Şimdi Ara

ilaç rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ilaç rehberi
    Modern arayüzü ile doğru bilgiye kolay ulaşmayı sağlayan Türkiye’nin online ilaç rehberi ilaclar.net yayında!

    Teknolojinin gelişmesiyle beraber her sektör gibi ilaç sektörü de bu gelişmeye ayak uydurmak zorundadır. Yazılı ve basılı yayınların yerini zamanla online kaynaklara bırakması ilaç sektöründe de online faaliyet gösteren ilaç rehberi ihtiyacını doğurmuştur. Bu alanda emsal bir çok site olmasına rağmen kullanıcıların mevcut sitelerin karmaşası ve zor kullanımından şikayet etmesi üzerine ilaclar.net basit ve modern tasarımıyla internet dünyasına adım attı.

    ilaclar.net sitesi başta hekimler, hemşireler ve eczacılar olmak üzere bütün sağlık çalışanları ve vatandaşların doğru bilgiye en kısa sürede ulaşması amacıyla herhangi bir kar amacı gütmeden ve ömür boyu ücretsiz yayın yapacağını taahhüt ederek açılmıştır.
    Orjinal ilaç prospektüsleri ne yer verilen internet sitesinde aynı zamanda güncel ilaç fiyatları, etken maddeler, ilaçların gebelik kategorisi, barkod numarası ve atc kodu gibi temel bilgilere yer verilmektedir. İlaç firmalarına yönelik geniş bilgilere yer verilmiş, sağlık profesyonelleri ile ilaç firmaları arasında bir köprü olması amaçlanmıştır. Daha önce hiç bir Türk ilaç rehberinde eşine rastlanmamış “yan etki bildir” iletişim formu ile bildirilen yan etkiler direk ilaç firmalarına iletilmektedir.

    Sitede yer alan blog bölümünde devamlı güncel, yeni ve doğru bilgiyi veren içerikler yayınlanmaktadır.

    Sektöre hızlı bir adım atan yeni websitesini ilaclar.net adresinden inceleyebilir, fikir görüş ve önerilerinizi iletişim formu aracılığıyla yöneticilere iletebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrduran321 -- 24 Aralık 2020; 21:27:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.