Şimdi Ara

sıfırdan web sitesi kodlama, tasarlama, yayınlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhabalar. arkadaşlar ben sürekli evde vakit geçiriyorum. önceden beridir de programlamaya merakım var, ama her seferinde başlayıp çabuk sıkıldığım için bıraktım. sonra web tasarıma merak saldım, programcılıkta okuyan bir arkadaşımın web master bir arkadaşının tavsiyesiyle udemy' den sadık turan' ın 110 saat komple uygulamalı web geliştirme eğitimi kursunu satın aldım. aslında anlatım oldukça anlaşılır ama şöyle bir durum var: ben sitemin kodlarını yazarken bir yandan da yayına alıp; hem bilenlerden tavsiye almak, hem de sitenin asıl sahibinin görüşlerini almak istiyorum. bunun için 1 yıllık bedava .tk uzantılı domain ve 1 aylık ücretsiz hosting edindim. 1 aylık süre bitince daha uzun süreli hosting de araştıracam ama o zamana kadar en azından hosting nasıl kullanılır; öğrenmek istiyorum.

    bu siteyi de bir an önce bitirip .com' a taşımam gerek çünkü bu işin bu kadar zorlu olacağını hesaba katmayıp; "gece-gündüz çalışır 1 haftada bitirip teslim ederim." diye düşünerek, hatır için asla geri çeviremeyeceğim birisine söz verdim. ve şimdi bu sözümden geri de dönemiyorum. bu yüzden; benimle teamvieewer, skype ya da whatsapp üzerinden gidebilecek özel bir eğitmen arıyorum. ücretiyle yardım edebilecek olan var mı bana?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevdar_1986 -- 18 Kasım 2021; 22:40:48 >







  • Merhaba. 15 yıllık yazılımcı, tasarımcıyım. Isterseniz yardımcı olabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fumubomb -- 20 Aralık 2020; 23:20:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bu işi 1-6 ayda öğrenirim düşüncesi ile hareket eden yazılımcı adayların sonu hüsran olabiliyor. bir programlama dilini kimse %100 ünü bilemez bilen kişide zaten yazılımcı değildir zaten. Eğer yukarıdaki arkadaş dan yardım alabilirsiniz. İyi Günler dilerim.

  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

    mesajınızı yeni gördüm. keşke yazmış olmak için yazmadan önce bi okusaydınız yazdıklarımı. ben, size programcılık öürenecem demedim. çabuk sıkıldığım için zaten çalışma alanımı da kapsayan (tasarım bölümü) web tasarım ve kodlama öğreniyorum dedim. boş boş eleştirmeden önce neyin ne olduğunu öğrenin önce siz bi. html için hadi yaya yaya çalıştınız diyelim; 1 ayınızı ancak alır, css için hadi onun da tüm inceliklerini öğrendiniz, bootstrap vs hazır bişe kullanmadınız; o da alsın alsın taş çatlasa 6 ayınızı alsın, bu arada backend için zaten javascript, php öğreneceksiniz k, frontend de kullanılıyor bunlar. geriye de ya phyton ya da asp.net kalıyor ya da öğrendiğinizden devam edip javasctipti geliştirmek kalıyor ki onu node.js mantığını kavradınız mı tamamdır. alın size 6 ayda bir web site geliştirecek tüm diller. yok kısa zamanda öğrenilmeye çalışıldığından oluyormuş da yok bilmem neymiş? ne bu Allah Aşkı' na; atla deve mi? siz heralde oturup c# ya da c++ ile falan site kodluyorsunuz (hoş; onu da nasıl çalıştırıyorsunuz bilmiyorum ama) keşke kafanızı kaldırıp azıcık teknolojik gelişmeleri takip edebilseniz. ben şu an bu konuyu açalı yaklaşık 1 yıl olacak ve sıkı bi çalışmayla (günde temiz 3 saat) ve tüm konuları bir arada yürüterek yaklaşık 5-6 ay gibi bir sürede eticaret sitesini sıfırdan kodlayıp yayımlayabilecek düzeye geldim. peki bu nasıl oldu? ben çok mu zekiyim? hayır. çok mu fazla çalıştım? hayır. insanlar asgari ücret için günde en az 8 saat çalışıyor (o da memur gibi mesai saati belliyse), kaç yıl üniversite okuyup iş bulamıyorlar. böyle bi meslek için günde 3 saat katlanılabilir bir süre. peki ya benim sihirli güçlerim falan mı var? hayır. bu bilgilerin tamamı bi anda girmedi kafama. ama azmettim. hem de ne için biliyor musunuz? sizler gibi kendisini teknoloji dünyasının ilahları sanan zorbalara hadlerini bildirmek için. ama sizi de anlıyorum tabi; özellikle de aartık her şeyin kodlamadan çıkıp hazır şablonlara dönüştüğü bu dünyada, yeni bir grubun; işinizin elinizden almasından korkuyorsunuz ama korkmayın bu kadar, kimsenin de gözünü boş yere korkutmaya çalışmayın. ben yapabildiysem, herkes yapabilir. ayrıca merak da etmeyin; tüm ticaretler artık o kadar teknolojik yapıya bürünür oldu ki; web sitesi olmayanı neredeyse dövecek konuma geldik toplum olarak.





  • fumubomb F kullanıcısına yanıt

    merhabalar. öncelikle özür dilerim, işlerden fırsat bulup ancak bakabildim eski cevaplara. aslında ben bu konuyu açtığımdan beri epey yol kat ettim; artık profesyonel anlamda web siteleri tasarlayıp satıyorum. (:

    tabi takip vs tüm alanları kapsamıyor henüz ama; aylık gelirim epey yükselmiş durumda. (:

  • Benim de WordPress'te 11-12 sene önce bir sayfam vardı. Belki halâ var. Şimdi ben de Web Master sayılırım sanırım.


    İstersem ücret karşılığı Format'ta atabilirim. 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.