Şimdi Ara

Yerli otomobil TOGG’da sürpriz istifa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.) içerisinden beklenmeyen bir istifa haberi geldi. BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, TOGG yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Sancak'ın yerine gelecek kişi ise Bülent Denkdemir oldu.

    Ethem Sancak yerine Bülent Denkdemir getirildi

    BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın istifasının ardından, yerine BMC İcra Kurulu Başkanı Bülent Denkdemir'in gelmesine oy birliği ile karar verildi. Denkdemir'in görevi devralması ise Sancak'ın görev süresini tamamlamasıyla gerçekleşecek. TOGG bünyesindeki görevinden istifa eden Ethem Sancak yerine gelen yeni isim hakkında da detaylar merak konusu oldu. Peki Bülent Denkdemir kim?

    Bülent Denkdemir kimdir?

    Denkdemir; Sabancı Üniversitesi'nden, Yönetim Yüksek Lisans (MBA) programından mezun oldu. Mezun olmasından önce 2001 yılında, yüksek lisansının 2. senesinde, ilaç dağıtım şirketi Hedef Alliance Holding'de bir proje hazırladı. Mezuniyeti sonrasında da Hedef Alliance'ta işe başladı. 2002 yılında ise Denkdemir, aynı şirkette iş geliştirme direktörlüğü görevine yükseldi. İlerleyen yıllarda da şirket içerisinde terfi basamaklarını bir bir tırmanan iş insanı, 2005 yılında Holding Genel Müdür Vekili oldu. Aynı zamanda, kendisi hala Hedef Alliance şirketinin Türkiye Faaliyetlerinden Sorumlu İcra Başkanı olarak görevini sürdürüyor. Denkdemir, aynı zamanda Ethem Sancak görev süresini tamamladığında TOGG'da da görev alacak.







  • Biliyorsunuz daha önce Beş babayiğit den biri olan karsanın çekilmesinin ardından şimdide bmc yönetim kurulu başkanı ethem sancak da togg dan istifa etti ama neden
  • @ussaki hıı ne dedin babayiğitler bedava fabrika hazır ürün verip dlet garantisiyle satamayınca çekiliyor hep

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B3C93D2DD

    Biliyorsunuz daha önce Beş babayiğit den biri olan karsanın çekilmesinin ardından şimdide bmc yönetim kurulu başkanı ethem sancak da togg dan istifa etti ama neden

    Dij güjler

    Yerli otomobil TOGG’da sürpriz istifa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 30 Aralık 2020; 11:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.