Şimdi Ara

Deneyimli ve Güvenilir Maltepe Marangoz Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maltepe marangoz servisi olarak mobilya üzerine tüm ihtiyaçlarınızı tecrübeli marangozlarımızla kusursuz bir şekilde karşılıyoruz.

    Montaj İşini Maltepe Marangoz Servisine Bırakın

    İnternette görüp çok beğendiğiniz o mobilyayı sonunda aldınız fakat eve beklediğiniz gibi bir mobilya yerine sadece kutular, onlarca farklı parça ve yüzlerce vida mı geldi? Saatlerinizi boşa harcamayın, montaj işini işin ehline bırakın ve Maltepe marangoz servisine ulaşın.

    Günümüzde mobilya şirketleri nakliye giderlerini kısabilmek adına dolap, masa, konsol, tv ünitesi gibi birçok mobilyayı demonte şekilde yollamaktadır. Daha önce mobilya kurulumu gerçekleştirmemiş kişiler her ne kadar ellerinde montaj şablonları olsa da doğru parçayı bir araya getirebilmekte zorlanmaktadırlar. Oldukça sık karşılaşılan bu durumlarda profesyonel bir destek almak kaçınılmaz olmaktadır.

    Maltepe marangoz servisi olarak mobilya montajlarınızı oldukça uygun fiyatlarla, en kısa sürede ve kusursuz olarak tamamlamaktayız. Gerek mobilyalarınızın zarar görerek kullanım ömürlerinin kısalmaması gerekse de saatlerinizi boşuna harcayarak strese girmemeniz için sadece bir telefon uzağınızdayız.

    Küçükyalı Marangoz Servisi ile Mobilyalarınız Eskisinden Daha Güzel

    Kıymetli mobilyalarınızı birkaç ufak sorun nedeniyle gözden çıkarmak zorunda değilsiniz. Küçükyalı marangoz servisi olarak tamirat ihtiyacı duyan mobilyalarınızı eskisinden daha iyi bir hale getiriyoruz.

    Dolabınızın ray sistemi mi bozuldu? Çekmecenizin kulpları kırıldı ya da eskidi mi? Bize ulaşın ve çok kısa bir sürede mobilyalarınızı ilk günkünden bile daha güzel bir hale getirelim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.