Şimdi Ara

Yuksek cozunurlugu olan Renkli lazer yazici tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    10 kusur yillik laserjet 1018 cihazim var ve simdiki tecrubeme gore zamaninda keske renklisini alsaydim diyorum.

    Murekkepli yazicilar benim icin hep cop oldu ne yazik ki. Ya murekkebi bitti kartus almadim cop oldu, ya kartus tikandi cop oldu, ya yazici kafasi kurudu cop oldu. Anlayacaginiz laserjeti tepe tepe kullanabilirken, puskurtmeliler hep sorun oldu.

    Simdi buyuyen cocugumun onumuzdeki 20 yillik baski macerasina destek olmasi icin bu sefer renkli lazer yazici almak istiyorum.

    Murekkep puskurtmeliye en yakin kalitede renkli baski da alabilecegim, ev tipi kullanima uygun (kompakt) cihaz oneriniz var mi? (Ofisler icin uretilen heyula gibi aletleri evde tutmayi tercih etmiyorum)



  • Konuyu okudum malesef simdiki cihazlar 10yil onceki cohazlar kadar dayanıklı ve tonerleri ekonomik değil cunku 6ayda bir cipli yeni cihazlar piyasaya sürüp ciplerinin ucuzlamasini engelliyorlar önceden ayni model cihazi 4/5yil üretiyorlar cipleride farkli farkli firmalar urettginden fiyatlari sadece birkac lira olacak kadar dusuyordu su anki cihazlar icinde sizinde yazdığınız canon mf 645 modelini onerirrim
  • peki @endlessend hocam canon mf 645 ile LBP620 ayni yazici dimi?


    simdi mf 645'e baktim da evde kullanacagim icin asiri buyuk, hanim ariza cikartir buna. Baski kaliteleri sanirim bu cihazlarin hepsinin ayni (600x600 dpi) seviyede zaten. En kompakt ve f/p urunu hangisi olacaksa onu tercih ederim muhtemelen.


    Bir de 1700TL bandinda dolu kartus ile firmware atilmis HP 150A satiyorlar, ne dusunuyorsunz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.