Şimdi Ara

Dard Wizard guide

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar


    MU Online'a yeni başladım Webzen üzerinden. Dark Wizard ile oynuyorum. karakterimi en iyi şekilde nasıl geliştirebilirim? Neye ne kadar basmalıyım gibi verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır?




  • agility arttırdığın zaman yaratıkları daha rahat kesersin, energy arttırdığın zaman PvP'de daha güçlü olabilirsin. Vitality pek tavsiye etmem dark wizard için, hiç vermesen de olur vitality'e. Strength'i set veya itemlerinin gerektirdiği kadar arttırmalısın.


    Bunlara göre 2 farklı kasış stili var.

    1) Str: sadece itemlere yetecek kadar

    Agi: 400-800

    Vit: Hiç arttırılmaz

    Ene: geri kalanı energy'e verilir

    • Bu kasma stili yaratıklara karşı


    2) Str: sadece itemlere yetecek kadar

    Agi: 200-400

    Vit: Hiç arttırılmaz

    Ene: geri kalanı energy'e verilir

    • Bu stil de PvP için


    Vitalty'e çoktan verdiysen önemli değil bence, bir miktar vitality'nin faydası oluyor diye düşünüyorum hem PvP'de hem PvM'de.

    Üçüncü bi stilde ful agility'e vermek. ama bu çok uç bi şey


    İyi oyunlar. hangi serverdasın ben de belki geri başlarım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delil0734 -- 19 Ocak 2021; 1:59:47 >




  • Arcadia da başladım ancak yukarda yazdığınla aşağıda yazdığın arasında bi sorun var. hiç vermesen de olur energy'e demişin ama aşağıda kalan herşeyi energy'e bas yazıyor :)


    bide ben şu an tek Lorencia'daki item satan kadından item alabildim üst baş ve silah. başka nerelerde dw itemi satılıyor daha iyi setler?

  • Önceki yanıtı düzelttim vitality yazacağıma energy yazmışım. deviasta daha iyi setler bulabilirsin ama onlar da pek yeterli değil. yere attığında item veren eşyalardan asıl iyi itemleri bulabilirsin. 200'lü levellere gelince itemler için diğer oyuncularla trade yapmak gerekir. tradede değerli itemler kullanılır. şu an trade piyasası değişmiş olabilir hangi itemler değerli bilmiyorum. genel olarak pazarda satılan itemler değerlidir. pazarı gezip değerli kabul edilen eşyalara bakabilirsin. pazardan kastım oyuncu pazarları. değerli itemleri yere düştükçe al biriktir.


    jewelların hepsi (jewel of chaos, jewel of soul gibi), excellent itemler, ancient itemler değerli her zaman.


    bi ekleme de yapayım global mu tamamen "pay to win" idi. değişmediyse... :(

  • Sizinle point basımıyla ilgili derin bir bilgi paylaşacağım. Karakteriniz hangi class olursa olsun veya hangi amaç ile kasarsanız kasın(pvp/pvm) bu bilgiyi kullanmalısınız.


    Attack speed hakkında bilmediğiniz önemli bir detaylar var. Mesela dw karakteri üzerinden gideyim örnek verim.

    Çoğu sanıyor ki 156 attack speed deyken 188 attack speed e çıktığınızda atttack hızınız artar. Bu yanlıştır. 32 attack speed artmasına rağmen vuruşlarınızda(hit count) bir fark olmaz. Kronometriyi açıp bakın vuruşlarınızı sayın. 60 saniyede;


    156 attack speed = 150 hit yapar

    188 attack speed = 150 hit yapar

    ancak

    189 attack speed =166.6 hit yapar

    Yani siz 400 veya 800 veya daha fazla agi basarsınız bir değişiklik olmaz ama bu değerleri bilirseniz ne kadar daha basmanız gerektiğini bilirsiniz.

    Bazen mesela oyunda soulpot veya ale basarsınız attack hızınır 20 artar ama vuruşunuzda değişiklik olmaz siz dersiniz ki bunlar çalışmıyor :) Öte yandan adam gider kolluğunu değiştirir 6 attack speed veren kolluğunu çıkartıp 7 attack speed veren

    kolluk takar herşey değişir speed hack dersiniz :)


    Yani bu hit count ların belli değerleri var neye göre hesaplanıyor bilmiyorum belkide bir formülü yoktur.

    156 attack speed deyken bir skill yapması 0,4 sn sürerken bir üst hızda 0,36 sn sürüyor. her üst hıza geçerken 0,04 sn azalıyor.

    Mesela 1 sn den 0,96 saniyeye geçerken dps iniz çok artmaz ama 0,12 den ,08 e geçtiğinizde dps iniz %50 artacaktır.(200 binden 300 bine gibi)


    Uzun lafın kısası iyi bir statbuild yapmak istiyorsanız hit count geçiş değerlerini KENDİNİZ bulmalısınız. Skillden skille değişiyor bu işler. Mesela bk da 80/160/170 skillerinin hepsi farklı iken. sm de evil/icestorm/decay... hepsi aynı garip :) Ve bu değerler server dan server a değişebilir.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.