Şimdi Ara

Hattım Turkcell de faturlarlı ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar benim büyük bir sorum var öncelikle telefonumu hiç kullanmıyorum muhtemelen 2 seneye yakın kullanmayacağım bu günlerde hattım tahhütü bitiyor ve arada kaldım hattımı en ucuz faturları hatta taşımak istiyorum tavsiyeleriniz varmı,birde hattımı dondursamı yoksa kapatsamı yani mesela ne farkı var,eğerki tahhüyüt bitti diyelim ve ben hiç telefonumu kullanmadın yani hiç bir görüşme yapmadım flan... Yine de sanki önceki tarifdedi gibi ödemem lazım değilmi? Sorularım bunlardı teşekkür ederim şimdi'den.


     




  • Geç Faturasız'a hocam bir kaç ayda bir TL yüklemesi yaparsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu minimum düzeyde kullanıyorsanız BIMCell tavsiye ederim hocam.

    -Minimum yükleme tutarı BIMCell'dedir(25TL, diger operatörlerde 30-35TL'dir bu tutar.)

    -Paket almadiginizda yapilan ucretlendirme 6 saniyesi 1.5 kuruştur.
    Diğer operatörlerde dakika bazli ucretlendirme yapilir ve dakikasj 50 kuruş civaridir. Yani BIMCell'de aç-kapa'ya 1.5 kuruş öderken diğer operatörlerde 50 kuruş civari ödeme yaparsınız.

    -TT altyapisini kullanir. TT'nin kullanilabildigi her yerde kullanilabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cehaletimi mazur görün faturasız tam olarak ne oluyor ? pek bu hakim değilim bu konulara yani nasıl eğerki faturasıza geçtim ne yapmalyım yani yükletmemin bir faktörü varmıdır ?

  • yorgan kullanıcısına yanıt

    Mesela 6 ayda bir TL yüklemesi yapın hocam, bankacılık uygulamaların dan, marketler den, operatörün kendi uygulamasın dan. En az 25 TL yükleme yapabilirsiniz mesela, hat açık kalır ihtiyacınız olursa paket alabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorgan kullanıcısına yanıt

    Hocam faturalı hat sizin bir paket karşılığında ayin sonunda odediginiz fatura ile ucretlendirilmesi yapilan bir odeme turudur.


    Faturasız hat ise önödemelidir. Yani hattiniza belirli bir tutarda para yüklerseniz. Ve yüklediginiz para kadar harcama yapabilirsiniz veya paket alabilirsiniz.


    Anladığım kadarıyla şu an Turkcell Faturalı hat kullaniyorsunuz. Turkcell'de faturalidan faturasiza gectiginizde 35TL'lik 500DK+1GB paketi tanimlanir ve bunun ucreti sizden tahsil edilir. Bu durumda tavsiyem şu an Turkcell Faturalida kullandiginiz numarayi başka bir operatore tasımaniz olacaktır. Numara taşima işlemi tamamen ücretsizdir.


    Size BIMCell'i oneririm. Onerme nedenlerimi bir ust mesajimda da yazdım. Eger BIMCell'e numaranizi taşimak isterseniz herhangi bir BİM'e gidip numarami BIMCell'e taşimak istiyorum demeniz yeterlidir. Bu surecte Turkcell'e herhangi bir bilgi vermenize gerek yok.


    Bu arada Turkcell Faturali hattinizda taahhut olmadiginizdan emin olun, eğer herhangi bir taahhutunuz var ise ve Turkcell içinde de faturaliya geçerseniz veya numaranizi başka bid operatore taşırsanız cayma bedeli ödersiniz. Cayma bedelinizi 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayip sorabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Müteşşekür ederim arkadaşlar cevaplarınız için :)

  • yorgan kullanıcısına yanıt

    Rica ederiz hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorgan kullanıcısına yanıt

    Rica ederiz hocam 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.