Şimdi Ara

Dahili Webcam Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ,
    Toshiba eski laptop var. Kamerası açılmıyor. Windows 10 yükledim olmadı 8.1 yükledim olmadı 7 yükledim olmadı. Driverları hepsini yükledim olmadı. Labtopun kendi webcam ini Online olarak Meet tarzı uygulamalardan açıyor. Sıkıntı yok. Fakat ebada felan kullanabilmek için açmıyor. Driver’dan dolayı sıkıntı veriyor. Online webcam test yapıyorum. Yine açılmıyor kamera çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi?



  • AIDA64 programı ile tüm aygıt listesini incelediniz mi? Webcam ile alakalı "Bilinmeyen Aygıt" veya bla bla köprüsü bla bla aygıtı olarak açıklamalada Webcam olan bir aygıt gördünüz mü?


    Aygıt Yöneticisi'nde Bilinmeyen Aygıt veya Webcam görebiliyor musunuz? Son zamanlarda herkes Webcam'i çalıştırmak istediğinden %96'sı Toshiba laptoplardan olmak üzere çok fazla webcam şikayeti gelmeye başladı. Hepsi fleks kablosu hasarı gibi görünüyor anlatılanlardan... Sizin de öyle...

  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Normalde görüntüleme aygıtları görünmesi gerek ve altında Webcam olması gerek. Bu olay yoktur. Ben realtek 2.0 Webcam driver yükledim görüntüleme aygıtları altında bu realtek geldi bu da bi işe yaramıyor. Üzerinde soru işareti var zaten. Kamera çalışıyor ama Online programda Meet vb. açıyor. Flex kablo aklıma geliyor fakat kamera nasıl açılıyor Onlinede? Kafayı yedirtecek :)
  • tonodias kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın, herkesin aynı olunca ana mesajınızı tam olarak okuyamamışım. Laptopun tam modelini yazabilir misiniz? Driver aramaya başlayayım. Bu arada driver sıkıntılı olsa, hiçbir yerde çalışmazdı, bu bahsettiğiniz program kurulu bir program ise, Kamera izni isteyen uygulamalara Windows Ayarları'ndan izin verebilir misiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 21 Aralık 2020; 0:54:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.