabi.


    Uyumaya devam edin
    Uyumaya devam edin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nucro

    Arkadaşım, son 150 yılın en büyük ölümü olduğu söylenen İsveç'teki son 10 yıllık ölüm sayıları ve 11 aralık itibari ile İsveç'teki toplam ölüm aşağıdaki gibi.



    Meymet Ceyhan, DSÖ'nün sözcülerinden biri. Sağlığından olmak istiyorsan bu adamı dinle tabi.


    Ya kardeşim yeter artık ne zaman ülkemizdeki ölüm sayılarından bahsetsem İsveç tablosunu koyuyorsun. Ben kendi ülkemden bahsediyorum. Anla artık şunu ya.


    Ben Mehmet Ceyhan'ı savunmuyorum, çünkü orada neden aşı olmadığı ve D vitaminin fazlasının ne yaptığını belirtmiş zaten.


    Sağlıklı olmak için seni dinlemeyeceğim kesin. Uyumaya devam edin 





  • BJK kullanıcısına yanıt

    Bu ülkedeki ölüm rakamlarından bahsedince güvenmiyoruz diyorsunuz.


    Tamam o zaman bu ülkede kaç kişi ölmüş istersen birlikte bakalım, hodri meydan. Saçma sapan, şehir bazında, bilgiler vermeye çalışmayın, 1 sene içinde toplam ülkede kaç kişi ölmüş onu söyleyin yoksa F. Altaylı gibi saçma hesaplar çıkıyor sonra.


    Uyumaya devam edin
  • nucro kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım, ben yakınımın babasını kaybettim. Mezarlıklar ne durumda , gasilhanelerde hangi sıralar var biliyorum.


    İlla ki belge istiyorsan al bak, İstanbul'da Kasım aylarında ölüm oranlarında nasıl bir değişiklik olmuş. Bu kadar artış normal mi?


    Uyumaya devam edin
  • beyefendi domuz gribi geçirdiği için aşı olmayacakmış, ben de covid-19 dediğiniz ÖLÜMCÜL virüsü yendim neden benimle aynı durumda olan milyonlarca insanı aşı olmak konusunda tehdit ediyor bu zevatlar.

    Mesele çin aşısı mrna aşısı değil, mesele özgürlüklerin insan haklarının hiçe sayılması. İsteyen olur istemeyen olmaz bunu zorlamak dayatmak barbarlıktır.

  • BJK kullanıcısına yanıt

    Sıkılmıyorsunuz hala 1 yıla bakın dediğim halde tek bir şehre ve tek bir aya bakmaktan.


    Aşağıdaki grafik Fransa'da gerçekleşen ölümlerin beklenen ölüme göre değişimini gösteriyor. 2017'nin birinci haftası beklenenden 12 Bin fazla ölüm varken 13. haftası beklenenden 2.5 bin daha az ölüm var. Bu nasıl olur, yine daha kolay anlaşılması için futbolla anlatmaya çalışıcam.



    Diyelim ki BJK 1 yılda 70 gol atıyor. Maç başına 2 gol ortalaması var diyelim. Bu nasıl oluyor bazı maçlarda 4 veya 5 gol atarken bazı maçlarda hiç gol atmıyor. Ama biz 1 maça bakarak BJK bu sene gol rekoru kırdı demiyoruz.


    Benzer şekilde salgın olan aylarda ortalamadan çok fazla ölüm olabilir. Sonraki aylarda aşağıda gözüktüğü gibi ölümler beklenenin altında olur ve sonra yıllık ortalama ölüm rakamı ortalamaya gelir.



    https://euromomo.eu/graphs-and-maps/



    Uyumaya devam edin




  • Kasım ayı geçmiş senelerin 2 katına çıkmış, hala yıllık diyorsun. Yıllık bak ne fark eder, ama devletin verdiği saçma sapan rakamlara bakma.


    Hele yabancı ülkelerinkine hiç bakma, beni sadece bizim ülkemiz ilgilendiriyor bu konuda.


    Sen hala hastalığın zararsız olduğunu anlatmaya devam et, sana mı inanacağım yoksa yaşadıklarıma mı?



    Ayrıca BJK ile verdiğin örnekte, rakiple oynayacaksan eğer rakibin senden önceki maçlarda 3-5 gol atmışsa hep, ona önlem alırsın. Ya bu takım gol atamaz, zararsız demezsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 1 Ocak 2021; 21:3:13 >
  • Her ay aynı sayıda insan mı ölüyor? Ölmediği belli. Genelde kış aylarında daha fazla salgın oluyor ancak salgın ayı değişebiliyor. Ekim olur kasım-ocak veya şubat-mart olur. Değişir.


    Aynı bir takımın bir dönem fazla atıp bir dönem atamaması gibi.


    Sonuç ise yani 1 senede olan toplam ölüm ise 1-2 aya bakılarak değil yıl bütününe bakılarak verilir.



    İnsanların öldüğü durumuma zararsız diyen ancak salaklardır. Benim dediğim toplam ölümün geçen senelere göre ciddi değişiklik göstermediği gerçeğidir.


    Tekrar söylüyorum salgınlar geçen senelerde de vardı, bu sene de var. Fark ise artık HERGÜN medya ile kovid beynimize kazınıyor. Bunu da popülasyonu kontrol edecek yeni düzeni getirmek için yapıyorlar.


    Uyumaya devam edin
    Uyumaya devam edin




  • BJK kullanıcısına yanıt
    "Yaşadıklarım" derken sokakta covidten yere kapaklanarak ölen insanlar mı gördünüz yoksa aile çevrenizde bir anda 8-10 kişi öldü de soyunuz tükenme tehlikesiyle mi karşılaştı yoksa medyada tüpte gırla dolu hastane haberlerinden fazla mı etkilendiniz veya bir hastane personeli "hastanede covidlilere yetişemiyoruz" dedi ve inandınız mı, yaşadıklarınızı anlatın biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 2 Ocak 2021; 21:0:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de şimdi şu manzarayı gördüm ve için sızladı. Bu yapılan insanlığa eziyet. Kanada polisi evde 6 kişiden fazla diye baskın yapıyor. Yaşlı kadın ( sanırım oğlunu) vermemeye çalışıyor.


    Küresel bir diktatörlüğe gidiyoruz. DSÖ maskesi altında.

  • BJK kullanıcısına yanıt
    Uyumaya devam edin



    Madem seni Türkiye deki veriler ilgilendiriyor o zaman gecmis yillardaki infulanze ölümleri. Bunun icinde koronavirus dahildir. Koronavirus yillardir var olan bisey bu seneye has bisey degil. Şu saçmalığa inanmayin artik uyanin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.