Şimdi Ara

Html+css öğreniyorum ama bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi akşamlar dilerim herkese burda ben ekonomi okuyorum yazılım öğrenmeye başladım ilgim olduğu için son 2 haftadır ilk html css öğren dediler öğreniyorum ama bu diller web sitesi yapmak içinmiş.Ama web sitesi yapmayı istemiyorum pek.

    daha çok mobil uygulama kısmına yönelmek istiyorum web sitesi yapmayıda öğrenmek isteyebilirim ama ilk mobil uygulamalar hedefim.

    sizce bu dilleri öğrenmeye devam etmeli miyim html css sonra htm5 css3 sonra javascript gerekiyor. zaman sıkıntım yok başka bölüm okuyorum hobi olarak zamanım bol sizce ne yapmalıyım?html css onları öğrendikten sonra ilerde mi c öğrenmeye başlayayım yoksa direk html css bırakıp c öğrenmeye geçeyim mi?




  • cevap verirseniz sevinirim html css js yoluna devam edip tecrübe ettikten sonra mı c+ veya phypton öğrenmeye başlamalıyım? yoksa direk c+ felan girişeyim mi

  • Mobil uygulama yapmak istiyorsan direkt onların kurslarına başlayabilirsin. Udemy'de bir sürü kurs var. Android için Flutter ya da Dart ve iOS için de Swift eğitimlerine bakabilirsin. C ve Python ilgin ise alakasız olmuş.

  • sen html css js öğrenmeye çalış. zaten sen tam anlamıyla öğrenene kadar mobil, web ve platformlarının hepsi o teknolojiyle yazılıyor olacak  

  • Anlamakta zorlandığım şey şu;

    Kardeşim farkı bir bölümde okuyup neden yazılıma giriş yapılıyor? Okuduğunuz bölüm bu kadar mı kolay veya bu kadar mı boş! Yazılımı bırakıp ekonomi okuyanları da görmek isterim ama nedense daha göremedim. Önce okuduğun bölümün hakkını ver sonra ne yapacaksan yap. Sonuçta her ikisi de yarım kalacak.


    Yazdığın şeylerle yapmak istediklerin çok alakasız. Her konuşanı dinleyerek bilinçsizce bir şeyler yapmaya kalkarsan kaybeden illaki sen olacaksın.

  • Stack S kullanıcısına yanıt

    Dostum öncelikle daha hazırlık okuyorum ve zamanım var ki zaten bölümü okusamda 12 saat ders çalışıcak halim yok ilerde belki ilerlersem yüksek lisansı yazılım üzerine yapmayı istiyorum.

    Yazılım dili üzerine yardım istedim ama düzgün bir cevap gelmedi bile,şuana kadar yaptığım gibi kendi fikrimle ilerlemek daha faydalı bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazernus651 -- 19 Aralık 2020; 3:17:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.