Şimdi Ara

bu ilişkiler paradoksunun ortasında kalakaldım la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ismail yk dan alıntı yapacağım aklıma gelmezdi ama durum şu;


    beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğimse beni beğenmez. Orta yerde kaldık arkadaşlar. Güncelleme ne zaman geliyor bug var düzeltin şunu.


    ciddi ciddi beyler uzun zamandır ciddi ilişki peşindeyim, şimdiye kadar 3 kız çıktı karşıma beni gerçekten heyecanlandıran, oturduğum yerde çocuk gibi zıplattıran falan. Bu sonuncuda da tutuldum kaldım. Aga açılamıyorum kıza korkuyorum gerçekten aklım gidiyor istemezse diye. Kuruntu yapıyorum şuan napıyor acaba diye içim içimi yiyor yani sürekli merak ediyorum. Sorunu kendimde arıyorum bugüne kadar çok kızla takıldım, ne konuşacağını bilmeyen özgüvensiz biride değilim. Kızda uçuk kaçık ulaşılmaz bir şey de değil ama etrafta olması beni mutlu ediyor. Ve kıza ulaşamıyorum, neden ulaşamadığımıda bilmiyorum. Rüyada basit bir şeyi yapamazsınız ya onun gibi tutuldum kaldım. Off yav








  • Hep böyle olur İsmail YK ya hak veriyorum. İnsan değer verdiğine karşı öyledir . Birde karşında ki pas vermiyorsa hepten takıntı oluyor . Hiç şey yapmican rahat rahat konuş açıl . Yoksa kuş uçar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.