Şimdi Ara

Komplo Teorileri mi, Örtülü Dünya Gündemi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2020 başında; evlere kapanacağımızı, maskesiz sokağa çıkamayacağımızı söyleseler, gülüp ciddiye almazdık. Seyahat belgesi olmadan bir yere gidemeyeceğimizi söyleseler, herkesin aşı olmaya zorlanacağını söyleseler inanmazdık. Olmaz dediğimiz kimi şeyler gerçek olmaya başladı. Aşağıya İlhan Yilmam'ın birkaç youtube videosunu bırakıyorum. İzledikten sonra lütfen yorumunuzu bırakın ve konuyu öne çıkarın ki, herkes nasıl düşünüyor diye fikir sahibi olalım.


    Sizce hepsi de komplo teorisi mi ya da bazıları (şimdilik) örtülü dünya gündemi mi?






    Not: Son videoda söylenen 2030 yılı bana biraz fazla erken diye göründü. Ama uzun vadeyi bilmek zor.








  • Kime dayanıyor bilmiyorum ama bana dayadıkları kesin.

  • HES uygulaması ile ilgili:


  • Yukarıdaki videolardan birinde ve sonradan yayınladığı bir videosunda İlhan Yılmam 2025 yılını döngü sonu olarak veriyor. Korona da 2025'de son bulacakmış ancak hayvanları ya da gıdayı vuracak yeni bir salgın başlayabilirmiş. Elit tabir edilen kesim bu tarihten önce marsa gidebilmek için Elon Musk'ı sıkıştırıyor ve mali destek çıkıyormuş.


    2025'de ise iyilik kazanacakmış. Dünyada toplu bir aydınlanma muhtemelen bu tarihte olacakmış.


    Aslında mantıken baktığımızda, dünyada abartılı bir kötülük hakimiyeti var. Kısır döngü kırılamıyor ve gücü gücü yetene durumu var. Astrologlar 2021 içinde Fransa, Almanya ve ABD'nin karışabileceğini söylüyorlar. Özellikle bu üç ülkenin ismini veriyorlar.


    Yukarıda üç video birden olunca, sanırım izleyenler geri dönüp yazmaya üşeniyor. Ya da videolar bunaltıcı geliyor. Neyse ki 2025'e sadece dört yıl kaldı. Forumdaki arkadaşlar Yukarıda adı geçen üç ülkenin karışacağına ihtimal veriyor mu acaba? ABD ve Fransa zaten önceden de karışmıştı ve yine olabilir diye düşünmek zor değil. Ama Almanya'yı ekonomik olarak güçlü biliyordum. Almanya karışır mı sizce?





  • Abicim gidelim şu dünayıyı yönetiyorlar dediğiniz deccalcıların kapılarına dayanlım diyorum. Gelmiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mobidik

    Yukarıdaki videolardan birinde ve sonradan yayınladığı bir videosunda İlhan Yılmam 2025 yılını döngü sonu olarak veriyor. Korona da 2025'de son bulacakmış ancak hayvanları ya da gıdayı vuracak yeni bir salgın başlayabilirmiş. Elit tabir edilen kesim bu tarihten önce marsa gidebilmek için Elon Musk'ı sıkıştırıyor ve mali destek çıkıyormuş.


    2025'de ise iyilik kazanacakmış. Dünyada toplu bir aydınlanma muhtemelen bu tarihte olacakmış.


    Aslında mantıken baktığımızda, dünyada abartılı bir kötülük hakimiyeti var. Kısır döngü kırılamıyor ve gücü gücü yetene durumu var. Astrologlar 2021 içinde Fransa, Almanya ve ABD'nin karışabileceğini söylüyorlar. Özellikle bu üç ülkenin ismini veriyorlar.


    Yukarıda üç video birden olunca, sanırım izleyenler geri dönüp yazmaya üşeniyor. Ya da videolar bunaltıcı geliyor. Neyse ki 2025'e sadece dört yıl kaldı. Forumdaki arkadaşlar Yukarıda adı geçen üç ülkenin karışacağına ihtimal veriyor mu acaba? ABD ve Fransa zaten önceden de karışmıştı ve yine olabilir diye düşünmek zor değil. Ama Almanya'yı ekonomik olarak güçlü biliyordum. Almanya karışır mı sizce?

