Şimdi Ara

Millet İttifakı Ortak Adayı: Elon Musk vs. Siyasal İslamcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oturup düşünün, bu durum gerçek olsa, Erzurum'da, Kayseri'de, Trabzon'da, Bursa'da vb şehirlerde açıklanan sandık sonuçları ne olurdu?


    Sadece iki adayın yarıştığını düşünün.


    Az çok hepimiz tahmin ediyoruz sonucu, her türlü siyasal islamcı bu şehirlerden 60'ın üzerinde oy alacaktır. Peki ama neden?


    Nedeni basit, halk kendinden olanı seçer, her halk hakettiği gibi yönetilir. Herkes kendinden olanı izler, kendinden daha akıllsını tercih eder, ama çok akıllısını değil, yine onlardan olanı.


    Mesela bir aday çıksa, "bütün kaçak katları, villaları, gökdelenleri yıktıracağım kazanınca, vergi kaçıranlara hapis cezasını anında getireceğim, ihaleye fesat karıştırma, yakınını sorgusuz işe alma gibi konulara adı karışanları hem hapis, hem de bir daha kamu görevini alamama cezalarına çarptıracağım" dese, yüzde kaç oy alır bu ülkede? ben söylim %30max.


    Sorun çok derinlerde, sorun 70 yıllık sorun, sorun Adalet Partisi ile başlayıp bugünlere gelen sürecin içinde saklı. Malesef arada iktidar olan DSP bile bu çarkı kıramamış, siyasal islamı mezara gömemiştir.


    Size kimsenin söylemediği birşey söyleyeyim: bütün siyasal islamcılar materyalistir, yani dünya malına aşıktır. ilahi bir tapındıkları tanrı yoktur, sadece paradır. para için herşeyi yaparlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 30 Aralık 2020; 11:26:32 >







  • Siyaset boş adam işi elon kadar girisim yeteneği olan adam uğraşmaz 3 5 tane 30ıqdan oy almak için

    Trump istisna tabi çünkü ABD başkanı olmak çok büyük bir şey bizdeki durumu söylüyorum adama ülkenin tapusunu versek space xi bırakıp gelmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerini bu ara LDP yapıyordu. %1 filan aldı. Artık seçimlere gidemiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.