Şimdi Ara

Xiaomi vacuum mop pro paspas ıslanmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
15.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Yaptığım aramalarda bunun gibi bir hata görmediğim için yeni konu açma gereği duydum.

    Yaklaşık 6 aydır bu cihazı kullanıyorum ve gayet memnunum. Son 15 gündür paspas yapmadığını fark ettim. Mop takılı, su haznesi takılı, herhangi bir hata vermiyor ama paspas hiç ıslanmıyor. Su haznesi kapağını açınca sağdan soldan su akıtıyor bir tıkanma yok ancak kapatıp cihaza taktığımda seviye ne olursa olsun paspasa su geçmiyor. Bu arada hazneye sadece su koyuyorum. Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?




  • Kaç gündür aradığım şeyi bugün buldum. Su tankında metal iki parça var hemen filtrenin altında. Onları ve robotta buraya karşılık gelen yeri kuru bezle iyice sildim düzeldi. Sanırım burdan su almış ve oksitlenmiş. Suyu dikkatli koymak lazım demek.

  • Ayni sorun bizde de var. Dediginiz yerleri pecete ile sildim ama hala su vermiyor ne yazik ki. Altinda delikler varmis onlari kontrol edecegim igne veya kurdanla.

  • itachi84 İ kullanıcısına yanıt

    1.5 senedir haftanın 2 günü paspas yapan makine son 1 haftadır su vermiyor, bakalım bu şekilde çözülecek mi?

  • Merhabalar. Viomi v2 pro makinamda aynı sorun var, çözebilen var mı acaba? Ben de bağlantı yerlerini kuru bezle temizledim, hazineyi temizledim bir de başka bir şey deneyen var mı?
  • emir66 E kullanıcısına yanıt
    Haznenin elektronik bağıntı kısımlarına kolonyalı pamukla silersen düzelir
  • Aynı sorun benim Roidmi Eve Plus modelimde de vardı pompanın çalışıp çalışmadığını kontrol ettim 5 volt enerji ile pompa sağlamdı çalışıyordu ama boş geliyordu sesi boşa çalışıyormuş gibi ses geliyordu biraz öyle çalıştırdıktan sonra su almaya başladı ve aşağından damlalar gelmeye başladı sanırım hava yapmış şimdi düzeldi

  • Xiomi pro + yeni aldım teknosa internetten ürün jelatini yoktu toz kir yoktu geri göndermedim evde iyi kötü iş görüyordu dün akşam mopu ilk kez taktım su vermedi iğne ile kurcaladim çok az belli belirsiz verdi ürün 10 günlük gondersem servise gonderir serviste wintek yazıyor guvenemedim kullandığım için sorunu kendim cozmeye çalışacağım hiç olmadı mopu kullanmam artık kesin Bi çözümü varmi gelişme varmi bu sorunu yaşayan arkadaşlarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 20 Mayıs 2023; 6:35:12 >
  • Merhaba, bende 19 gün önce Q11 modelini satın aldım. 2 haftadır kullanıyorum ancak sizin gibi benimde mop hiç ıslanmıyor. Müşteri hizmetlerini aradım 1.si ilk defa kullanılan tanklarda olabiliyor, kürdanla deliklere sokun dedi. işe yaramadı. 2. aradığımda 4 defa evi tam temizlik yapmadan mop modu aktif olmuyor dedi. saçma geldi ama neakasa uygulamasına geçtikten sonra öyle dedi. Yaptım ama oda işe yaramadı. Robottan şimdilik memnunum aslında, o yüzden iade etmek istemedim.


    Problemi nasıl çözdünüz. Benim yapmam gereken birşey var mı. Uygulama üzerinden mopu seçtiğimde yani su damlası işaretine bastığımda aslında su motorunun sesini duyuyorum. Yani su pompa motoru aslında çalışıyor gibi, mopu taktığımda da mop modu diye robot konuşuyor, yani mopuda tanıyor. Ama asla mopu ıslatmıyor. Eşim iade et dedi, ama ben 9700 tl ye aldım şuan 15000 oldu. sırf tanktaki sorun içinde koca robotu kutusunu vs göndermekte istemiyorum. Aslında servise güvenmediğim için benim sağlam robotu bile bozup gönderirler diye de korkuyorum :) Acil cevaplarsanız sevinirim.


    Robota gelirsek, ilk günler şarj istasyonunu bulamıyordu. Şarj istasyonunun yerini değiştirdim. Sonra 2. hafta neakasa uygulamasına geçtim daha iyi çalışmaya başladı. Şu mopu da ıslatmayı halledersek iyi olacak.


    Robotkafalar youtube videosu sonrası bu robotta karar kılmıştım. Robot kafalar ekibinden de cevap bekliyorum.


    Araştırdığım bazı videolarda gördüm, benzer ıslatmama sorunları başka markalarda da olabiliyor. Kimisi içinde hava kalabiliyor, pille motoru ters çevirip önce içine su alıp sonra suyu ittirmeye çalışmasını sağlayanlar oldu. Ancak garantili ürün olunca herhangi bir müdahale yapmak istemedim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.