    "Astrologlar 2021 içinde Fransa, Almanya ve ABD'nin karışabileceğini söylüyorlar."


    ABD karıştı bile.


    Dünya gündemi kategorisindeki tartışmalar küçük derelerde su birikintilerinde boğulmaya benziyor. Daha büyük pencereden bakıp okyanuslarda yüzecek başlık ilgisini çekmiyor kimsenin.


    Konuya dönersek, sırada Fransa ve Almanya'nın karışması var. ABD karmaşası ise daha sonraki dönemlerde daha başka konularda da oluşabilir diye düşünüyorum.





  • adamlar kafayı çalıştırmış ki dünyayı yöneten aile olmuşlar niye bizden bir aile çıkmamış öyle çünkü biz çalışmayı değil çekirdek alıp uzaktan izlemeyi seviyoruzda ondan bu komplo teorilerine 10 20 sene daha kafa yorarsak savaş kapımıza geldiğinde en son gördüğümüz şey kafamıza düşen füze olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

    Almanya 🇩🇪 aslında 2. Dünya savaşında Rusya-abd ittifakına yenildi. Esasen sscb almanyayı yendi. Ancak küresel hegemonya medya abd yi sürekli kahraman gösterse de almanya yenilse bile şirketleri savaşı kazandı. 2045 yılında Almanya ordu da kurabilecek.


    Dolayısı ile dünyada küresel bir değişim için alman şirketlerinin onayı olmadan değişim gerçekleşmez.


    Olayın özeti şu,


    1974 yılından 2020 yılına kadar bir dönem yaşadık. Bu dönem kapandı. Tıpkı fransız ihtilali gibi, 2020-2025 de böyle bir dönem.


    Çin, burada prototip ülke. Bu prototip ülke tüm ülkelerde uygulanıp küresel bir sisteme geçiş yapılacak.


    Ne değişecek aslında hiç bir şey, 1500 de kölelik vardı, 1900 de köy ağaları, 1970 de iş adamları ve bankalar, 2020 den sonrada trendyollar, amozonlar, alibabalar...


    Yarın size milli piyango çıkarsa günde bir milyon ekmek alabilirsiniz ama yiyemezsiniz. İşte yapılan işlem de bu, mal paylaşımı. 1970-2020 döneminde zenginler ve halk malı paylaşıldı. 2025 den sonra ise zorunlu mallar halka, yaşam hayat malları da zenginlere paylaştırılacak. Yani her insan günde bir ekmek yiyebilecek, ama sadece bir insan antalyada kral dairesinde suşi yiyecek.


    Sadece arayüz versiyon değişiyor. Yine en makbul meslek faişelik olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Orta sınıf giderek kayboluyor. Bu gidişata dur denilmezse ortada sadece köleler ve efendiler kalacak. Ama bu biraz zamana yayılı olacak.

  • Umarım bu zırvalıklara inananların arasında üniversite mezunu kimse yoktur. Yoksa durum vahim. Bunlara inananların eğitim seviyesi değil, bilgi çöplüğü seviyesi artıyor.
    Havada bulut var; komplocular başlıyor, yağmur yağacak fırtına kopacak, seller olacak, şehirleri su basacak, tufan olacak diye başlıyorlar zırvalamaya. Bizi suda boğacaklar. Sonra az bir yağmur yağıyor, birinin ayağı kayıp suya düşüyor. Başlıyor komplocular, dünya suya gömüldü, insanları suda boğmaya başladılar diye. Bilgi çöplüğü olan insanlar da, vay be ADAMLARIN dediği doğru çıktı demeye başlayıp komplocuların ekmek kapısı oluveriyorlar. Kitle hazır, zırvalık kitabını yaz daya bu kitleye, köşeyi dön.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 5 Şubat 2021; 10:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

    Hocam kimlerin kimlerin üniversite okuduğunu görsen şaşarsın :/


    Herkes üniversite okumamalı aslında. Onu sindirecek adamlar okusun ki öteki okumuş cahiller bizde okuduk diyemesinler. Yok Amerika karışacakmış yok almanya karışacakmış. Abuk sabuk hikayeler. Bu ülkelerin karışmasını isteyenler de zaten kendi hayatları bitik orta doğu halkları işte. Umut Fakirin ekmeği.

