Şimdi Ara

Yavru british için mama tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2,5 aylık british kedi sahiplendim.yaş mamayı bir güzel yiyor ama kuru mamayı bir türlü yemedi buna ödül mamaları da dahil.aldığım kişi ortam değişince normal dedi ama zannetmiyorum kedinin belli aç olduğu yemek arıyor.yavrular mama seçebiliyorlar mış var mıdır önereceğiniz marka.yoksa tek tek bütün dükkanlardan az miktar mama alıp hepsini denemeyi düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, bende de 2 aylık bir British var. ND yavru ve Acana karışık veriyorum.Veteriner daha sonra Proplan'a geçin dedi.Erkek kedilerde kristalleşme sorunundan bahsetti.Bununla beraber Gimcat yavru vitamini ve lizin takviyesi yapıyorum.Önerebileceklerim bunlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igav -- 22 Aralık 2020; 9:44:59 >
  • Sadece yaş mama yiyorsa taktik vermek istedim.

    Hemen hemen tüm kitten mamalar tavuklu. Sizin verdiğiniz yaş mamanın içeriğinde ise ne olduğunu belirtmemişsiniz. Belirtmediğiniz içinde ortalama bazı tavsiyelerde bulunacağım.

    Bazı kediler örneğin bizim evdekiler balıklı olan mamaları seviyor. Bazıları ise tavuklu olanı seviyor örneğin arkadaşın kedisi.

    Yaş mama olarak Schesir veya Gimcat gibi ürünleri alabilirsiniz.

    Kuru mama olarak Orijen markanın six fish çeşidini kullanıyorum. Orijen markasındaki çeşitlerinde yavru kediler için 65gr/kg/gün kullanılıyor.

    İlk günlerde (bir aylıkken) ben alışma sürecinde kuru mamayı ıslatarak veriyordum. Bir kasenin içine yarım fincan kuru mama koyduktan sonra üzerini çok az kaplayacak kadar sıcak su koyarak bekleyin içine sevdiği yaş mamadan 1 çay kaşığı koyarak iyice ezerek mamayı verdim. İlk günlerde proplanı bizimki kokladı ve yemedi ancak orijeni yedi.

    Sonradan yavaş yavaş kuru mamaya geçtik.

    Kedinin damak tadına göre mama seçimini şekillendirebilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.