Şimdi Ara

Hepsiburada ya da Papara para iademi yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 aralık 2020 tarihinde hepsiburada üzerinden 100 liralık bir alışveriş yapacaktım. Ürünleri sepete ekleyip ödeme aşamasına geçtim. Papara kart bilgilerimi girdim, hepsiburada "ödeme iptal edildi" gibi bir uyarı verdi ve sipariş oluşmadı.(siparişlerimde iptal olmuş olarak falan da gözükmüyor, sepetim normal duruyor) ama Papara kartımdan 100 lira çekildi.

    Önce Papara'ya mesaj atıp müşteri hizmetlerini aradım. 1 haftadan fazla bekledim sonra bana mail üzerinden geri dönüş yaptılar


    Papara'nın bana attığı mesaj:

    "Gerekli kontrolleri sağladığımızda tutarın başarılı bir şekilde karşı kuruma iletildiği görüntülenmektedir." ve bir tane provizon kodu vermişler. Hepsiburada'ya sorgulatıp iade talep edebilirmişim.


    Hepsiburada'ya provizyon kodu ile birlikte mesaj attım, durumu anlattım. Hepsiburada bana 2 gün sonra dönüş yaptı.

    Hepsiburada'nın bana attığı mesaj:

    "Tarafınızdan hesaplarımıza gelen ödeme bulunmamaktadır. Bankanız ile görüşmenizi rica ederiz. Bankanıza harcama itirazında bulunabilirsiniz.


    Papara ile tekrar iletişime geçtim. Müşteri hizmetleri bana "provizyon kodunu karşı kurumla paylaştınız mı" diye sordu, evet dedim. "Provizyon kodu ödemenin yapılıp karşı tarafa geçtiği anlamına geliyor" dedi. Ben de tekrardan Hepsiburada'ya mesaj atayım dedim, papara müşteri hizmetleri de "biz de tekrardan talebinizi oluşturalım" dedi.


    Tekrardan hepsiburada'ya mesaj attım ve bana 15 Aralıkta tekrardan dönüş yaptılar.

    Hepsiburada'nın bana attığı 2.mesaj

    "Finans ekibimiz tarafından gerekli kontroller sağlanmış olup tarafımıza gelen herhangi bir ödeme bulunmadığı tespit edildi."


    Papara'dan henüz bir geri dönüş yok. Hepsiburada'nın bana attığı 2.mesajı da Papara'ya mail yoluyla ilettim. Haber bekliyorum.

    İadeyi yapması gereken hangisi, nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Ama bundan bir hafta önce Hepsiburada'dan aldığım bir ürünü iade etmiştim. 14 aralıkta Hepsiburada 400 liraya yakın bir paramı iade etmişti. Bu konuda fikri, bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi 2 haftadır paramı alamadım 


    Özet: Hepsiburada üzerinden papara kartımla 100 liralık alışveriş yapacaktım, ödeme kabul edilmedi para kartımdan çekildi. 2 tarafa da mesaj attım 2 taraf da karşı tarafla iletişime geçin diyor. 2 haftadır beklemedeyiz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 17 Aralık 2020; 0:55:29 >







  • bende hemen hemen aynı durumu yaşadım kardeşim trendyol cüzdanımdan 30 TL iade ettim kartıma trendyol yatırdık dedi bi tane ekran görüntüsü attı ama bankaya sorduğumda gelen para yok.1 aydan fazladır bekliyorum ama saldım artık gelceği gözükmüyor ne biriyle iletişim kurabiliyosun trendyolda ne biri yardımcı oluyor aynı maili atıp duruyorlar parayı yatırdık diye.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bymerty

    bende hemen hemen aynı durumu yaşadım kardeşim trendyol cüzdanımdan 30 TL iade ettim kartıma trendyol yatırdık dedi bi tane ekran görüntüsü attı ama bankaya sorduğumda gelen para yok.1 aydan fazladır bekliyorum ama saldım artık gelceği gözükmüyor ne biriyle iletişim kurabiliyosun trendyolda ne biri yardımcı oluyor aynı maili atıp duruyorlar parayı yatırdık diye.

    şikayetvar'a yazdınız mı

  • herkes topu birbirine atıyor şu lanet iade sorunlarında


    birisi iadeyi yaptık der diğeri bizde para yok der


    aynısına benzer bir şey steam'de olmuştu parayı 1 ayda alabilmiştim en sonunda harcama itirazı falan derken para gelmişti


    mazeret ise para steam'e hiç ulaşmamış çünkü iadeyi 24 saat geçmeden yapmışım provizyonda duruyormuş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 17 Aralık 2020; 20:54:47 >
  • Arkadaşlar hâla 2 taraf da birbirine yönlendiriyor, kaldım ortada. Yardımcı olabilecek kimse yok mu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.