Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HOPARLÖRLERDEN EZAN SESİ DUYUYORUM. HOPARLÖR RADYO GÖREVİ GÖREBİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar az önce kulaklı ders videosu izlerken kulaklığa sürekli bi melodi gibi bişey gliyordu ben hoparlör cızırtı yapıyor zaten onun sesidir diye aldırış etmedim fakat birsüre sonra videoyu kapattım ve ciddi manada kuran okuyan bi adamın sesi geliyordu inanamadım ki inançsız biriyimdir arkadaşlar. öyle olaylar dikkati çekmez yani allah kitap vs inanmadım gittim direkt kardeşime dinlettim o da yetmedi anneme dinlettim hepside kuran sesi olduğunu net bir şekilde söyledi ki zaten videoyu kapattığımda gerçekten duyuluyor ara ara gitsede ezan/ kuran sesi geliyor.


    ezan bittiği zaman kuran okuyan adam sesi geldi. ben böyle doğaüstü vs şeylere inanmam aklıma radyo yayını vs felan mı deim yani başka açıklamadı olamaz arkadaşlar durduk yere benim hoparlörümden niye ezan sesi gelsin. böyle birşey mümkün olabilir mi arkadaşlar sizce? donanımdan anlayan abilerim bilgilendirebilrimi ? hopalör şu adi snopyler varya ondan.


    sizce bunun sebebi ne olabilir.?

    yanlış duymuşsundur demeyin 18 yaşındayım ben kardeşim annem hepimiz dinledik bide.








  • bazı kulaklıklar ki bunlar tamamen tasarıma göre değişiyor( logitech kulaklıklarda bile oluyor ) radyo frekanslarını algılıyor.


    yabancı ülkelerde AM radyo yayıcılarına yakın yerlerde yaşayanlar bu tip sorunlardan çok muzdarip. bildiğin radyo cihazı işlevi görüyor kulaklık 



    benzer olay;


    https://www.reddit.com/r/headphones/comments/4goajx/headphones_picking_up_radio_stations/


    https://www.reddit.com/r/headphones/comments/dcddse/headphones_picking_up_fm_radio_station/





  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.