Şimdi Ara

İphone 11 Pro Max’ım sebepsiz yere garanti dışı kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet başıma gelenleri sizinle paylaşmak istedim yardımcı olabilecek biri varsa cok memnun olurum.
    Iphone 11 pro max ımın sesi çok az geliyordu apple destek ile görüşüp durumu anlattım onlar birkaç öneri sundular yazılımsal olarak vs vs ben de sorunumun çözülmedigini ilettim ve bana yumusak dis fırçasıyla temizlemem gerektiğini bunun çözüm olacağını ilettiler neyse gittim aldım bi yumuşak diş fırçası başladım fırcalamaya ses sorunum gitti cidden sanırım cebimdeki tozdan falan olsa gerek cihazın hoparlör ızgarası biraz tozluydu neyse velhasıl kelam sorunu çözdük derken bu defa da telefonun hoparlöründen cızırtı gelmeye başladı keşke az gelseydi seste cızırtı gelmeseydi o derece rahatsız edici bir ses geliyordu. Kalktım yazdım apple destege yine dedim böyleyken böyle oldu onlarda beni servise yönlendirdi. Servise ugradım sabah gürgençlere gürgençlerdeki bayan aldı telefonu eline flaşı tuttu hoparlöre dedi telefonun içindeki ızgaraya zarar vermişsiniz ızgaradan bahsettiği de sünger gibi bişey sanırım içinde içine kaçmış bir delikteki dedim bana apple destek fırçayla fırçala dedi sonuç bu diyor cihazınız artık garanti dışı kaldı hiçbir şekilde servis müdehalesi yapılamaz 8999tl karşılığında ancak yenisiyle değiştirebiliriz. Delirdim neyse dedim çıktım başka servise gittim oda aynısını dedi şimdi ben ne yapacagım beyler benim ne suçum var bu süreçte telefonun hiçbir yerinde hiçbir şekilde kılcal çizik bile yok bunlar kalkıp bana içindeki sünger delinmiş diye garanti dışı kaldı cihazınız diyor. Bu süreçte tüketici hakem heyetine başvursam ben haklı çıkar mıyım ne yapmam gerekir bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilirler mi ?

    İphone 11 Pro Max’ım sebepsiz yere garanti dışı kaldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer.er -- 21 Aralık 2020; 22:42:37 >







  • Hocam pahalı bir çözüm olmuş bu.Malesef ki cihaza sizin müdaheleniz sonucu zarar geldiği için garanti dışı kalır,keşke servise verseydiniz onlar temizleseydi.

  • Yazık olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz olayı yanlış anlamışsınız diş fırçası ile temizlerken fırça kesinlikle ıslak olmayacak evdeki diş fırçası ile değil sıfır bir diş fırçası ile temizleyeceksiniz ve diş fırçası ile çok yumuşak şekilde fırçalanmalı biraz zorlamışsınız ve hoparlör ızgarasına zarar vermişssiniz keşke ses az geliyor diye servise verseydiniz neyse olan olmuş
    Zaten cihazınız garanti dışı kalmış düzgün bir yetkili servise gidip hoparlör düzeltme iz gerekecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Degerli yorumun icin teşekkür ederim hocam sattim cihazi kurtuldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.