Şimdi Ara

Hg255s Yerine Yeni Bir Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • RT-AX55 routeri HG255s yerin almayı düşünüyorum 735TL şuan VATAN'da. Çok uygun. Sizce değer mi? HG255s'i çıkarıp yerine kullanabilecek miyim? Fiber id - şifremi yöntemle aldım forumdaki. Salona 3 duvar var ve 1 uzun koridor. Koridorun dibinde modem. Neyse, hg255s yerine bu çok fark yaratır mı? Bir de şu sorum: Bizde ev telefonu var. Phone1 'a giriyor salonda. Onun için giriş yok RT-AX55'de mesela. Bu bir sıkıntı mı interneti kullanmak için? Ben telefonu takmazsam interneti normal şekilde kullanabilecek miyim normal gibi? (35mbps limitsiz fiber superonline evin içine kadar ont modem+hg255s) Yoksa o phone1 telefon kablosu takılması mı gerekir? Takmadan RT-AX55 i aldım kullanıyorum desem sıkıntısız kullanır mıyım? SAdece ev telefonunu mu kullanamam? Eğer öyleyse sorun yok zaten ev telefonu yılda 2-3 kere çalıo :) artık dönemi geçti.

    Kurulumu zor mudur? MAC klonlama vs diyen var. pppoe gibi bir şeyler diyen var. Lütfen detayıyla yardımcı olursanız %100 kullanabilecek miyim sorusu için , teşekkür ederim...


    Kim görürse rica ediyorum cevap bekliyorum. Çnkü vatan'da RT-Ax55 uygun fiyata kaçırmak istemem, siz de kaçırmayın derim. <3 teşekkürler.


    Hg255s Yerine Yeni Bir Router



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 20 Aralık 2020; 17:34:45 >







  • TV+ kullanmıyorsanız bu cihazdan tam anlamıyla yararlanabilirsiniz ve tabiri caizse çöp olan HG255s'ten çok daha iyi performans alırsınız. Ev telefonunu kullanmaya devam etmek istiyorsanız HG255s aktif olarak kalmak zorunda, wifi özelliğini kapatırsınız ve ASUS cihazı access point olarak kullanırsınız.

  • LGR9 kullanıcısına yanıt

    TV+ derken? Turkcel TV mi ? Evet var, oturma odasında televizyona bağlı. 2 dizi 2film olduğu zamanlar oraya gidiliyor :D. Ya da soğukken havalar koca salonu ısıtmak yerine oturma odasındayız.

  • o zaman yeni bir router almak yerine Turkcell ile iletişime geçin ve Wi-fi 6 destekli HG8245x6 isteyin, hem ont'den kurtulursunuz hem de iyi bir kablosuz deneyimi yaşarsınız. Modemi elektrik fişinden çekip arıza kaydı oluşturun gelip değiştirirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: melek12345

    TV+ derken? Turkcel TV mi ? Evet var, oturma odasında televizyona bağlı. 2 dizi 2film olduğu zamanlar oraya gidiliyor :D. Ya da soğukken havalar koca salonu ısıtmak yerine oturma odasındayız.

    Tv plus sadece superonline verdiği modemlerde çalışıyor farklı bir router alıp takarsanız internet çalışır ama tv plus çalışmaz bilginiz olsun.

  • LGR9 kullanıcısına yanıt

    Hocam. Bir yardımcı olun da nası değiştirtirim hg255si yeni dediğinizle? Yeniyi değiştirince TV plus falan yine çalışacak düzgün deme? Peki bu yeni modemin wifi si hg255s ten daha iyi mi gerçekten? Salonda çekecek mi kesintisiz artık acaba :Sss


    O zaman öyle yapıcam fakat dediğiniz gibi bitlik yaparak mı illa çağırcam ekipleri ve hallettirecm modem değişimini? DİREK ARAYARAK DEĞİŞİM İSTEYEMEZ MİYİZ? PARASI NEYSE VERİRİZ AYLIK AYLIK 10tl 15tl ??? teşekkürler şimdiden cevap için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.