Şimdi Ara

DT93 ( lemfoo , kiwi , DTNO) Oppo görünümlü akıllı saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Bugün itibari ile elime geçen DT93 model saatin incelemelerini buraya yazacağım. Düzgün bir indirim ile şık ve kullanılabilir bir saat olduğunu düşünüyorum ama henüz yoğun kullanıma sokmadım. Her satıcı kendi ismini veriyor ama model numarası budur.


    Teslim tarihi : 12.12.2020

    Gümrük fiyat : 18$ üzerinden hesaplanarak 44 TL


    --------------------------------------ÜRÜN ÖZELLİKLERİ -----------------------------------------------------

    Zaten her yerde özellikler var ama ben kendi gördüğüm özelikleri yazacağım.


    1-) 1.78 inç curved ( curved kısmına ekran gelememiş çerçeve gelmiş :) ) Edit: 1.78 inç== uzunluğu imiş saatin. Ekran 38mm gibi.

    ips diyor ama yani ya kalitesi kötü ya da ips değil.

    2-) Ekran HD. Gerçekten kötü piksellenme yok.

    3-) çerçeve metal. Elde ve kolda kaliteli hissi oluşturuyor. Ama ben zeblaze kullanıcısıydım ve saat çok hafif onlara göre 50gr.

    4-) silikon değil de deri alın. Silikon kayışı çok kötü. Ama her yerde bulunan kayışlardan olabilir.

    5-) Çerçevesi kalın ama apple watch - oppo watch kullanmadıysanız rahatsız etmez gibi.

    6-) BT 5.0 Ya benim telefonum da 5.0 olduğu için sorun yaşamadım ya da gerçekten 5.0

    7-)BT araması varmış . ( ben kuramadım yapamadım.) Gelen aramalrda sıkıntı yok ama daha arama yapamadım.

    8-) 10 kişilik rehber mevcut. ( arama yapılabiliyor ise bu rehber ile hızlı arama)

    9-) Tuşlayarak arama yapabiliyorsunuz.

    10-) müzik kontrolü var. Hem saate müzik ekleyebilir hem de telefonu kontrol edebiliyormuşsunuz. ( ben saate daha yüklemedim.) *** şu şarkının ismini yazmayı öğrenemedi Çinliler****.

    11-) Adım sayar şimdilik doğru. Ama önemli olan araç ve koşu gibi sporlarda. ( zeblazelerde belirli bir hızda mesafe kat edince saymıyordu araç otobüs gibi )

    12-) google fit ile uyumlu android ile uyumlu ancak galiba iphonelarla sıkıntıları var. Devamlı güncelleme raporları var iphone için.

    13-) Kalp atış sensörü oldukça iyi çalışıyor. GErçek değerlere yakın.

    14-) Tansiyon ölçümü var değerlere Yakın diyeceğim. maksimum 1 puan oynar.

    15-) Oksijen ölçümü ( bunu deneyecek bir kaynağım yok o nedenle genelde %95-98 arası değişiyor bizimkilerde.

    16-) ECG var. Yorum bile yapmayacağım çünkü doğruluğunu ölçemiyorum. ( satıcı tıbbi veri olarak sayılamaz yazmış kendi de inanmıyor :))

    17-)Uyku takibi var ama denemedm + bu saatle kolunuzda uyuymazsınız.

    18-) Alarm mevcut. titreşimi Yeterli ama eski tip nokia titreşimi var içerisinde.

    19-) kronograf mevcut.

    20-)mesaj bildirimleri geliyor . Türkçe karakter mevcut. Emoji yok .)

    21-) Ekran parlaklığı ayarlama ve titreşim yoğunluğu mevcut.

    22-) Tuşlar kalitesiz.

    23-) Yazmayı unutmuşum uyardılar ; Saat dili olarak Türkçe mevcut değil. Ama bu saat karmaşık bir saat olmadığı için kullanımda sorun kesinlikle yaşamazsınız.Çok temel ingilizce kullanılmış. Ayrıca

    24-) Uygulama telefon diline otomatik çevriliyor. O da translate ile çevrildiği için çoğu şey yanlış çevrilmiş. Bana verseler 10 dakikamı almaz.

