Şimdi Ara

McCartney III || 18 Aralık 2020 || ÇIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • McCartney III 18.12.2020


    McCartney III || 18 Aralık 2020 || ÇIKTI




    Paul McCartney'in McCartney serisinin 3.albümü McCartney III 18 Aralık 2020 tarhinide piyasaya sürüldü. Açıkçası öyle çok sıkı bir hayranı değilsem de McCartney'i severim. Ancak bana albüm biraz kasvetli geldi, sert çoğunlukla. Keza albüm kapağı da çok kasvetli. İnternette okuduğuma göre Paul tüm albümü evinde kaydetmiş, ben bu kasvetli havaya pandemi sürecinin sebep olmuş olabileceğini düşünüyorum, tabii ki Mccartney'in sıkı hayranları takip ediyorlardır, balkı Paul bununla alakalı bir açıklama yapmış olabilir. Albümü genel olarak beğensem de öyle çok tuttuğum bir parça da yok. Kayıt ve mastering tabii ki çok çok iyi. Albüm Plak, CD ve Dijital şekilde temin edilebilir. Linkleri de aşağıya ekleyeceğim. Ayrıca albüm 24 bit Hi-Res olarak da edinilebilir, dinlenebilir.


    Unutmadan, tüm parçaların besteleri Paul'e ait. Ayrıca neredeyse tüm enstrümanları kendisi çalmış.


    Parça Listesi

    1) Long Tailed Winter Bird

    2) Find My Way

    3) Pretty Boys

    4) Women and Wives

    5) Lavatory Lil

    6) Deep Deep Feeling

    7) Slidin'

    8) Rge Kiss of Venus

    9) Seize the Day

    9) Deep Down

    10) Winter Bird / When Winter Comes


    MPL Communications - UMG


    Satın Almak İçin

    Qobuz: https://www.qobuz.com/fr-fr/album/mccartney-iii-paul-mccartney/m4lysr6oswgnb (24 Bit Hi-Res Audio) (Ülkemizde servis geçerli değildir, ancak satın alına bilirliği hakkında bilgim yok)

    No7Digital: https://no.7digital.com/artist/paul-mccartney/release/mccartney-iii-14135117

    iTunes: https://music.apple.com/tr/album/mccartney-iii/1536066862?l=tr (24 Bit Hi-Res Audio)

    Shop McCartney: https://shop.paulmccartney.com/ (Plak, CD, Dijital ve Ek İçerikler de satın alınabilir)

    Amazon: https://www.amazon.com/McCartney-III-LP-Paul/dp/B08LG682XD (Plak, CD ve Dijital olarak temin edilebilir) (Ülkemiz için geçerli mi bilmiyorum)

    Discogs: https://www.discogs.com/master/1871847-Paul-McCartney-McCartney-III (Plak, CD ve Dijital olarak temin edilebilir) (Ülkemiz için geçerli mi bilmiyorum)

    Discover Music: https://store.udiscovermusic.com/*/*/McCartney-III-CD/6R220000000 (Ülkemiz için geçerli mi bilmiyorum)

    Music Valutz: https://shop.musicvaultz.com/*/*/McCartney-III-180G-Black/6R1K0000000 (Ülkemiz için geçerli mi bilmiyorum)


    Dinlemek İçin

    Spotify: https://open.spotify.com/album/1P7h3400RJA3YZm8Va2884

    Apple Music: https://music.apple.com/tr/album/mccartney-iii/1536066862?l=tr

    YouTube Music: https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kk0c2nV-Xz-tyQ10l3Ua999nEpbjprdnA

    Deezer: https://www.deezer.com/tr/album/193373822?utm_campaign=clipboard-generic&utm_source=user_sharing&utm_medium=desktop&utm_content=album-193373822 (16 Bit Flac)

    Tidal: https://tidal.com/browse/album/166198891 (24 Bit Hi-Res Audio)

    Muud: https://www.muud.com.tr/sa/836082








  • @Dilaver Çelimli

    Merhaba hocam, sanırım bu bölüme yazabilirsiniz. Alakanız için çok teşekkür ederim. Çok ortalıkta sormak istemedim. Anlayışınız için teşekkür ederim.


    Soruma geçiyorum. Esasıdna PM atacaktım aktif olsa. Not etmiştim soruyu, aynen yapıştırıyorum.





    Merhaba hocam, 

    Merak ettiğim bazı hususlar var, mahzuru yoksa sormak isterim. Aramızda kalsın ama daha önce Telekom'da çalıştığını iddia edip, böyle olmadığı, veya anlattığı gibi olmadığı ortaya çıkanlar olmuştu forumda aman yanlış anlamayın lütfen, lafım size değil. Bu durumda forum genelinde bilinmiyor, olur da konunuza yazarsa böyle üyeler söyledikleri karşısında kafanız karışmasın derim. 


    Sormak istediğim şu. Genel müdürlükte mi çalışıyorsunuz tabii bilemiyorum ama bilginiz varsa, önceki CEO Paul Doany, OTAŞ LYY dönüşüm süreci için şirkete geri gelmişti. Çok sevdiğim, değer verdiğim, saygı duyduğum bir kişidir kendisi. Tabii biliyorsunuz Ağustos 2019 itibariyle görevini CMO Ümit Önal'a devretmişti. Ben bu işin sebebini biraz kurcaladım, sizin de fikrinizi almak isterim. 


