Şimdi Ara

Superonline Vdsl hakkında fikir ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 4 senedir kullandığım kablonet altyapısından ping dalgalanması sebebiyle ayrılmak istiyorum.


    Maalesef bölgemde fiber altyapı bulunmuyor, Superonline 50 mbit VDSL bağlantıyı Türk Telekom altyapısıyla, kendi portlarını kullanarak verebiliyor.


    Gece 2 sabah 6 aradı kablonet ile Fifa'da 50 ms ping alabiliyorken gündüz ve akşam saatleri 60-80 arası ve sürekli dalgalı ping arıyorum. Müşteri hizmetleri her aradığımda hat değerlerinde sorun olduğunu söyleyip arıza kaydı açıyor ama senelerdir hiçbir şey değişmedi.


    Superonline VDSL bu ping soruna çare olur mu? Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? 12 ay taahhüt vermeden önce bilgi gerekli bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok yardımcı oldunuz halkım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse superonline kullanmıyor mu forumda, hocam çok mesajını gördüm forum bu konu hakkında ama pek cevap veren olmamış.


    Cevabı bende merak ediyorum, ve ayrıca VDSL upload hızlarını nedirin cevabına ulaşamadım site üzerinden.Ping ve upload durumuna göre VDSL hız şenliği kampanyasına 129TL karsılığında taşıma yapmayı düşünüyorum

  • Mutlaka vardır ama sokaktaki insan gibi forumdaki insanlar da değişmiş artık. Gören de, okuyan da, kullanan da vardır, yanıt verme zahmetine girmiyorlardır.


    50 ve 100 mbit hızlarda 5 mbite kadar upload veriyor superonline. Maalesef upload hız paketi gibi bir şansımız da bulunmuyor. Taahhüt olmadan satış da yapmadıkları için tam bir kapalı kutu örneği.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce taahhütsüz veren firmalardan deneyin. Eğer verim alırsanız kalırsınız yada superonline'a geçersiniz
  • Demekki pandemide zamanı uploadı 4 kat artırmış, cesurca olmuş. 5 de fena değilmiş teşekkürler. Pingi denemeden öğrenmek zor sanırım, bölgeye göre de farkediyordur, taahhütü bozmak da çok masraflı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.