    25-) Üst kısımda silikon kötü dedim ama kalite olarak silikonu iyiymiş. Böyle pudralı bir silikon gibi ama toz yok , çok mat siyah.

    26-)



    aklıma geldikçe eklerim.


    Birebir oppo watchtan esinlenmişler:). Ama öyle böyle değil.


    Henüz elime ulaştığı için şimdilik ilk kutu açılırken ve 1-2 saatlik görüşlerimi yazacağım.

    DT93 ( lemfoo , kiwi , DTNO) Oppo görünümlü akıllı saat
    DT93 ( lemfoo , kiwi , DTNO) Oppo görünümlü akıllı saat
    DT93 ( lemfoo , kiwi , DTNO) Oppo görünümlü akıllı saat


    ------------------------------- BATARYA -----------------------------------------


    daha ilk şarjını yeni yatım. 90-110 dk arası bir sürede tam şarj oldu. Kullandıkça güncelleyeceğim.


    Güncelleme ben tam 1 hafta kapatmaksınız doya doya kullandım. Batarya ömrü benim görüşüm tam olarak 120 saattir.


    Şunu demeden geçmeyeceğim : Hayatımda 20 liralık bileklik bile gördüm bu kadar kalitesi şarj sistemi görmedim. Şarj sisteminin geldiği yer bombeli ve şarj ucu düz. Tam oturmuyor. Gerçekten bunu yapan kişi kör olmu.



    -----------------------------------------------------------------------------------

    Çok yeni bir model olduğu için satış miktarı çok düşük. Ben de oppo watch için alsam mı almasam mı diye beklerken bu saati görünce ne kaybederim ki dedim ve aldım.


    Sorularınız , şunu dene bunu dene derseniz mutlaka haber edin. Belki çok iyi bir saat çıakcak ya da çok kötü bir saat çıkacak bilemiyoruz. En azından Herkesin aklında bir fikir oluşur.




    15.12.2020 Tarihli kullanım raporum : ( batarya %24 hiç kapanmadı saat )


    Onun dışında kolumu istemeden oynattığımda da ekran açılabiliyor. Bazen indirdiğimde ekran otomatik kapanıyor. Çözemedim hala. Bazen hareket ile 1 sn geç açılıyor. Tuş ile anında açılıyor. Batarya performansı bir çin saatine göre düşük devamlı bağlı bir saate göre şu an için daha az düşük diyebilirim. Kesinlikle iyi diyemem . Ortalama demek daha iyi olur. ( parlaklık full + gece 8 saat harici telefona bağlı gezdim.


    Arama gelen aramalarda sıkıntı yok ama ben hala arama yapamıyorum. Satıcı salağa yattı hala çözüm göndermedi. En kötü ihtimal video çekip paramın bir kısmını ( karar veremedim bu saat için % de kaç önemli) geri alacağım.


    Kalp atış sensörü süre olarak ayarlanmaması kötü ancak doğruluğu iyi gibi. Spor yaparken denedim her sporda farklı ve yerinde ölçümler yaptı ama kural 13 hala geçerli.


    Çerçeve giderek gözüme batmaya başladı. Hala gözüm opponun saatinde çünkü dürüst olmam gerekirse akıllı saat alacaksanız gerçekten "Akıllı saat" alın derim bu ve bir çok saat aslında akıllı bileklik. Saat dediğin uygulama yüklenebilecek ya da mesaj yazılabilecek bence.


    Son olarak da ben saat ile uyumaya çalıştım. Ya ben hayatımda hiç bileğimde herhangi bir şeyle uyumadığım için sevemedim ya da bilekte bi sıkıntı oluşturuyor.


    480MB hafızaya sahip şimdi müzik attım içine. Hoparlör baya baya iyi. Net ve yüksek sesli. Hatta az biraz bass efekti bile alıyorsunuz saatten. Video biraz kötü olmuş olabilir ama ciddi yüksek sesi var. Mi 8 telefonum var en yüksek ses seviyesiniden 1 belki 2 birim kısık. İçine resim attım ama resim hiç bir işe yaramadı.



    Video için şunu söyleyeyim 4K 60 fps çektim ama ses kalitesi normale göre düşmüş. Hatta çok anlamıyorum ama görüntü kalitesi de ciddi düşmüş gibi.

