Şimdi Ara

AYT MAT SB ONERISI @@@@@@@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 12.sınıfta bs ,karekök ,endemik kafa dengi, 3d çözdüm mezun senemde ise acil ve 345 cozdum tekrar için son bir kaynak alacağım ama isteğim apotemi ayt mat denemesi gibi bir sb önerilerinizi bekliyorum  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • alma youtubeda bırı demıstı kım hatırlamıyorum sınavda onunuze test kıtabı koymucaklar deneme koycaklar diye ayt mat ıcın 2-3 taneden sonrası gerek yok cok rahat deneme atarsın apotemi 345 gıbı denemelerı harcama hemen ayt mat ıcın karekök brans denemesı onerırım her konudan soru sormaya calısmıslar test kıtabı mantıgı ıle hazırlanmıs deneme biraz eksiklerını ortaya koyar sende ondan 2-3 video dınlersın

  • Daha ne çözcen kanka , apotemi fasiküllerini çöz bence . Çözmem diyosan yavaş yavaş denemeye başla.
  • Bu kadar kitaptan sonra hala soru bankası çözmek akıl karı değil . Hatta maksimum 3 soru bankasından sonra sürekli denemeye geçmek lazım. İlk yüze giren bir arkadaş vardı . Konusu burada ünlü .Soru bankası çözdüğüm için netlerim artmıyordu sonra deneme çözünce arttı demişti. Sürekli deneme çöz .
  • ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Hocam seni her yerde görüyorum deneme çöz sb çözme tarzında yorumlarla. Tam benim kafadasın 😂
  • burak0- B kullanıcısına yanıt

    hocam integral hariç geçen sene apotemi grubunu çözmüştüm aklımda lti tekrarı yapmak var geçen seneden kalan bilgiyle KAF 4 siparişi de verdim kaf 4 le giderken acil ve 345 ten lti tarayacağım ama bu sırada da yorum soruları bol zorlayıcı zevkli bir kitap var mı diye yazmıştım yoksa ben de farkındayım deneme çözme olayını da geçen sene mufredatlı aydın ve orj çözdüm ltiye kadar bitirince geçen ay sıkıldım şimdi de orijinal ayt mat geçeyim diyordum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilotless kullanıcısına yanıt
    :))) Çünkü derece yapan ya da en önemlisi kısa zamanda hızlı yükselen kişilerin bunu tavsiye ettiklerini gördüm . Bence en fazla 1-2 tane ardından . Denemeleri soru bankası gibi çözmek daha mantıklı . Onun sırrı ise şu : Soru bankalarında sınavda çıkma ihtimali düşük soru sayısı fazla . Ama güzel denemelerdeki sorular hep sınav formatındaki sorular oluyor.
  • Pilotless kullanıcısına yanıt
    Konu şuradaymış :

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=78968379
  • ayetulkubra kullanıcısına yanıt

    Haklısınız hocam orta/orta üstü kaynaklar dahi bildiğini tekrar ettiriyor insana konu odaklı olunca da olayı anlaman daha kolay oluyor dediğim gibi amacım farklı bir şey çözmekti kaf 4 bitsin ocakta daha da sb ye getek yok o zaman aynı şey diğer derslerım ıcın de geçerli aslında mezun +12 de ayt fen fkb için 6 şar kaynak taradım aklımda 1 er posta daha dönmek vardı ocakta fkb de bitiyor sizce 5 ay deneme atıp eksik mi bakayım yoksa aradaki 1 ayda 1 tur kitap döneyim mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt
    Bence sürekli deneme çöz . Sınava girdiğinde keşke daha fazla deneme çözseydim diyeceksin. Fen derslerinde de bu durum var . Ya soru bankasında çıkma ihtimali çok düşük ucube sorular var ya da kalitesiz sorular , gereksiz aşırı detay . Aşırı detay veya çok kasıntı soruları matematikteki aşırı yzun cebirsel sorulara benzetiyorum. Mesela ösym tyt matta gidip karekökten , mutlak değerden uzun cebirsel işlem sorusu sormadığı gibi fende de öyle çok aşırı detay soru sormuyor. Kaliteli soru soruyor.
    Dün akşam msü fizik sorularına baktım.Örneğin ısı sıcaklıktan gidip çok ağır yorum sorusu işlem sorusu yok . Ama güzel düşürücü soru sormuş. Böyle soruları yakalaman için deneme çözmen lazım. Deneme sayısı da ne kadar çok olursa sınavdaki netin o kadar yüksek olur .
  • Hocam apotemi lti çözmesiyseniz onları çözebilirsiniz. Bunları çözerken eski konulara hakim kalmak adına 2020 müfredat denemeleri çözebilirsiniz bence.
  • Hocam bu kadar çözmüşsün etmişsin kaç k yaptın da mezuna kaldın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GhastManTR kullanıcısına yanıt

    Küçük bir talihsizlik işte hocam...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.