    Normalde ihtimallerden birisi Telekom'un yeniden yapılanması süreci tamamlanıp, strateji rayına oturtulduğu için kendi isteğiyle veya başta yapılmışsa bir anlaşma neticesinde ayrılmış olması ihtimali. 


    Bu ihtimal mantıklı olabilirdi hatta emareler Doany'nin Telekom'a geri dönmek istemediği ancak rica minnet geri döndüğü yönünde lakin bazı bilgi kaynaklarım sebebiyle şunu duydum;

    Paul, OTAŞ >>> LYY geçiş sürecini yönetmek, süreç boyuna şirket üst yönetimi ile sahiplik konularını birbirinden ayırmak ve Rami Aslan döneminde hantallaşan organizasyon yapısı ve finansalları düzeltmek maksadıyla de-facto olarak kamuyu temsilen Telekom'a geri dönmüş. Lakin imtiyazlı alfın hisse Hazine Müsteşarlığjna ait olduğu için haliyle o dönem Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak olduğu için Ümit Önal'ı CEO olarak istediği, Paul'ün de gdrekli zemin oluştuktan sonra (2019'daki tahvil ihracı ve hisse devri bittikten sonra) görevi devrettiği. 


    Bu duyumun kaynağı sağlam, zaten Paul'ün 2011'de Oger ve Telekom'dan kanlı bıçaklı ayrıldığı da bilinmez değil, bu sefer devir teslim töreni de gerçekleştirilmiş olması bu duyumu, iddiayı güçlendiriyor. 





  • Hocam, dikkat ederseniz diğer konuda oldukça dikkatli ve temkinli yazmaya özen gösterdim. Bir Türk Telekom çalışanının şirket sırrı niteliğinde bilgileri dışarı sızdırması etik değil. Bir sözleşmeye imza atıyorsunuz ve uymak durumundasınız. Ayrıca uymanız gereken etik kurallar var. Ümit Önal konusuna gelirsek, özellikle TTNET tarafında, şirket altını yaşıyor. Nisan 2020’de TT tarihinin en yüksek satışı gerçekleşti diye hatırlıyorum. Pandeminin de etkisi olmuştur. Bunları söyleyebilirim sadece.
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için. Elbette anlıyorum sizi, neticede şirkette çalışanlar bir gizlilik sözleşmesi imzalıyorlar. Haliyle bu sorduğum hususlar da şayet gizlilik sözleşmesinin kapsamında ise cevap veremiyor olmanız gayet tabi bir durum. Peki mahzuru yoksa şunu sorayım o zaman. 2009'dan beri çalışıyorsunuz, tabii ki genel müdürlük ile taşra teşkilatı arasında (hangisindesiniz bilmiyorum) bu tür değişimlerin etkisi daha farklı düzeyde gerçekleşiyor olmalı ama merak ediyorum. Bir çok dönem yaşandı Telekom'da bu geçen 12 yılda. Özelleştirme sonrası Doany'nin ilk dönemi bitti, Hakam Kanafani'nin Grup CEO olduğu bir dönem yaşandı, ardından Rami Aslan'nın doğrudan Telekom'un başına geçtiği bir dönem oldu, organizasyon yapısı 2014'te yeniden kurgulandı. Ardından Doany'nin tekrar geri dönüşü. Özellikle Doany'nin son dönemine nasıl bakıyorsunuz, bu konuda bir şeyler söyleyebilir misiniz, yukarıdaki sorumdan alakasız olarak?


    Teşekkürler.





  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom, sürekli bir değişim ve dönüşüm içinde. 2009’dan bu yana çok şeyler değişti. Kişi bazlı bir değerlendirme yapamasam da Paul Doany’nin oldukça karizmatik bir yönetici olduğunu söyleyebilirim 😀
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, ben açıkcası son dönemi için şirket içerisinde kendisine olanb bakışı merak ediyordum. Özellikle önceki döneminde yapmaya çalışıp yarım kalan işleri devam ettirmeye çalışması, organizasyon yapısını baştan değiştirmesi, bölge müdürlüklerinin yeniden yapılandırılması derken, personel nasıl bakıyor diye merak ediyordum. Elbette açık bir şekilde konuşmak ozr olabilir ancak belli ki seviliyor, ben sizin yorumunuzu yanlış değerlendirmiyorsam.


    Bu ada Ümit Önal'ın da çok şanslı olduğunu düşünüyorum, tam da güzel bir mirasın üzerine oturdu ve neyse ki mirasyedilik yapmıyor.

  • Şirkette dedikoduları en son ben duyarım. İlgim merakım yoktur. İşimi iyi yapmaya çalışır, insanlarla iyi geçinmeye çalışır, işimi bitirdikten sonra da evimin yolunu tutarım. Kendi halinde bir personelim. Kulağım delik değildir. Benden değerlendirme bekleme 🙂
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt

    Hocam bu arada konu harici bir şey daha sormak itiyorum mahzuru yoksa. İç İletişim deergisi ola "Güncel Dergi" devam ediyor mu, ben 7.sayısından sonrasını bulamadım. Acaba Mehmet Aldanmaz'ın İç İletişim Direktörlüğünden başka pozisyona kaymasıyla proje bitti mi?

  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt

    Anladım hocamMcCartney III || 18 Aralık 2020 || ÇIKTI 

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hocam, sen Türk Telekom hakkında bu kadar şeyi nereden biliyorsun 😁
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt

    Korkmayın hocam, bölge müdürlerinin ajanlarından değilim, teftişe çıkmadımMcCartney III || 18 Aralık 2020 || ÇIKTI  Sağdan soldan diyelim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.