    ...

    ----------------------------------------

    15.12.2020 saat 14.56 editidir :


    Arkadaşlar arama yapmayı çözdüm. Ben baya salak çıktım. ayar çubuğu var yukarıdan aşağıya çekilen orada 2. BT bağlantısı var. Bu bağlantıyı açıp telefona BT ile bağlamam gerekiyormuş. Satıcı 1 gram yardım etmedi kendim buldum. Hoparlör çok yüksek mikrofonu denemedim.

    Hem bu ayarı gösteren hem de aramanın nasıl yapılacağını gösteren video ekleyeceğim mutlaka.


    Bu editim için son garip bir durum da gece yazdığım %24 batarya düzeyi uyuyup uyandıktan sonra baktığımda %56 ya çıktı. Ben çözemedim.

    -------------------------------------------


    Telefona bağlama Yöntemi :


    Üst taraftan çektiğinizde gelen menüde kualklık işareti var. Orayı aktif hale getirmeniz gerekiyor ( 2. BT bağlantısı açılıyor saatin. ) Ardından telefonunuzdan bt ayarlarından saate bağlanmanız gerekiyor. Bağlanacağınız isim saatte yazmaktadır. Bu bağlantıya tüm izinleri verdiğinizde telefon bağlantıyı telefon olarak görüyor.


    Not: Bu bağlantı açık olduğu sürece ana konuşma merkezi saat oluyor. Aramalar direkt ilk saat ile başlıyor. Ses gür mikrofon orta kalite diyebilirim.




    DT93 ( lemfoo , kiwi , DTNO) Oppo görünümlü akıllı saat

    Burası mavi olduğunda saate bağlı oluyor demektir.

    Not: saat ile bağlantınız kesilip geri bağlandığında burası otomatik aktif oluyor. Bu nedenle kapatsanız bile konuşma saate geliyor. Benim acayip sinirimi bozdu.

    ufak edit : Ya ben 4k çekiyorum kaliteye bak.+ video yan dönmüş + resim kalitesi en yüksek ama kaliteye bak...


    -----------------------------------------------------------------------------------------

    Edit 19.12.2020


    Bu gün itibari ile şarjı bitti. uyuduğum saatler hariç telefon genelde bağlı ve saat son parlaklık olarak kullandım.

    Tam 1 hafta 7 gün , 7x24 == 168 saat pil ömrü elde ettim.


    Saati hem sporda hem normal gündelik hem de telefon gibi kullandım. VE bence 1 haftada inciğini cinciğini öğrendiğimi düşünüyorum.




    Ama yorumlarımı belirli durumlara göre ayıracağım. Böylece hem alacak kişinin kafasında her şey oturmuş olur. Hem de saatin nasıl bir kulvarda olduğunu anlamakta kolaylık yaşar.


    1-) Samsung - apple - oppo watch kulvarı :


    Bu saat kesinlikle ama kesinlikle bu kulvarlara yaklaşamıyor bile. Aradaki fark , kalite ve kullanım açısından uçurumlar var.


    2-) xiaominin üst düzey saatleri ( gts , gtr , xiaomi watch )


    Bu saat bu ürünlerle aynı özellikte ancak malzeme kalitesi kolda duruş hissi daha düşük. Eğer bütçeniz var ise bu saatler daha iyi olabilir ama bütçeniz sıkıntılı ise bu saat daha mantıklı.


    3-) Diğer çin saatleri ve orta segment saatler :


    Bir çok çin saatindne kat ve kat üstün br saat. Özellikleri bunlara göre yüksek ve malzeme kalitesi ekran kalitesi çin saatlerinin %95 ini katlar. Bu saatlerden daha üst saatler anca androidli ve amoled ekranlı çin saatleri diyebilirim. Uyduruk ya da ne idüğü belirsiz saat yerine bu idüğü biraz daha belirli olan saat almak daha mantıklı olacaktır.


