Şimdi Ara

Tplink av600 powerline internet hızı yerlerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan 1ay önce aldığım powerline adaptöründen gayet

    memnundum 16mbps kesintisiz veriyordu 1ay boyunca da 1kere yavaşladığı internetin kesildiğini görmedim fakat 1-2saat önce internet öyle bir yavasladı ki ping 500-600civarinda download 0,01 çıkıyor siteler zor açılıyor diğer odalara takmayi denedim hız 2-3mbpsye çıktı ama asla eskisi gibi olmadı. ( testler kablolu ve priz coklayici kullanılmadan yapıldı) ne yapabilirim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • direkt prize taklılı olacak çoklu prize takılmayacak... muhtemelen ISP kaynaklı...

  • Bu tür çözümler sağlıklı değil bana göre. En iyisi kablo + mesh.

  • Direk ethernet kablosu çekmek dışında en iyi çözüm powerline adaptörler. Neden böyle bir sorun yaşadığınızı bilmiyorum . Direk ethernet kablosu ile modeme bağlanmayı deneyin o şekilde eğer tam hız alıyorsanız sorun bir şekilde powerline adaptörden veya elektrik hattından kaynaklanıyor . Varsa uzatma kablosu kullanmadan deneyin. Bağladığınız pirizin toprak hattı olduğundan emin olmun bazı powerline cihazlar toprak hattını da kullanıyor. Evdeki diğer eletronik aletlerin fişlerini çekip öyle deneyin daha sonra düzgün bağlanabildi iseniz tek tek takarak hangisinin hatta parazit yaydığını bulmaya çalışın. Elektrik trifaz ise sorun yaşama ihtimaliniz var. her iki powerline adaptörün de aynı fazda olup olmadığını kontrol edin.

  • arada yapıyor powerline larda bu sorun oluyor iki cihazıda sıfırla düzelir

    eğer çok sık yaşarsan dairenin saat girişine akım koruma cihazları var onlardan taktır hem evdeki tüm cihazlarıda korumuş olursun tek daire için yaklaşık 1200 tl gibi bir maliyeti oluyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.