  • asau kullanıcısına yanıt

    merhaba..


    Nedense senin her dediginin tam tersi cikmasi ve gözler önüne serilen gercekleri saptirmanda düşündürücü..

    insanlarin akil ve zekalarinla dalga gecmeye calişman ve olaylari saptirmk adına onlarca yazdigin sacmaliklari gördükce gercekten sen ve senin gibilerin nerelere hizmet ettigini görmek zor degil..

    bitmicekseniz mide ve kafa bulandirmaya devam ediceksiniz bizde sen ve senin gibileri blocklamaya devam edecegiz.

  • komplo teorisi oturma organı üzerinden sallanan fikir söylemleri değildir,tam aksine geçmiş tarih bilgisi ile birlikte iyi bir analiz yeteneğide gerektirir.Her bir konunun arkaplanı mutlaka vardır,araştırmadan ve irdelemeden söylenen her söylemde boştur.


    Hamza yardımcıoğlu esasen ekonomi alanında ihtisas yapmış birisi ancak sosyolojik tarih,ezoterizim,sembolizm gibi farklı alanlardada ciddi araştırmaları olan bir isim.Yorumlarını geçmiş tarihde yaşanan olaylar ve mevcut ekonomik-sosyolojik-siyasi konjüktürde verileri toplayıp yorum yaparak bilgi paylaşıyor.Tek bir vidosunu izleyerekde tam bir analiz görmekde zor olacakır.Ben kendisinin 3 kez konuk olduğu okan bayülgenin "para" videolarından tanıdım.Bu programda bulunan bir diğer isim olan erkan öz'de ekonomi alanında çok tanınmış bir isim ve yaptığı değerlendirmelerde kayda değer.


    ilhan yılmam ise belarusda yaşayan bir türk.uzun yıllardır gizem,tarih ve ezoterizm konularında videolar yapıyor.Elbette bu kişilerin videolarını izlerken bilgi edinmek ve kafamızın bir yerine not ederek bakmak lazım ve varsa ilgi çeken detaylar farklı kanallarda araştırıp kendimizce cevapları aramak gerek.Bu tip videolarda önemli olan videoyu yapan kişilerin konu ile alakalı net verileri paylaşmasıdır,verilere yapılan yorumlar videonun sahibine ait olduğu için katılıp katılmamak izleyenin tercihidir.





  • asau kullanıcısına yanıt

    Dünyada komplo kurulmuyor demek en büyük saflıktır heralde.


    Dünya da konuşulmayan ( basında yer almayan bir sürü ciddi ve üzerinde düşünülmesi gereken - gündemde tutulması gereken ) bir sürü ciddi suç - olay var.


    • Irak'ta 1.5 Milyon insanın öldürüldüğü ve yalan başlayan işgal
    • İkiz kulelerden başta ticaret merkezinin 3. binasının ofis yangınıyla temeline çökmesi ( WTC7)
    • Her yıl binlerce küçük çocukların sapkın düşüncelere alet edilmek üzere kaçırılması
    • FED'in sahibinin özel bankalar ve özel bankaların sahiplerinin de bir kaç aile oluşu
    • JFK'in FED'in yerine ulusal bankanın para basma yetkisi çıkaran kanunu sonrası öldürülmesi



    Bunlar dünyanın acı gerçekleri ve konuşulmalı ancak bunun yerine bütün bu gerçekler, eğip bükülerek gerçek konularından uzaklaştırılıyor. Ve bu bilinçli yapılıyor.


    Sonra da bu saçmalıkları görenler gerçek komplolardan habersiz, böyle saçmalıklar yok diyip işin içinden çıkıyor.


    Esas sorun, gerçek komploların sulandırılmasıdır ve halkın hala bunlar üzerinde konuşmasına engel olunmasıdır.





  • nucro kullanıcısına yanıt

    bilciğimi takip etmek yeterli ne almış ne satmış.. 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.