    4-) Bence tam olarak eşdeğeri olan saat :


    Çok düşündüm acaba hangi saat ile karşılaştırmalıyım diye özellikle gts olsa mı dedim ama ekran dışında ciddi fark olmadığı için ben bu saati gtsten daha iyi buluyorum. Çünkü neredeyse 3 katı fiyatı var gts in ( 200 tl benim saat , 600 tl gts )


    Bence bu saatin tam olarak eşdeğeri Huawei watch fit!


    Gittim yan yana tuttum inceledim. Özellik bakımından ikisinin de önde olduğu konular var. Ama fiyatı ele almazsak eşdeğer saat diyebilirim. Malzeme kalitesi benzer ( watch fitin malzemesi o kadar da iyi değilmiş malesef ) Yazılım ve ekran fit daha iyi ama fiyat ve batarya konusunda bu saat. Ekran büykülükleri neredeyse aynı ( kasa değil ekran ) fitte müzik ismi yazıyorlar ( şükür bir çinli yapmış artık ). Arama özelliği yok fitte ama böyle mükemmel bir deneyim sunuyor mu dt93 te ? 8/10 diyebilirim.


    Bana demeyin saatin amacı arama yapmak , değil arama yapmak özellik olarak iyi ama saatin ana özelliiği gibi düşünmeyin bence. Özellikle ankarada o trafikte sesin duyulması zor aynı şekilde mikrofonun da zor + başka birinin olduğu yerde saat ile konuşursanız rahatsız eder insanları.


    Yani demem o ki eğer paranız varsa garantili watch fit almak daha mantıklı. Yok param yok derseniz bunu almak daha mantıklı.




    Genel kullanım deneyimlerim ( 1 haftalık ):


    Kolda yok gibi özellikle kalın mont ve giysi ile acaba kolumdan çıktı mı diye bakıp durdum.


    Çerçeve benim moralimi bozmaya başladı. Biraz kalın gibi.


    Ekran HD ama yakından bakınca pikseller çok göze batıyor.


    Allah rızası için saat ara yüzü eklesinler. 10 tane var 6 sı aynısnın farklı rengi. Bir de her şeyi gösteren arayüz koymamışlar. Ya kaloriyi gizliyor ya bataryayı ya da adımı.


    Kolda kaliteli hissi oluşturuyor dedim ya , ya ben alıştım ya da canım fena oppo watch istiyor , o his yok oldu.


    Batarya beklediğimden uzun gidiyor ama satıcının söylediği uzunluk yok.


    Tansiyon ölçümü çok iyi bence ama hala kalp atış sensörüne süre eklemek akıllarına gelmiyor. 2 kere yazdım.


    Hava durumunda nereyi gösterdiğini bilmiyorum. Şikayet yazısı gönderdim hava durumu eklediler konumu çekiyormuş güya , hava durumu yine başka yeri gösteriyor.


    Adım sayar otobüs , metro ve bir çok ulaşım aracında yolu saymıyor. Başarılı yapmışlar.


    Batarya zayıfladıkça sanki hafif kasma oluyor ya da benim kuruntum bu.


    Kasma olayını açıklamak isterim :

    bir çok saate göre akıcı ama Türkiye'de satılan akıllı "saat" kavramına uyan bir çok saatten daha yavaş.


    Hayatınızda üst düzey saat kullandıysanız bu saat size kötü gelecektir ( ben kullanmadım o nedenle rahatım.:)


    Gören herkes beğeniyor.


    Dokunmatiği fazla iyi * 3-4 kilometre yürümem gerekti. Saati de denerim deyip yürüdüm. kolum kapalı mont geliyor saatin üstüne , ya çok çok az bi nem oluştu ya da oluşmadı o an bakmak da aklıma gelmedi , bi baktım saat kendi kafasına göre geziyor menüde. Dokunmatiği montu algılamış.


    Saat çok şık :) Buradan ilk apple sonra da oppo watch mühendislerine saygı ve hayranlığımı yolluyorum.




    Aklıma geldikçe güncelleyeceğim ama bir sonraki güncellememi Hem yüksek çözünürlüklü fotoğraf hem de biraz daha kullanıp özellikle kalori ve adım sayar için % şeklinde bir oran vermek istiyorum.



