Şimdi Ara

Hp dw2012nt bios sürüm düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pc yi alalı 4 ay oluyor, dizüstünün fanı gerekli gereksiz çalışıyordu, sitesine baktım bios güncellemesi var indirdim yükledim ama baya pişman oldum, eskisinden daha beter, aşırı derecede fan çalışır oldu, boştayken oc bi bakmışsın sanki en ağır oyunu oynuyorsunuz gibi fan çalışıyor sesi zaten rahatsız ediyor.

    Şimdi sormak istediğim şu, önceki biosa nasıl geçebilirim. Sitesine girdim önceki biosu indirdim kurmaya çalışırken flash belleğe yedek istedi yaptım tekrar başa döndü aynı işlemi istedi. Bu kez flasha önceki sürümü kopyaladım pc yi kapatıp win+B ve power tuşuna bastım flash takılı iken pc de uyarı berdi sitesine git indir diye, ama aynı işlemi flashsız yapınca bios uptade deyip bişey yükledi lakin bios yine aynı sürüm. Nette bişey bulamadım. Tecrübeli bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

    Not: Acaba hp bios sürüm düşürmeye izin vermiyor mu?








  • tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bende de 2012nt mevcut, 1-2 hafta önce aldım. Sizin yazınızı gördükten sonra bios güncellemesi yapmamıştım. Durumunuz nedir? Düzeltme yapabildiniz mi? Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeozbay

    Selamlar, bende de 2012nt mevcut, 1-2 hafta önce aldım. Sizin yazınızı gördükten sonra bios güncellemesi yapmamıştım. Durumunuz nedir? Düzeltme yapabildiniz mi? Teşekkürler.

    aldığımda fandan rahatsızdım bios güncellemesi vardı, güncellersem geçer diye tahmin ediyordum lakin fan daha da kararsız hale geldi, pc boşta bile sanki gta oynar gibi fanını çalıştırıyor, bazen hiç ses çıkmıyor vs.vs. öncekine göre daha da kötü idi. Sonra bir bios güncellemesi daha çıkmıştı hp sitesinde, onu da indirip kurdum belki düzeltme yapmışlardır diye lakin kurmama rağmen değişen bişey olmadı. Sizin yerinizde olsam güncellemem hocam. İlk bios sürümü daha iyi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.