    Saatle ilgili almadan önce mutlaka aklınızdaki soruları bana yazın , öğrenin. Bu saat kesinlike 30 dolar verilmez arkadaşlar mutlaka kupon indirim artık Allah ne verdiyse öyle almanız lazım. Benim alma nedenim oppo watch sevdası idi. Hem de Beğenmezsem Türkiyede yok aldığım fiyata kesin satılır dememdi.





    31.01.2021 Editi :


    Merhaba tekrar


    Bugüne kadar olan deneyimlerimi yazdım farklılıklar var onlardan bahsetmek istiyorum.


    1-) Adım sayarın gerçekçiliğini biraz denemeye çalıştım. kısa ve uzun yürüyüşlerde sıkıntı yok ancak sanki çok uzun yürüyüşlerde bazen az sayıyor gibi geldi ama %95 oranında olduğunu düşünüyorum.

    2-) Tansiyon konusunda gerçekten yetenekli bir makine olduğunu gözlemledik. Ama saati sıkmak gerekiyor. Kolunuzu da belirli bir yerde sabit tutumanız gerekiyor.

    3-) kalp atışı doğruluk oranı yüksek. özellikle baya bir denedim.

    4-) geçen hafta saate direkt güncelleme geldi. Ekranda çok hafif titreme olabiliyordu bu tamamen düzeltilmiş.

    + ekrandaki yazıların fontu düzeltilmiş. daha okunaklı olmuş.

    5-) kullanımım süresince kullanmadığım zamanlarda batarya koruma moduna alıyorum. Bu sayede daha uzun gidiyor 12-13 gün süresi oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 6 Mart 2021; 17:36:11 >



  • Saat çok şık duruyor, inceleme için teşekkürler.

  • scanh kullanıcısına yanıt
    Hedefim 1 hafta ve 1 aylık kullanım sonrası yazmak hocam. İşte saatin fiyatı yeni çıktığı için yüksek ama benim kuponla aldığım fiyat normal fiyatı (200 lira )
    Bir de size de dediğim arama problemi varsa ölü doğan bir saat olur.
  • Merhaba kardeşim bende dtx modelini aldım büyük ihtimalle ondada telefondan arama özelliği vardır ama nerde bulamadım şu videoyu çeksende bizde yapsak sizden haber bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonmez1961

    Merhaba kardeşim bende dtx modelini aldım büyük ihtimalle ondada telefondan arama özelliği vardır ama nerde bulamadım şu videoyu çeksende bizde yapsak sizden haber bekliyorum.

    Tam yorum yazmak ve videoyu atmak için şarjın tamamen bitmesini bekliyordum hocam.

  • Hocam merhabalar saat ile ilgili açıklamaların çok güzel çin saatlerinin çoğu replika fiyatları 200 ile300 arası çok fazla bir şey beklememek lazım ona rağmen bence fena değiller bende dt96,dtx var ayrıca şu anda kargoda dt95 var ayrıca dün aldığım dt93 daha kargoya verilmedi onunda 183 TL ye aldım bunların içinde sadece dt95 teTürkçe menü var Türkiye fiyatlarına gelirsek dt96 bana vergiyle beraber 230 TL Türkiye fiyatı 512 TL dtx vergiyle beraber 220tl Türkiye fiyatı 380tl iki katı fark var bu nedenle bu saatleri küçümsememek lazım sonuçta 200 TL'ye saat alıyorsun dt 93 özellikleri biraz daha fazla mesela 512 ram var saatleri evdeki ahaliye hediye aldım kullandıkça buraya hakkında yorum bırakırım ayrıca sizinde yorumlarınızı takip edicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonmez1961 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yıkıldığı tek konu var dt93 te , ben 45mm ekran sandım. Devasa ekran beklerken çerçeve 45mm , ekran 39-40 arası. Bir de kavisli ekran kısmında ekran olmaması. Gözüm hala oppo da ama o da aşırı pahalı ve özellikleri o fiyata göre düşük.
  • Hocam merhaba dt93 opponun replikası orjinali Çin'de 1300 TL Türkiye'de 1900 TL replika ile orjinal arasındaki fark kalite onun dışında herşey aynı özellik olarak netice itibarı ile yazılım burda işi yapan onlarda aynıdır tahminim bence orjinali çok pahalı çok paran varsa alınır ama bana göre değmez tüm saatler birbirinden kopya çekmiş hepsinde hemen hemen aynı özellikler birde sim kartı olanlar var onlarda kamera falan var işte onlarda büyük fark var aralarında GPRS falan var aynı telefon gibi ama o zamanda telefona ne ihtiyaç var birde bu arama özelliklerine kafam takıldı milletin içinde telefon geldi açtın herkes dinlesin pek kullanılacak özellik değil sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çelik hasır kayış vermiyorlar bende dışarıdan alıcam kupon var ayın 4de bitiyor saatte biraz geç gelir bana pimin takıldığı yerin ölçüsünü verebilir misin milimetre olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonmez1961 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben satıcı ile konuştum , uyumlu kordon yok dedi ama ölçüleri vereyim.

    21mm belki 22 ama 21 ölçtüm ana kalınlık.
    O demirli yer ise ( takılan yer)18mm olarak ölçtüm.

    Kordon olarak 22mm lik almak gerekiyor diye düşünüyorum ama satıcı uyumlu kordon yok diyince almadım.
  • COBRAFLY 100% orijinal DT93 akıllı saat Milanese Metal kayış bileklik kemer 18mm çelik kayış spor spor bilezik aksesuar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT93 ( lemfoo , kiwi , DTNO) Oppo görünümlü akıllı saat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonmez1961 S kullanıcısına yanıt
    O kargo beni benden aldı :)
  • Hocam dt 93 sipariş verdim kuponla falan 183 TL almadan önce Türkiye'ye gönderiyormusunuz diye sordum verdiği cevap Canım tamam bende sipariş verdim 31 Aralık'ta bu gün ayın 4dü hala gönderilmedi cevap verende yok süre 22 saat kaldı yarında gönderilmezse süreyi uzatıcam müşteri hizmetlerinede ürünü göndermiyorlar diye şikayet etçem süreyi ne kadar uzatayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonmez1961 S kullanıcısına yanıt
    Benimki 4 günde verildi. Lemfo oficial tarafından. Yılbaşı nedeniyle yoğun olabilirler de müşteri hizmetlerine danış hocam hayatımda hiç gerek duymadım.

    Asıl önemli olan fake girmemeleri lazım. Benim arkadaşa başkamkod girmişlerdi sıkıntı çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 4 Ocak 2021; 22:6:17 >
  • Merhaba arkadaşım sipariş verdiğim dt 93 saatin satıcı tarafından kargolandığını ama kargo numarasının Türkiye uyumlu olmadığını gördüm hemen kargo takip sitelerine girerek tarattım baktımki Portekiz'e giden daiwa olta makinası hemen aliexpress müşteri hizmetlerini aradım derdimi anlatıncaya kadar göbeğim çatladı 24 saat süre istediler sonuç yok hemen tekrar aradım ordaki bayan senin sorunu 5gün içinde çözücem dedi dispute açtı o zamana kadar sorularımı yanıtlamayan şerefsiz Çinli hemen cevap verdi bu günde sonuçlandı para iadesi çıktı fakat satıcı eğer sipariş gelirse paramı verirmisin demiş dünyanın lafını söyledim bundan sonra fiyata değil güvenirliğe mağaza puanına bakıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonmez1961 S kullanıcısına yanıt
    Lemfo offical storedan aldım ben
  • Kafanda başka saat varmı önerebileceğin 200 ile 300arası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonmez1961 S kullanıcısına yanıt
    Dt93 kalitesinde bu indirimlerle yok. Ben zeblaze kullandım , neo 2 çok hoşuma gitmişti metal ağır sağlam saatti ama bu ladar detaylı değildi.
    200-300 arası tavsiye edemiyorum deneye deneye öğreniyorum her saati. Zeblazeler güzel ama az fonksiyonlu.
    W26 var apple watch çakması ama kasıyor o.

    W46 var aplle watch çakması arama yapılamıyor ama kasmıyor gibi.

    Zeblazelerin thorları vardı bi ara onlar da android sürümleri düşük kalıyor.

    Xiaomi gts derdim fiyatı uçuk

    Ben galaksi watch frontier 3 mü ne var 700-900 arası biraz birikim yapıp o da alınabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.